Magic Tree House Books

Magic Tree House Books


The Magic Tree House bøger er en populær serie for lavere elementære børn, skrevet af Mary Pope Osborne. Disse fiktive historier skrevet for børn i alderen 5 til 9 ofte funktionen historiske tider og steder eller mennesker og dyr.

Magic Tree House Story Premise

Søskende Jack og Annie er hovedpersonerne i den magiske Tree House historier. En dag i skoven, finder de et træ hus fyldt med bøger. Ved at pege på et billede og ønsker at gå der, er børnene på magisk vis transporteret til netop sted og tid. I hvert sted, Jack og Annie gå på eventyr, der lærer dem om den særlige person, sted eller tidsperiode. Companion forsknings guider kan give læserne yderligere oplysninger om de forskellige steder og tidspunkter søskende besøger.

Original Series

Den oprindelige Magic Tree House serien omfatter 28 Kapitel bøger. Nogle af de tidspunkter og steder, børnene besøge omfatte:

 • Gamle Egypten
 • Japan
 • Rainforest
 • Titanic skib
 • Elizabethan England

Bøgerne sælges ofte i boxed sæt af fire, som normalt har en underliggende historie, der binder dem sammen. Flere af disse storylines omfatter mysteriet om Magic Spell, Lost Stories, Morgan Bibliotek og typen af ​​Magic.

Merlin Missions

Merlin missioner er de nyere og noget mere udfordrende bøger i den fortsatte række. Nogle af de bøger omfatter storylines at:

 • Introducere børn til historien om Camelot
 • Inddrag New York under den store depression
 • Mød Mozart i Østrig

Disse historier indebærer brug af magi af Jack og Annie selv, og kan være lidt mere udfordrende for børn at læse. Mørk dag i Deep Sea har 144 sider i alt; Amazon.com bemærker, at læseniveau er for 9 til 12 årige.

Magic Tree House Book Aktiviteter

Forældre og lærere kan planlægge sjove, uddannelsesmæssige aktiviteter omkring Magic Tree House bøger. En ting at gøre, er at tilskynde børn til at komme med deres eget eventyr for Jack og Annie. Hvis børn viser en særlig interesse i en bog af en bestemt periode, overveje at hjælpe ham eller hende til at finde mere historisk fiktion for børn eller forske i dette område. Ser film eller besøge et museum kan også forstærke lektioner.

The Magic Tree House hjemmeside tilbyder en række aktiviteter for børn at gøre online, også. Børn kan:

 • Udskriv aktiviteter, ligesom et ord søgning eller skat labyrint
 • Planlæg et onlinespil
 • Indsamle og download stempler pas for at svare rigtigt på spørgsmål om hver bog

Derudover kan børnene forbedre deres skrivefærdigheder ved at besøge Læser & Writers Club. Få information og skrivning aktiviteter i forbindelse med karakter, indstilling, detaljer og plot. Lærerne opfordres til at besøge Magic Tree House Classroom Club at finde ideer til at optage bøger til lektionsplaner.

Author

Mary Pope Osborne er forfatter til de Magic Tree House bøger, blandt andre. Hun voksede op i en militær familie og har en tvillingebror, sammen med en ældre søster og lillebror. Pope Osborne uddannet fra University of North Carolina i Chapel Hill, og gik på at leve i en hule på Kreta og derefter rejse i hele Asien. Efter at have taget syg, vendte hun tilbage til USA og arbejdede forskellige jobs før møde sin mand, Will Osborne, som var skuespiller. Efter at have arbejdet mere småjobs og blive en assisterende redaktør for en børns magasin, begyndte hun at skrive.

Ud over Magic Tree House serien, skriver pave Osborne Spider Kane serien, har skrevet folkeeventyr og mange andre enkeltstående bøger.The Magic Tree House bøger er spændende og informative kapitel bøger for børn. Tilføj dem til din liste af børnebøger for aldre 4-8. Unge nyder at høre dem som en del af en sengetid rutine, og de gør glimrende kapitel bøger for første gradere eller anden klasse læse bøger.