Make-up: Celebrity Makeup og skønhed tips

Michele Yeoh Secret til en frisk og ren teint

Hvis du ønsker en frisk udseende teint som skuespillerinde og tidligere skønhedsdronning, Michele Yeoh, kan du lave din egen citron vask med saft af friske citroner, varmt vand, og honning. Kombiner 2 til 3 citroner og 2 til 3 spsk honning med varmt vand og bruge som en skylning. Ikke alene er det en stor sæbe til fedtet hud, men saften af ​​citronen hjælper også nedskæringer de naturlige olier på huden. For hud, der ikke er for fedtet, kan du tilføje mere vand for at fortynde citroner.

Kend din bedste Feature

Stjerner er vant til makeup artister og stylister, hvordan de vil gøre dem ser det bedste, de overhovedet kan. I begyndelsen af ​​stort set ethvert interview med en berømthed, journalisten beskriver uundgåeligt den berømthed skønhed med eller (som regel) uden makeup. En forfatter engang beskrev Salma Hayek hud som "ikke har nogen porer". Nå, det er bare vanvittigt!

Stjerner har en måde at finde deres bedste funktioner ved hjælp af en god makeup artist. De forstår, at fejl kan afbøjes ved at fokusere på andre bedre funktioner. For eksempel, hvis nogen har tynde læber, så de kan spille op i øjnene, og tage fokus væk fra deres læber. Eller vise killer kindben med en fremhævelse pulver støves langs dem for at gøre dem pop. Tag et kig på dit ansigt i spejlet. Hvad kan du bedst lide ved dine funktioner? Hvad vil du fremhæve og showoff? Vær ikke bange for at sige, hvad du synes er smukt om dig og bruge det til din fordel!

No Sweat

Gåture den røde løber i den varme

LA solen er ikke kun en udfordring for berømtheder; makeup artister har brug for at fokusere på sved-bevis makeup til varme, fugt og kontrol af alle de udladningslamper! Fedtet hud ser ikke temmelig i billeder eller i virkeligheden. Hvis du vil have hud så glat og satinagtig mat som din favorit celeb, så et godt produkt at have ved hånden, før du anvender dit fundament er en mattifying gel. Origins Zero Oil ($ 10) har eksisteret i mere end 10 år, Udslettelse uønsket olie på berømtheder overalt. Anvend det under eller over makeup til øjeblikkeligt mat eventuelle skinnende områder på din hud som i din t-zone. Put det hele, hvis du ved, du kommer til at være ude i varmen, og har en tendens til at funkle.

J. Lo s Glow

Det strømmende hår, den flotte ansigt, der tonet krop-men det er hendes hud, der er den virkelige opmærksomhed grabber. JLo simpelthen gløder. Hvordan hun får at selvlysende ud? Andet end at, at hendes hud er i forbløffende form, vil en fond blandet med en flydende highlighter give dig, at "glød indefra." Men et pulver, der har lysreflekterende pigment i det vil helt sikkert give et retoucheret kvalitet, også. Det er en illusion af perfekt udseende hud. Når du anvender din foundation, sæt det med en løs pulver ligesom Prescriptives Magic Liquid Powder ($ 35), som er beregnet til at sprede lyset, hvilket gør din hud ser fejlfri. Linjer, rynker og porer er mindre synlige. Du behøver ikke at bekymre dig om dette pulver ser alt for klumpet, fordi det er faktisk 70 procent vand. Selvom perfekt hud er blot en illusion, det er fantastisk, at alle kan få en lille smule af J. Lo s glød.

Catherine Zeta-Jones 'naturlige tænder Whitener

Hemmeligheden bag Catherine Zeta-Jones pearly hvidvinene bruger en frugt, som de fleste af os allerede har i vores køkken. Ikke alene er jordbær godt for dig at spise, men de gør en fremragende naturlige tænder whitener ifølge skuespillerinden. Efter børste tænder som sædvanlig gøre en puré af 3 til 6 jordbær derefter svaber blandingen til tænder med bomuld. Efter at have forladt det på i 5 til 10 minutter. skylle det ud med vand. Apparantly, der er noget om jordbær, der gør tænderne hvide, og det vil sandsynligvis opdatere din ånde også.

