Maison Martin Margiela Goes Haute Couture

Kunsten at high fashion er blevet forudsagt sin dommedag siden 1970'erne, da Yves Saint Laurent gav en start på pret-a-porter mode. I modsætning til disse forudsigelser, high fashion fortsætter med at oprette nye sider i historien om meget kunstnerisk couture og endda udvider sine grænser. Det er kendt, at Paris Haute Couture Syndicate, som har været gældende i de seneste år næsten i rang af "en østat" i "havet" af masseproduktion, har involveret nogle nye navne.

Maison Martin Margiela Goes Haute Couture

Fra nu af eliten modeverdenen, som omfatter Balmain, Chanel, Christian Dior, Christian Lacroix, Emanuel Ungaro, Givenchy, Hanae Mori, Jean Louis Scherrer, Jean-Paul Gaultier, Lecoanet Hemant, Louis Feraud, Thierry Mugler, Torrente, Yves Saint Laurent, Viktor & Rolf, har indrømmet Maison Martin Margiela og Alexis Mabille. Beslutningen blev truffet efter at ansøgere om medlemskab af Syndicate efter flere kriterier, herunder størrelsen af ​​studiet, at antallet af modeshows, procentdelen af ​​manuelle og mekanisk arbejde i at skabe tøj, og stabile frigivelse af to obligatoriske årlige kollektioner udover couture linjer.

Her re kan minde om, at den første haute couture show af værkerne designet af Maison Martin Margiela fandt sted i juli sidste år, og Alexis Mabille har præsentere haute couture linjer siden 2008.

Startende fra 2005 er haute couture været stigende sammen med hele branchen af ​​luksus. For eksempel Givenchy mærke som havde været knapt i live to år inden, genoptog haute couture shows og bebudede en stigning i antallet af ordrer i 2007 med 30 procent. En tilsvarende stigning i ordrerne blev rapporteret af repræsentanterne for Christian Lacroix og Jean Paul Gaultier modehuse.

Længe leve den højtstående mode!