Make-up: anvende makeup tips

Cream Shadows som base

Af Lauren K

Kom din makeup til at vare hele dagen lang, er en af ​​de sværeste opgaver at mestre, når det kommer til makeup ansøgning. Der er et par hurtige tips og tricks, som du kan bruge til at få dine skygger til at vare hele dagen lang med minimal krølning; hemmeligheden bruger creme skygger som base. Selvom fløde skygger kan være utroligt tiltalende og smuk på egen hånd, ved hjælp af en creme skygge som base kan hjælpe dine skygger være mere levende, satinagtig, og længerevarende end nogen primer. Selvom primere er en god idé, hvis du har fedtet låg ved hjælp af en creme skygge er lige så god som en primer.

Nøglen til at bruge en creme skygge som base er at vælge en farve, der er både levende og pigmenteret, men det går godt med pulveret skygge, som du vil bruge. For farver, ligesom brune og taupe, du ønsker at bruge en creme skygge, der er neutral og hud farvet, vælge de nuancer, der er tæt på farven på concealer, ferskner og lette brune fungerer godt. Med levende farver som blå og grønne, du enten ønsker at bruge en blå eller grøn creme skygge at forbedre pulver skygge eller bruge en hvid eller nøgen for at tillade pulveret skygge til at skinne. Med sorte, du altid ønsker at bruge en sort eller trækul creme skygge base, så du kan få den blæksort farve, der er afgørende for udseendet.

En creme skygge virker på to måder. One, det fjerner olie og skaber en barriere mellem huden og pulveret skygge. Det er olie på øjenlågene, der skaber uinteressante krøl og gør skygge flake og falder som dagen går. For det andet, creme skygge giver dig et blankt lærred til at arbejde fra, dette tomme lærred er bedst, når du arbejder med pulver skygger, da det dækker op eventuelle mangler, og det giver mulighed for en glat satin finish. Sørg for, at du pakker pulveret skygge på, og at du blande kanterne pænt at afslutte look.

Anvendelse Gel Eyeliner

Af Lauren K

Der er nogle ting i makeup, der er lige ned højre tricky, uanset hvor hårdt du prøver at beherske dem. Gel eyeliner er en af ​​dem. Der er et par grundlæggende, at du kan mestre dog, der kan hjælpe dig med at få din gel eyeliner se godt på blot et par sekunder. Den første ting du skal overveje, er den formel, du vil arbejde med. Du ønsker en gel eyeliner der ikke er for vådt og ikke for tør. Hvis det er for tørt, du ender med at få drag mærker og din liner ser Dotty og fragmenteret. Hvis din liner er for våd, kan du plamage og ender med liner i hele ansigtet, før det har tid til at tørre. Du er på udkig efter en foring, der er medium i både tørhed og fugtighed, og det har den helt rigtige mængde af dias. Du kan teste dette på din hånd, og hvis børsten bevæger sig let og foringen tørrer forholdsvis hurtigt, så har du den rigtige formel.

Du kan derefter nødt til at overveje, hvilken type applikator du vil bruge. Der er nogle store gel liners, der kommer i blyant formular, hvis du er på alle usikre på at bruge en pensel. Ved hjælp af en pensel,, betyder dog give dig lidt mere kontrol over produktet. Hvis du vælger at bruge en pensel, kan du enten bruge en tilspidset fin liner pensel eller en vinklet pensel. En fin liner pensel er en smule lettere for at få en meget tynd linje eller til en dramatisk kat øje, men en vinklet pensel tilbyder en smule mere kontrol, hvis du lige er startet ud. Når du bruger en pensel, du ønsker at hvile din pinky lige under øjet på dit kindben for ekstra stabilitet.

Startende fra midten af ​​låget, du derefter nødt til at arbejde din linje ud til hjørnet af øjet. Hvis du vil gøre en kat øje, kan du ønsker at tegne formen først derefter udfylde svirp efter du er tilfreds med formen. Når du har den ydre halvdel af øjet foret, er du nødt til at arbejde fra tårekanalen område at opfylde den linje, som du allerede har tegnet. Hvis du rod op, ikke får alt for stresset, kan du altid blive tykkere den linje for at dække over eventuelle mangler eller bare rense det ud og starte igen. Med liner, øvelse gør mester.

