Make-up: Budget Makeup Tips

Skulle Makeup Har Budget, Udgifter Makeup Over Time

Af Lauren K

Makeup er en af ​​de dyreste væsentlige, at kvinder og mænd over hele kloden tilbringer deres hårdt tjente penge på hvert år. Det er nemt at rack op en betragtelig regning i løbet af et år med små indkøb her og der i løbet af måneder. Det er vigtigt, at brugerne forstår de grundlæggende omkostninger ved makeup over tid og forstå, hvad de skal bruge på og hvad de skal spare på. Den første ting at overveje, er fonde og concealers. Det er utrolig vigtigt at teste formlen, farve og slid før du køber, det er derfor, de fleste mærker tilbyder en tester især i stormagasin indstillinger. Forstå, hvordan en fond ser ud, føles, og varer er den bedste måde at undgå at købe tre eller fire, indtil du finder det, der fungerer bedst for dig.

At gå til et stormagasin og købe et fundament, der er blevet plukket for dig kan koste lidt mere i starten, men kan hjælpe dig med at spare hundredvis i det lange løb. For at se denne forskel er det vigtigt at sammenligne. Sig du køber en stormagasin fundament, der er blevet plukket specielt til dig, vil dette sandsynligvis koste omkring $ 50 USD. Nu siger en anden køber et apotek mærke, der ikke virker, og de er nødt til at fortsætte med at købe, indtil de får en, der er rigtigt. Den gennemsnitlige apotek mærke fundament er omkring $ 12 USD så efter kun fire uden at overveje skatter køber, har de allerede brugt så meget som et stormagasin, og de har et produkt, der ikke er så nyttig eller velegnet som den anden. Produkter, der koster lidt mere også en tendens til at have bedre ingredienser, der vil vare lidt længere end andre mærker.

Den næste kategori er øjenskygge. Nu er det ikke et produkt, som du skal bruge hundredvis af kroner på hvert år, da de fleste formler er ens, og du vil sandsynligvis kun betaler for den berømthed påtegning og fancy emballage. Mens der er nogle små forskelle i produkt som slid-evne og tekstur, oftest den største forskel i øjenskygge mærker er den farve betaler sig. Når det er sagt, men du kan få den dyreste skygge på markedet, og det kan have mindre af en pay off end et apotek mærke. Målet med de fleste mennesker er at have så mange forskellige skygger som muligt og den bedste måde at gøre det er at købe en eller to luksus skygger derefter bruge apotek for alt andet. Du kan lave apotek skygger holder længere med en primer. En designer skygge kan koste så meget som $ 30 USD mens den gennemsnitlige apotek skygge koster omkring $ 4,99 USD.

Den sidste kategori er den alt andet kategori, kan det betyde mascara, liner, læbestift, blush, etc. Dette er en anden kategori, som du skal shoppe fra apotek til. At købe designersolbriller mascaraer kan synes som en rigtig god idé, men i virkeligheden de stadig lige så længe som et apotek mærke, og de er tre gange så dyrt. Når du køber en mascara børsten er vigtigere end den formel, som betyder, at du skal være opmærksom på form, størrelse og længde af børsten at afgøre, hvilken mascara er rigtigt for dig. Afhængig af mærkenavne for mascaraer er en dårlig idé, da du vil ende med at få et dyrt produkt, der er næsten identisk med den billigere stof butik brand. En designer mascara normalt koster omkring $ 30 USD, mens den gennemsnitlige apotek mærke er kun $ 6,99 og varer lige så længe.

Hvilke produkter at spendere eller spare på

Af Lauren K

I den store vide verden af ​​kosmetik der er hundreder og atter tusinder af emner at vælge imellem, og ofte gange dette valg kan få utroligt forvirrende. Når det kommer til at bruge dine hårdt tjente penge der er nogle produkter, der er værd lidt mere, og nogle, der ikke er. Vide hvilke elementer til at bruge lidt mere på, er den bedste måde at spare penge i det lange løb og få et flot udseende. Der er tre kategorier af makeup, den første er fundamentet og hud. Dette er måske det vigtigste område, hvilket betyder, at det er det område, hvor du er velkommen til at spendere. Købe en fond, der koster lidt mere, kan gøre hele forskellen mellem en fejlfri finish, der varer og en breakout eller hud tørring, der tager uger at rydde op. Bruge lidt flere penge på ting som fundament og concealer er det bedste, du kan gøre for din hud, og for din generelle udseende. Fordi fundament generelt går over hele huden, skal du sørge for, at du finder en blid formel, der ikke irritere eller bryde ud af din hud for at sikre, at den er wearable og komfortable. Det samme gælder for concealer, noget, der kommer i direkte kontakt med et stort område af hud har brug for at være fremstillet af de fineste ingredienser til at forsikre optimal slid-evne og skånsom behandling af huden.
Den næste kategori er farve, kan dette være rødme, øjenskygge, kontur, etc. Disse elementer kan være lidt billigere uden at såre en ting. Genstande som øjenskygge og blush anvendes kun til deres farve betaler sig. Fordi disse elementer ikke kommer i kontakt med et stort område af ansigtet, de er mindre vigtige med hensyn til kvalitet. En god primer kan gøre selv en billig øjenskygge vare timer, og du kan opbygge dækning og farve hurtigt uden at bekymre sig om vejer ned i ansigtet eller bryde ud. Den sidste kategori er læbestifter og lip farve. Igen, det er ikke den vigtigste del af enhver makeup. Du kan vælge at spendere, eller du kan holde sig til 5,99 dollar materialvarer, som ofte har samme betaler sig. Det er helt op til dig, hvordan du bruger dig makeup budget, men tager sig tid til at forstå, hvad du køber, er den bedste måde at bruge dine penge fornuftigt.

Er Budget Products billigt?

Af Lauren K

I en verden af ​​makeup er der helt sikkert en forskel mellem billige produkter, og dem, som du kan købe på et budget. Forskellene er subtile og kan være næsten umuligt at få øje på, men med et skarpt øje og en smule ekstra opmærksomhed, du kan udvælge de gode budgetposter fra papirkurven, der er billige kosmetik. Den første ting, du ønsker at se på, er emballage. Ofte gange billige mærker, der bruger billige ingredienser, eller at der slet ikke godt for din hud vil bruge prangende emballage til at aflede opmærksomheden fra deres sub par produkter. Denne taktik er den nemmeste måde for disse mærker til at trække i kunder og få dem til at købe disse varer uden at se på ingredienserne. Det er altid vigtigt at tage et hurtigt kig på de ingredienser og forsøge at gøre dig bekendt med ingredienser, der er i dyrere mærker og som fungerer godt med din hud.
Den næste ting at huske er, at hvis noget virker for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er. Med kosmetik du betaler for tre ting, ingredienserne, skal emballagen og opbakningen. Hvis du finder en billig mærke, der ser utroligt ligner en høje omkostninger mærke bortset fra prisen, odds er, at dette mærke er simpelthen kopiere annoncekampagner og samlede pakke design af større brand at narre kunderne til at købe produktet. Når du køber kosmetik for langt mindre, end du tror, ​​de skal koste du skal være opmærksom på, at det produkt, du får, vil blive afspejlet i prisen. Du bør tage sig tid til at prøve så mange budget venlige mærker som muligt for at finde en, der virker. Det kan koste lidt mere at købe en vare, der er ikke billigt, men det vil spare dig penge, når du ikke behøver at køre ud og købe en anden, når det billigere produkt ikke virker.