Maid of Honor Tjekliste

Maid of Honor Tjekliste

En brudepige tjekliste vil hjælpe dig med at holde organiseret, som din rolle i partiet Brudesuite indebærer ikke kun at hjælpe bruden, men også at holde styr på dine egne bryllup-relaterede opgaver.

Brudepige Opgaver

Mange brude-til-være at holde et bryllup planlægning tjekliste, som hjælper dem med at holde styr på alt, hvad de skal gøre for at være forberedt på bryllupsdagen. Med alle de opgaver en brudepige har, er det en god idé for hende at holde en tjekliste, også.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet tjekliste, så tjek disse nyttige tips.

Pligter for brudepige er talrige, og hvis du aldrig har været i en brude fest eller været en brud, kan alt, hvad du behøver at gøre være nye. For eksempel brudepige hjælper ofte vært for en polterabend og / eller planlægge en Brude brusebad. Mens masser af arbejdsbier realisere part planlægning opgaver, andre kan ikke tænke på de mindre elementer, der går til at være en brudepige, som at hjælpe vælge brudepiger kjoler eller deltage i en brudekjole ændring montering.

En god brudepige tjekliste vil indeholde følgende oplysninger:

  • Arrangementer brudepige behov for at deltage i eller hjælp plan
  • Bryllup planlægning tidslinje til forskellige opgaver
  • Forklaring af en særlig pligt (hvis ikke klar)
  • Indbyggede påmindelser for vigtige opgaver
  • Område til brudepige til at krydse off færdige opgaver

Husk, at bare fordi noget er på en tjekliste, betyder det ikke, du nødvendigvis vil gøre det. Faktisk kan du finde dig selv krydse off særlige poster og tilføje nye.

Personlige Planer

Husk, at en tjekliste, du bruger til brylluppet som brudepige ikke kun bør omfatte produkter til at hjælpe bruden med, men ting, du skal huske at gøre for dig selv, også. Selv om det er vigtigt for dig at være en højre kvinde for bruden, behøver du ikke ønsker at forsømme dine egne personlige behov for brylluppet. Efter alt, er du nødt til at sikre dit hotelværelse får et gult kort, og dit hår er stylet i tid til de professionelle fotografier, også.

Det er let at glemme dig selv som du får adgang til din indre bryllup planner for at låne din hjælp til bruden og gommen. Men vil du ikke gøre noget godt for bruden, medmindre du har din egen personlige behov deltog til før den store dag kommer. Det er derfor, det er vigtigt at inkludere dine egne personlige planer i nogen tjekliste, du opretter til bryllup aktiviteter.

Brug af tjekliste

En god måde at finde ud af, om tjeklisten er nyttigt er at oprette en tid til at mødes med bruden. Gå over de forskellige punkter på tjeklisten og gøre notater hvis bruden har nogen tanker eller ønsker til et bestemt punkt. Ved hjælp af en tjekliste og tager noter, vil du være sikker på at du har opfyldt din rolle i brylluppet planlægningsprocessen.

Tjeklisten kan også hjælpe dig med at holde styr på din personlige budget som en ledsager. Ikke alle brud har billige bryllup planer. Kig på din huskeliste før mødet med bruden, og derefter gå over det efter mødet. Forhåbentlig har en idé om, hvad din brudepige kjole vil koste, samt eventuelle andre bryllup aktiviteter, der vil pådrage sig udgifter, som out-of-town engagement partier eller rejser til en destination bryllup.

Maid of Honor Tjekliste Printable

En tjekliste til brudepige er ofte subjektive. LoveToKnow har skrevet en checkliste baseret på et år for at planlægge brylluppet. Nogle opgaver er hurtige, mens andre bryllupper kan indebære en længere engagement. Du er velkommen til at ændre udskriftsområdet checkliste som nødvendigt.

  • Maid of Honor Tjekliste Printable


En planner eller tjekliste er en fantastisk måde for ikke kun bruden og gommen til at holde styr på bryllup aktiviteter og udgifter, men for brudepige, også.