Sådan Care for din makeup Brushes: Et par Grundlæggende

Af Lauren K

Børster er en stor del af enhver makeup-kit, og som sådan, de er noget, der bør tages godt hånd om. Det er sagt, er det vigtigt at forstå nogle grundlæggende oplysninger om børste pleje, der vil hjælpe dine pensler vare et helt liv. Det er indlysende, at dyrere børster tendens til at vare længere end billigere versioner, men med den rette pleje, kan selv en billig børste vare i årevis. Den første ting du skal overveje er, hvilken type shampoo eller sæbe, du vil bruge. Der er tre egenskaber, som du ønsker at søge er antibakterielle egenskaber, blide rengøringsmidler uden sulfater (om muligt), og lav lugt eller duft. Antibakteriel er vigtig, fordi vores ansigter er dækket med døde hudceller, noget, som bakterier feeds off af, så du vil have dine pensler til at være hygiejnisk og sikker at bruge på dig selv og andre. Blide rensemidler uden sulfater kan hjælpe med at holde dine pensler fra kaste eller brækker, en proces, der ender med at gøre dem næsten ubrugelig. Og lav duft er vigtig, fordi du bruger disse pensler på og omkring dit ansigt og tunge duft kan nemt irritere din hud og forårsage rødme. Bortset fra shampoo, du også nødt til at overveje dine opbevaringsmetoder. Du bør gemme pensler enten opretstående med børsterne opad for at reducere bøjning og deformation af børster eller du skal gemme dem i en folio eller sag, der vil hjælpe dine pensler holder formen.

Sådan ansøger Makeup

Der er ingen fast måde at anvende kosmetik, men der er nogle tricks du kan bruge til at få de bedste resultater fra din ansøgning.

Det første trin er at have en ren, fugtet ansigt.

Start derefter med din foundation. Hvis du har misfarvning eller brændpunkter på dit ansigt, du måske ønsker at duppe lidt concealer på problemområderne før du anvender fundament. Ved at bruge concealer først kan du få ekstra dækning. Fonden bør anvendes med en ren make up svamp eller en fond pensel. Brug dine hænder kan sprede bakterier eller tilføje ekstra olie.

Når du har din foundation blandet jævnt, så kan du slutte det med en løs eller presset pulver.

Det sidste trin er at sætte på din mascara. Før mascara anvendes, sætte på din eyeliner. Det er tiltalende på de fleste individer til linje toppen øje med en tynd linje langs længden af ​​øjet / øjenvipper og ikke til linje nedenunder, kan dette medføre øjne at se træt.

Når din eyeliner er gjort så du kan anvende øjenskygge. Lyse farver til basen ser bedst på de fleste mennesker. Du kan bruge en mørkere farve i de yderste hjørner for at tilføje dybde og fremhæve dine øjne.

Efter påføring af øjenskygge er færdig, omhyggeligt børste det overskydende make up, der kan være faldet under øjnene. Let børste nogle pulver hele dit ansigt en gang for at indstille look.

Næste tilføje blush. Du ønsker ikke at bruge for meget lige nok til at sætte farven tilbage i kinderne. Dette bør anvendes til de øvre kindben og blandet ud mod hårgrænsen. En bronzer kan anvendes i stedet for blush for et mere naturligt udseende.

Den næste ansøgning skal være på dine læber. Du ønsker måske at bruge en læbe base for at sikre længere slid. Linje forsigtigt dine læber langs din naturlige læbe linje, og derefter udfylde dem med den ønskede farve læbestift. Sørg for at bruge en glans, hvis dine ønsker en pouty look.

Skjule formen af ​​dit ansigt

Hvis du ønsker at lave et rundt ansigt ser længere og tyndere, det handler om skygge. Mørkere farver gør tingene ser mindre. Profilstyring dine kinder og din kæbe med en mørkere nuance vil hjælpe med at give en illusion af en tyndere, længere ansigt og skjule den runde form.

Ved hjælp af en bronzer eller en brun tone på dine kinder og kæbe vil dramatisk ændre formen på dig ansigt, men du skal være forsigtig du bruger farve, der matcher din hudfarve og se naturlig; ellers vil du besejre dit formål.

Makeup Børster

Kvaliteten af ​​børster gør en forskel. Naturlig strittede børster er bedst, da de er blød at røre ved og anvende pulver blush, pudder, øjenskygge eller læbestift mest effektivt. Syntetiske børster er bedst at bruge til øjenskygge base, fløde øjenskygger og concealers. De bør alle vaskes med en mild skummende sæbe, hår shampoo eller bare vand og sæbe. Pres overskydende vand med et håndklæde, fladtliggende og lufttørre.

