Mailing din føderale selvangivelse

Mailing din føderale selvangivelse


At mail føderale selvangivelserne i korrekt, er det meget vigtigt at kende adressen og metoden foretrækkes af Internal Revenue Service. Til mail i din føderale gengæld være sikker på du ved, hvilken type formular, du har. Regeringen giver adresser til brug for afkast med betaling eller uden betaling. Hvis du har spørgsmål om, hvor at sende dit afkast, kan du finde mere information på IRS.gov.

Hvor skal jeg nødt til at sende min Federal Tax Return

Din føderale selvangivelse skal være poststemplet inden april 15. hvert år. Inden turen til posthuset, overveje, hvad adresse, du skal sætte på denne kuvert. Regeringen opdeler hvor at sende afkast baseret på tilstand og formular type.

  • Individuelle føderale selvangivelser: Personer, herunder forretningsenheder, skal sende deres føderale afkast i den relevante kontor. Først besøger Adresser for individuelle skatteydere hjemmeside, hvor du bare kan klikke på din tilstand navn og blive taget til en anden side. Brug skemaet til at finde den type formular, du vil sende i. Kig på tværs af diagrammet for at finde adressen på det relevante kontor.
  • Skattefri eller regering Forms: De har brug for at indsende disse typer af [Skat | føderale selvangivelser] bliver nødt til at besøge skattefrit og offentlige myndigheder hjemmeside, hvor du kan finde den rigtige adresse til selvangivelsen.

Send til Federal selvangivelse efter nummer

Mailing din føderale selvangivelse

At mail føderale selvangivelserne i den føderale regering, kan du også bruge IRS hjemmeside for at opspore behandlet efter antal snarere end af staten. For at gøre dette, kan du besøge anførte adresser af Return type hjemmeside. Her vil du finde formularen først med antallet det starter med. Derefter vil diagrammer vises. Vælg den relevante adresse baseret på den tilstand du er arkivering.

For at gøre det muligt at regeringen til hurtigt at behandle enhver og alle selvangivelser, har de brug for at have dig mail formularer til forskellige kontorer i hele landet. Disse gør ikke nødvendigt ophold i din egen stat, selv om. Brug online-tjenester til at vide, hvor man skal sende dine formularer. Det er den hurtigste og enkleste metode til at gøre det.

.