Tan Skin Alle året rundt

Forsøger at jævnt anvende selvbruner til hele kroppen er difficut. Det er praktisk talt umuligt at nå og blend områder på ryggen. Du uundgåeligt ender mangler en plet og har en iøjnefaldende, hvid plamage - et sikkert give væk, at du har forkert selv garvet selv. Tag et tip fra berømtheder: har nogen til at hjælpe dig med at anvende selvbruner. Mariah Carey havde endda sin egen personlige faglige selvbruner, Jennifer Phillips, med hende for hendes seneste turné. Har du ikke en ven til at blande for dig? Der er en lettere måde at opnå dette gyldne gudinde udseende derhjemme. Brug en selvbruner tåge. Fusion Beauty s Glow Fusion himmellys ($ 175) er et selvbrunende produkt, som hjælper jævnt og hurtigt anvende en tan. Bonussen: du behøver ikke at gnide det i, og det tørrer øjeblikkeligt for en stribefri, langtidsholdbare tan.

Mariah Carey hemmelige til hendes Sultry loooking Lips

En af verdens mest berømte sangere, Mariah Carey, har meget at smile over disse dage nu, at hun er en ny mor til tvillinger, som hun deler med sin mand, Nick Cannon. Når hun ikke gør sit mommy opgaver og peforming på scenen, hun stadig formår at se glamourøse. En af hendes hemmelighed at opretholde hendes sceneoptræden anvender en DAB af pebermynte ekstrakt til hendes læber, lige før hun udfører. Den pebermynte giver hende, at lumre trutmund på grund af sin evne til at øge blodgennemstrømningen til læberne.

Jessica Biel Beauty Secret

En af de smukkeste skuespillerinder at ramme det store lærred, er Jessica Biel beundret ikke kun for hendes skuespil, men også for hendes smukke smil og fejlfri teint. En af hendes skønhed hemmeligheder til at holde hendes hud ser på den måde er eksfolierende med sukker. Hun gør hendes egen scrub ved at blande to teskefulde sukker med hendes foretrukne sæbe. Andre ingredienser, der også kan anvendes til exfoilate er salt, havregryn og bagepulver. Disse er alle slibende nok til skånsom eksfolierende til at holde din hud glødende.

Eyelash Extensions

Mange berømtheder går et skridt videre end almindelig gamle falske øjenvipper og tilmelding til eyelash extensions. På samme måde, at hår extensions er en midlertidig måde at give dit hår ekstra længde og fylde, eyelash extensions gøre det samme for tyndt vipper. De føler sig mere naturligt end falske øjenvipper og holder længere, også. Den gennemsnitlige slid tid til lash extensions er 4-6 uger, med omkostningerne på mellem $ 250 500 dollar. Processen kan tage op til to timer. Resultaterne er imponerende selv, og du vil ikke engang behøver at bruge mascara, fordi vipperne bliver mørkt nok på egen hånd. At tage sig af dem, så prøv ikke at vaske dem i mindst to dage, så de kan holde sig korrekt, og undgå at gnide dem.

Freebies, Freebies, Freebies

De fleste berømtheder får en lastbil belastning af makeup produkter gennem deres publicister og handlere. I en af ​​de mange interviews, som de gør for skønhed magasiner, hvis en berømthed taler godt af et produkt, som de bruger, kan det udmønte sig i store dollars for virksomheden nævnt. Plus, nogle gange en bestemt berømthed er over for en kosmetik linje og er kontraktligt forpligtet til kun at bruge eller tale om specifikke produkter. Samlet set er kosmetik virksomheder at dø for at få deres ting i hænderne på celebs. Alle elsker at få tingene gratis, så tage deres anbefalinger med et gran salt. Fordi, i modsætning til en berømthed, det meste af makeup, du får brug for, ikke kommer til at være gratis, og bare fordi en berømthed nævner det, betyder ikke, det kommer til at være et godt produkt, eller de har selv prøvet det.