Fjernelse Makeup inden jeg skal sove

Når du går til at sove, bør makeup absolut fjernes. Rens og tone din hud og anvende den relevante natcreme til din hudtype. Nighttime er, når din hud regenererer celler og hviler. Hvis du sover med makeup på, vil dine porer bliver fyldt op fra makeup. Brug din tre trin hudpleje regime (rense, tone, fugter) religiøst.

Valg gøre op for røde hoveder er nemt

En masse af naturlige røde hoveder har svært ved at finde fyldes op til at matche deres hår og teint. Her er nogle gode tips: Kvinder med rødt hår, bleg hud og fregner bør bruge en ren og skær fundament. Lad dine fregner skinne igennem! For så vidt angår øjenskygger, læbestifter og rødmer er bekymrede gå efter naturlige, neutrale farver. Når shopping, skal du vælge brune, kameler, og neutrale gyldne tans. For lidt mere farve, vil en gylden koral brun farve ser smuk på læber og kinder. Hvis du ønsker at opnå et mere dramatisk look kan du også parre en livlig rød med en blid rødbrun blush. Eller prøv en stor lilla øjenfarve! Så vidt mascara angår, brun er din skygge.

Hudtone farveanalyse

Dag kosmetikindustrien bevæger sig væk fra farveanalyse så vidt sæsoner. De fleste makeup linjer er blevet mere opmærksomme på hudtoner som pink eller gule nuancer. Eventuelle større stormagasin vil have flere kosmetiske tællere, hvor der er professionelle makeupartister bare venter på at hjælpe dig med at vælge de rette farver og hudpleje til dine specifikke behov.

Lancome, Estee Lauder, Clinique, Mac og Prescriptives er nogle af de store kosmetiske kæder, der har et stort udvalg at vælge imellem, og de er konkurrencedygtige priser og billigere end nogle af de andre eksklusive kosmetiske linjer.

Opbevaringstid for makeup

Holdbarheden for mascara er 3-4 måneder max. For øjenskygge og læbestift, det kunne være et par år. Tommelfingerregel er, hvis det lugter dårligt eller teksturen har ændret sig, det er harsk. Du ønsker ikke at bruge et forurenet produkt i området omkring øjnene. Når du er i tvivl, så smid det ud.

Lysere Makeup

Du kan bruge en highlighter til at lysne din makeup. De kommer i creme eller pulverform. Frost eller råhvid er bedst. Påfør direkte over blusher, bland med blusher eller bruge lige over blusher og omkring øjnene. Brug også under øjenbrynene og et touch ned næsen. Dette vil væsentligt lysere ansigtet.

Night and Day

Anvendelse makeup at slå din dag kig ind en aften en er enkel. Her er nogle gode tips: Påfør øjenskygge, der er mørkere end din dag skygge til den krølle eller i tilbage hjørne af låget. Brug en vinklet pensel eller svamp til at tilføje ekstra definition til buer af dine øjenbryn. Gør dig selv skinne ved at tilføje mousserende højdepunkter på panden, nakke, decolate og kindben. Påfør en lysere læbestift for at gøre din aften ser mere dramatisk (rød er altid et godt valg-især kombineret med en sort tøj). Giv din dagtimerne læbestift en lighter, saftigere look ved at blande det godt med en mørkere lipliner. Derefter anvende en strålende glans. Påfør en bronzering pulver til kindben i stedet for en blush; dette vil forstærke dem uden at overdrive det. Påfør ikke ekstra mascara, hvis noget prøve at curling dem.

Makeup til enhver lejlighed

Af Lauren K

At finde den rigtige makeup for denne særlige lejlighed kan være svært som nogle ser bare ikke arbejde med enhver lejlighed. Det er sagt, her er et par forskellige lejligheder og ser, der er fantastisk for dem. Den første lejlighed til at overveje, er noget, som alle er gået til på et eller andet tidspunkt, partiet. Med fest makeup kan du være lidt modigere, mere derude og mere kantede, betyder det ikke noget, hvis du bære lidt af glitter eller et par ekstra lag mascara, fordi det er en fest, du ønsker at blive bemærket. For party makeup kan du gå lidt tungere på alle de elementer, som du elsker for dag tid til at amp op udseendet uden at være over toppen. Prøv at tilføje mørk skygge i hjørnerne af øjnene og øjenvippe linje til at definere og gøre dine øjne ser større og mere vågen. Også tilføje et sæt falske øjenvipper eller lidt mere mascara til virkelig indramme dine øjne.

