Magi: Illusions Tips

Illusions - en definition

Forskellen mellem en illusion og et trick er, at en illusion generelt er store og indebærer en menneskelig assistent og / eller et stort dyr. Johnny Carson engang spurgt David Copperfield, hvad forskellen var mellem en tryllekunstner og illusionist. David blankt svarede, "omkring $ 40.000."

Den grundlæggende definition af en scene illusion er nogen virkning, der indebærer et menneske eller et stort dyr som en tiger eller elefant. De Pendragons, Lance Burton, The Gamesters, David Copperfield, Sigfried & Roy er blandt de tryllekunstnere, der klart kan klassificeres som illusionister.

Disse grand illusion virkninger omfatter "Metamorphosis" (en utrolig effekt involverer en låst kuffert hvor tryllekunstneren og hans assistent gennemføre steder inden sekunder), den "dukke hus Illusion" (en illusion, hvor en assistent vises inde i tydeligvis tom dukke-huset og "Lady-til-Tiger Illusion", der gør præcis som navnet antyder.

Denne gren af ​​magi generelt kræver en masse penge, en dybtgående viden om magiske principper, i det mindste en assistent, en grundig forståelse af sceneteknik, svimlende talent, indførelse etape-tilstedeværelse, uhyre teatralske uddannelse, specifikke steder og gode forbindelser.

Mange illusioner faktisk kræve tryllekunstner og alle hans eller hendes assistenter til at være i top fysisk sundhed. Det er simpelthen ikke for begynderen. Dette er ikke at sige, at den mellemliggende tryllekunstner ikke kunne begynde at omfatte en af ​​to illusioner i deres handling. Men indføjelsen af ​​en illusion og eventuelt en uddannet assistent vil øge dine omkostninger og dermed din pris, hvilket gør shows på dette niveau færre og længere imellem.

Platform, Parlor eller Cabaret Magic - en definition

Platform / Parlor / Cabaret magi går under mange navne, men dybest set er det magi, der falder pænt mellem store magiske illusioner og nærbilleder effekter. Som nogle af os vil blive hyret til at gøre store shows, vil de fleste af vores brød-og-smør kommer fra cabaret-stil forestillinger. Tricks, der indgår i denne kategori omfatter Square Circle, Bærbar Savning-in-Half, Zombie og Rising Card fra Pad.

Generelt enhver trick kan udføres undtagen tricks, der kræver et publikum til at være fysisk meget tæt, såsom kort og mønt effekter. En undtagelse til dette kan ske ved tryllekunstnere enten optræder på tv eller i det mindste ved anvendelse af et kamera til projekt til en stor-tv.

Det er den form for magi, at de fleste mennesker forbinder med professionelle tryllekunstnere. Det skal være magi, der fysisk kan ses af publikum, og du skal være i stand til at vække interesse en mellemstor tilskuerne. Det er en nem overgang for begyndelsen tryllekunstnere, der ønsker at bryde ud af "card-og-mønt trick" tilstand, hvor mange nybegyndere befinder sig.

Google Magic Illusion Trick

Her er en fantastisk måde at udføre et trick med computeren. Det hedder Google Magic Trick, og det fungerer således:

Sæt dig ned ved computeren med en ven og fortælle dem, at du har opdaget noget helt mærkeligt om Google-søgemaskinen. Gå til Google-søgeside og bede din ven til forsigtigt gnide fingeren på de to O i Google navn. Da de er gnide sker O'er, noget mærkeligt ... de forsvinder.

Når du og din ven er klar, kan du bede dem om at gnide det tomme område igen, og de to O'er vises igen i deres oprindelige plads.

Hvordan er dette muligt? Linket jeg har tænkt mig at give dig faktisk tager dig til en falsk Google webside. Hvis du stille og roligt museklik overalt på siden af ​​O vil blegne til noget om fem sekunder ... bare længe nok for dig at bede din ven til at gnide O før de forsvinder. Mus klikke på siden en anden gang vil få O at dukke op igen om fem sekunder. Hvis du klikker på websiden en tredje gang, bliver du stille og roligt omdirigeret til en ægte Google-søgeside. Selv om dette link er ikke klikbart, kan du kopiere og indsætte det i din browser -eller- finde et klikbart link i "Magic Tips 'blok på Magic.LifeTips hjemmeside. Du kan finde yderligere vejledning og den faktiske falske link.

http://www.darkartsmedia.com/Instructions.html