Søger friske efter sejler

Hvordan celebs ser så frisk efter sejler? For at jetset som en pro, er der et par enkle ting, du har brug for at tage med. Du er nødt til fugter mens du er på flugt, så tag din daglige fugtighedscreme, helst en uden en SPF denne gang, fordi du kommer til at være ansøge den mindst to gange. Drik en masse vand, som vil holde dig fra at få dehydreret. Den eneste virkelige makeup du skal starte med, når du kommer på flyvningen mascara. Så lige før du får ud af flyet, skal du trykke lidt creme blush på kinderne og blend den med fingrene. Tag et fundament stick og bruge det til hurtigt at dække op ujævn hud omkring næsen området og under øjnene. Endelig stryge på et lag rosa lip gloss, og du er klar til at de-board!

Celebrity Skin Wellness

Berømtheder har råd til at have top estheticians og dermatologer tendens til deres hud. Enhver med den rette hudpleje rutine kan have en smuk teint. Du er nødt til at huske på, at enhver makeup kun kommer til at se lige så godt som din hud gør. Makeup på toppen af ​​hud, der er ikke sørges for korrekt kommer til at falde ind i porer, linjer, og bygge op på tør hud.

Få din hud i topform ved at bruge højre sæbe til din hudtype. Rens to gange dagligt. Fugtighedscreme, der indeholder en SPF for dagen vil hjælpe med at beskytte din hud for fremtiden. For at slippe af med døde hudceller og opretholde en klarere, lysere teint, skal du eksfolierer. Dette vil hjælpe dig prep din hud til din makeup. Exfoliate ikke mere end tre gange om ugen, fordi mere end det bare strimler væk din hud. Hvis du kan se en hudpleje specialist ligesom Hollywoods bedst bevarede hemmelighed, Kate Somerville, gør det. Hun har en verdensberømt "medi-hud" klinik i Los Angeles, og tager tid at analysere hver enkelt kundes unikke hudpleje behov i håb om at opnå "total hud wellness."

Gwyneth Paltrow hemmelige til glød

En hemmelighed at have en teint, der lyser som skuespiller [Gwyneth Paltrow], er at opretholde en sund kost og drikke masser af vand. Ifølge Paltrow hud guru, Sonya Dakur, omfatter nok zink, vitamin C, og hørfrøolie i fødevarer formular i stedet for i kosttilskud for at få de fleste fordele. Alle disse kombineret arbejde sammen for at hjælpe med at helbrede din hud og reducere inflammation på huden, såsom den røde pletter fra acne.

De faktiske omkostninger ved Hair & Makeup

Under hår og makeup fagfolk på dit beck og opkald er ikke billigt. Ville ikke alle elsker at have nogen kunstfærdigt anvende deres makeup hver morgen? Men ak, det kun folk med ubegrænsede midler råd til at have hjælp på hånden til at holde dem smukke på alle tidspunkter. Så hvad gør en makeup artist koste en berømthed?

Makeup kunstnere og andre stil beslutningstagere er normalt repræsenteret af en agent, der får dem til at arbejde med kendis-klienter. The Wall Group er en populær agentur, der har en pulje af talentfulde kunstnere, herunder berømte makeup artist for Dior, Patti Dubroff. Kunst & Commerce repræsenterer også en række fremtrædende makeup artister, ligesom Gucci Westman Neville (Lancôme kunstneriske leder) og Tom Pecheaux (kreativ direktør for Shiseido). Mere etablerede makeup artister kan tjene ganske høj hastighed starter ved omkring $ 1000 om dagen, og går op afhængigt af hvem de arbejder på. Når rejsen er involveret, bliver der taget hånd om af de berømtheder eller studierne.