Den næste lejlighed til at overveje, er en formel begivenhed. Dette er en smule tricky, du helt sikkert ikke ønsker glitter og tunge sorte skygge, da dette kan synes en smule umoden ved en formel begivenhed. Sats på bløde metalliske skygger at tilføje en smule glans og interesse, og en skarp liner. Smoky øjne er ikke det bedste look til en formel begivenhed, da de kan virke tung og lidt natten. Prøv at bruge en flydende liner for at få en præcis linje eller endda prøve at bruge skygge på en vinkel børste til en subtil linje. Du ønsker også at gå lys på mascara, selvom du kan tilføje nok til at indramme dine øjne, tilføjer syv frakker indtil du ligner en vaskebjørn kan være utroligt problematisk. Prøv at tilføje enkelte falske vipper lige i hjørnerne af dine øjne for lidt af elegance snarere end en fuld strimmel, som tyder på fest.

Den sidste lejlighed til at overveje, er en dag tid begivenhed, kan dette være en fødselsdagsfest for barnet på tværs af gaden eller endda dit barn, en picnic eller en social begivenhed, der finder sted i løbet af dagen, måske udenfor. Med denne begivenhed, du ønsker at holde makeup enkel. Vælge en neutral farve som den universelt flatterende taupe og undgå barske liner. Noget som en blød grå eller brun ville være fantastisk at blødt linje øjnene. Også undgå tunge mascara og kind farve, så prøv et par lag brun mascara til at give dig den nemme, sat sammen kigge uden alle muss og ballade.

Makeup gaver

Makeup kan altid være en sjov gave at give, men du skal være i stand til at vælge de rigtige farver! Prøv at bo med farver, der er tæt på modtagerne hud tone. Du kan aldrig gå galt med neutrale !!! En anden stor gave idé er en gave-certifikat for en makeover, og lad modtageren udvælge deres egne farver! Modtageren kan også lære at sætte farver på, og hvordan man kan udvælge gratis farver i fremtiden.

Blide Kosmetik

Blide kosmetik og hudpleje produkter må ikke indeholde alkohol. De bør være fremstillet af naturlige ingrediants og har vitaminer og næringsstoffer, selv følsom hud kan tåle. Sørg for at læse ingrediants på siden, og ikke bare, hvad produktet står på forsiden. Hvis den siger alkohol i ingrediants, sætte den ned og finde noget andet.

Undgå makeup fra afskalning

Pulver kosmetik som øjenskygger kan flage nemt og mascara tendens til at have et lignende problem. Den overskydende make up kan falde ind i dine øjne og forårsage en ophobning. Hud, der ikke er betinget godt kan nemt flage eller se dehydreret. Sørg for at bruge en tre trins hudpleje regime (rense, tone, fugter) og eksfolierer ugentligt. Også ved hjælp af creme skygger kan fjerne problemet med skygge optræder i andre steder.

Mascara er ikke en langvarig produkt. Det anbefales at udskifte rør af mascara mindst hver 3 måneder, hvis ikke tidligere. Dette produkt tørrer hurtigt ud, og hvis det ikke er opbevaret korrekt det ikke holde sig frisk. Hvis du gnider øjnene eller har allergi, du måske ønsker at se på skiftende mærker. Rindende øjne eller overdreven gnidning kan forårsage make up at flage eller falde af.

Highlighter Stick

En highlighter pind er meget alsidig. Først se, om det øjenlæge testes. Hvis ja, kan du bruge den som en highlighter under øjenbrynet samt høj på kindbenet at lysne øjenområdet. Du kan også prøve det på dine læber og følge med en lip gloss. Highlighters normalt frosted i en hvid, off-white, eller har en lyserød eller gul undertone. De er sjove og belyse en tan pænt.

Hvor Young er Too Young? Dit barn og makeup

Af Lauren K

De fleste børn befinder sig ønsker at bruge makeup, fordi de har set en anden bruger det eller på grund af gruppepres. Det er vigtigt, at forældrene ikke lukket ned med det samme og forbyder det som børn vil finde måder omkring barske regler. Det er langt bedre at forstå, hvad produkter og applikationer er bedst for yngre børn og hjælpe dem igennem det i stedet forbyde det, og kommer op mod alvorlige konsekvenser. Der er nogle former for makeup, der er i orden for børn at bruge, ved hjælp af produkter, der er beregnet til voksne er ikke den bedste løsning, men der er tonsvis af mærker derude, der tilbyder børnevenligt produkter til at lette ethvert barn gennem begyndelsen stadier af makeup .

Det første produkt, der er måske den nemmeste at lade dit barn slid er noget som en tonet læbepomade eller en lip gloss. Det er ikke helt så barske som siger blå øjenskygge, men det stadig giver følelsen af ​​at være en smule mere voksen uden at gå overbord. Der er tonsvis af store mærker som læbe Smackers, Bonne Bell, og mere som tilbyder tonede balms for spirende voksne. Det er bedst med børnene, at hvis du gør så lad dem bruge makeup du undgå at give dem farver, der vil være for intens, prøv at give dem paletter af hvide og pasteller til at spille med og eksperimentere med snarere end lyse blues og sorte. Hvis du er utryg med dit barn iført makeup offentligt, som de fleste forældre er, så lad dem lege med det derhjemme og få ønsket ud af deres system i stedet slå ned på selv sjov leg derhjemme.

Falske øjenvipper, gør eller ikke?

Af Lauren K

Der er op-og nedture til enhver makeup produkt, men især til noget som falske vipper. Det er vigtigt, hvis du overvejer at bruge falske øjenvipper, du forstår nogle af de fordele og ulemper. Mens mange siger, at fordelene opvejer ulemperne, er det vigtigt, at hver bruger laver deres egne beslutninger. Ser først på fordele, kan falske øjenvipper hurtigt amp op enhver stil, de holder længere end mascara på egen hånd, kan de bruges mere end én gang, og de er en fantastisk måde at gøre opmærksom på dine øjne ved hjælp af en af ​​de hundredvis af forskellige stilarter, der er til rådighed. Hver af disse fordele skal afvejes mod de åbenlyse og ikke så indlysende ulemper ved dette produkt.

Limen kan være en smule irriterende for folk med følsomme øjne, kan det medføre hævelser og hævelse og bør afprøves på huden, inden de anvendes på området omkring øjnene, kan falske øjenvipper være klodset og ubehageligt, at de kan komme op i sømmene i løbet af dagen eller om natten er de ikke alt, billige, og de kan være vanskelige at anvende. Alt dette er sagt, falske øjenvipper er lidt akavet, når du først anvende dem, efter anvendelse flere sæt og tage sig tid til at afprøve flere former og mønstre; du kan opleve, at bære dem er ikke så slemt. Med lim spørgsmålet, er der flere forskellige koncepter for øjenvippe lim derude, som du kan prøve, indtil du finder en, der er sikker for din hud og er behagelig at bruge og anvende. Med praksis, selv de mest vanskelige opgaver kan blive let, og det er vigtigt, at med noget som falske vipper du er fortrolig med både processen og slutresultatet, før du er afhængige af dem for et kig. Hvis striben vipper er for ubehageligt, kan du vælge enkeltpersoner, som er små bundter af tre eller fire piskeslag, som er lidt mere behageligt at have på i længere tid.

Fingre eller børster? Hvad bruges til at skabe den perfekte Finish

Af Lauren K

Anvendelse makeup er noget, der er helt unik for hver enkelt. Ansigtsform, hudfarve, hudtype, og mange andre aspekter spiller ind, når det kommer til at anvende den perfekte makeup. Selvom dette er sandt, er der nogle ting, som er universelle uanset hvad dine personlige præferencer og hudtyper. I nogle tilfælde er det vigtigt at se på de enkelte egenskaber af produktet ved anvendelsen snarere end de individuelle egenskaber af den person, der anvender makeup. Mange mennesker kæmper med den ældgamle spørgsmål, pensler eller fingre, som vil få den bedste finish. Svaret er at se på det produkt, der anvendes.

For skygger, der er pulver er det altid bedre at bruge en pensel. Ved hjælp af fingre i et pulver produkt vil forrykke den naturlige sammensætning af produktet, ændre det fuldstændigt. For eksempel, hvis du har et pulver skygge og du anvender det med fingrene, kan du få striber, pletter, områder med for meget eller for lidt produkt og meget mere. De naturlige olier på dine fingre ikke lover godt med pulverprodukter. For fløde skygger, men det er næsten altid bedre at bruge fingrene. Varmen fra dine fingre kan hjælpe med at varme op produktet til en smidig anvendelse. Derudover kan du styre det beløb, der er på dine øjne bedre med fingrene, end du kan med en pensel.

For ansigt produkter som foundation, rødmer og bronzers, gælder de samme regler. Med et pulver produkt, er det altid bedre at bruge dine pensler til at sikre en ensartet anvendelse med glat blandet kant og endda udbetaling af produktet. Med fløde produkter er det næsten altid bedre at bruge fingrene, medmindre du bruger en medium stritter polering eller foundation pensel, så du kan styre programmet. Med flydende fundamenter, kan du enten bruge en pensel eller fingrene afhængigt af, hvad omfanget af den dækning, du ønsker. Hvis du ønsker en ren og skær dækning, bruge fingrene; for en mere fuldstændig dækning, bruge dine pensler.

For læber, medmindre det er i en gryde eller tin, og du har ingen anden måde at anvende det, kan du bruge dine fingre. Du ønsker at bruge en børste eller applikator til mørke farver for at holde fra farvning fingrene. Med en klar balsam, gør det ikke den store forskel, hvad du bruger til at anvende.

Shadows, der gør din Øjenfarve Pop

Af Lauren K

Der er visse farver, der gør hver øjenfarve se fabelagtig og så er der farver, der er en smule mere farve specifik øje. Brug af farver, der er unikke for din egen øjenfarve er en fantastisk måde at få dine øjne ser utroligt levende med blot et par penselstrøg. Den første kategori af skygger at overveje, er universelt flatterende farver. Det er ting som sølv og guld. Disse farver ser godt ud på hver øjenfarve og kan tjene til at accent eller intensivere enhver øjenfarve hurtigt og nemt. Sort er en anden universelt flatterende farve til at overveje.

Videnskaben bag intensivere dine øjne med skygger kommer fra farvehjulet. Vælge farver, som er det modsatte af dit eget øje farve er den bedste måde at gøre opmærksom på dine øjne og gøre din øjenfarve pop. For grønne øjne, lilla og sølv tone brune er fantastisk. Du kan også vælge at bruge andre greens til at bringe det grønne i dine øjne. Ting som mørk blomme eller tranebær er fantastisk til at bringe grønne øjne op i fart.

For brune øjne, blues er altid store. Ved hjælp af noget som en dyb kongeblå eller en skinnende sølvblå er en fantastisk måde at bringe ud den brune i dine øjne hurtigt og nemt. For blå øjne, appelsiner og rødbrun toner er altid flatterende og kan bæres gennem året. Og for nøddebrune øjne, ved hjælp af grønne og brune er en fantastisk måde at accent din øjenfarve. Du behøver ikke at bruge nuancer, der kun smigrende at din øjenfarve, men ved hjælp af disse nuancer er en fantastisk måde at accent dine øjne hurtigt og nemt.

Anvendelse Blush og Face Color

Af Lauren K

Face farve er en gråzone for mange mennesker, når det kommer til at anvende makeup. Selv om det kan være en smule skræmmende, er der ingen skam i at indrømme, at du har lidt at ingen idé om, hvad du gør, og er på udkig efter hjælp. Der er et par hurtige tips, du kan følge, når det kommer til anvendelsen af ​​ansigtet farve, der kan gøre hele forskellen i verden. Det første tip er at farve kun bør føjes til steder, hvor du naturligvis få farve fra solen.

Det betyder, at ved anvendelsen af ​​noget som bronzer, bør du kun røre ved de høje punkter i ansigtet ligesom æblerne i kinderne, templer, hagen, og næseryggen. Hvis du skulle gå ud og få en tan, det sidste sted, der ville tan er fordybningerne af dine kinder eller din kæbe linje, så undgå disse områder, medmindre du bruger en kontur pulver til slanke disse områder. Nu, hvis du bruger kontur pulver, du ønsker at ramme din kæbe linje med det, siderne af næsen, og lavninger af dine kinder, som er lige under æblerne af dine kinder og er synlige, når du suger dit ansigt i.

Med bronzer eller ansigt farve for den sags skyld, du altid ønsker at gå lys til at starte med, og derefter tilføje farve som du ser det er nødvendigt. Det er altid bedre at have for lidt farve på dit ansigt, end det er at have for meget. Bronzer er beregnet til at forbedre din farve, ikke træde i stedet for en tan så holder det i tankerne, mens anvendelse. Når det kommer til at rødme, gælder de samme regler, du nødt til at fokusere din farve på æbler af dine kinder eller den del af dine kinder, der afrundes, når du smiler. Du ønsker at sikre, at du blander din farve dit kindben mod din hårgrænse, så du får en blid vask af farve snarere end en koncentreret klovn effekt. Som med enhver ansigt farve, start lys derefter bygge dig op til den intensitet, du kan lide.