Magazine: Sport og aktiviteter Magasiner Tips

Sport Fishing Magazine

Sport Fishing Magazine er mit nummer 32 rangeret magasin i min Sport & aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Sport Fishing Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Sport Fishing er din komplette kilde til de bedste i saltvand fiskeri handling og information. Hvert nummer er fyldt med hemmelige tips og teknikker til de bedste kaptajner. Du vil læse om de bedste fiskepladser, de bedste tidspunkter at fiske, og de bedste rigge til at hægte de store! Plus, får du overlegen anmeldelser på det nyeste inden for fiskeudstyr, tackle, og fiskerbåde samt profiler af kaptajner og chartre.

Circle Track Magazine

Circle Track Magazine er mit nummer 21 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Circle Track Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Circle Track Magazine appellerer til hele spektret af amerikanske ovale spor Racers og fans, samt alle automotive entusiaster, der søger teknisk viden og ekspertise. Der lægges særlig vægt på Sådan-artikler, dybdegående diskussion af motor, chassis og racing-teknologi, og bag kulisserne begivenhed dækning. Circle Track er den anerkendte stemme autoritet og teknisk bibel af sporten.

International Kunstskøjteløb Magazine

International Kunstskøjteløb Magazine er mit nummer 64 rangeret magasin i min Sport & aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om International Kunstskøjteløb Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Glamour, elegance, præcision og kraft. Kunstskøjteløb er en af ​​verdens foretrukne sportsbegivenheder, og nu med International Kunstskøjteløb du kan have en up-close og personlig se på dem, der gør nyhederne. Hvert nummer er fyldt med mennesker, trends, nyheder, konkurrencer og en tv-medier vejledning. Sarah Hughes, Michelle Kwan, Alexei Yagudin, Katarina Witt - du vil holde op med dem og mange flere med et abonnement på International kunstskøjteløb.

Fiskeri & Jagt News Magazine

Fiskeri & Jagt News Magazine er mit nummer 55 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Fiskeri & Jagt News Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Fiskeri og jagt News dækker verden af ​​den store udendørs for stater i Øst, Nord, og vest. Du vil lære fra eksperterne, om dets tips til, hvordan at fange mere bas, sandart, eller tun, eller finde ud af, hvor de bedste jagt spots er for sække en hjort, fasan eller bjørn. Afhængigt af hvilken tilstand du bor i, vil du modtage den særlige udgave af Fiskeri og jagt Nyheder til dit område. Tilgængelige udgaver omfatter Washington, Oregon, Californien, Colorado, Idaho, Montana, Wyoming, Utah, Wisconsin, Illinois, Michigan, Ohio, Pennsylvania, New York og New Jersey.

Fodbold America Magazine

Fodbold America Magazine er mit nummer 69 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Soccer America Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Soccer America er en fuld-farve, blankt blad, der afspejler dynamikken i fodbold i USA og i udlandet . Kilden til Amerikas passionerede fodboldfans, Fodbold Amerikas ekspert redaktionen tager læserne inde de store fodbold historier. MLS. Mænds og kvinders amerikanske landshold. College. Interviews med os og verden nyheder beslutningstagere. A-League / USISL. Turneringer. Meget mere.

Camping Life Magazine

Camping Life Magazine er mit nummer 57 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Camping Life Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Amerikas familie camping magasin, Camping Life fokuserer på telt camping, telt trailere, lastbiler campister, og varevogne. Hvert nummer dækker alle aspekter af familieorienteret camping, herunder udstyr anmeldelser, camping tips, førstehjælp lektioner, og nyheder om camping destination på tværs af USA

Fodbold Source Magazine

Fodbold Source Magazine er mit nummer 37 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om fodbold Source Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: The Soccer Source er dedikeret til de forældre, spillere og trænere for ungdom fodbold. Artikler tilbyde læserne rettidig rådgivning om alt fra at vælge den rigtige fodbold sko til at bestemme den rigtige kollegium fodbold program, og er skrevet af professionelle trænere, spillere, erfarne fodbold moms og dads, og eksperter på områder som ortopædkirurgi, kiropraktik medicin, og barn psykologi.

Sportsfolks Atlas Magazine

Sportsfolks Atlas Magazine er mit nummer 80 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om sportsfolks Atlas Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Omfattende referencepunkter enårige, der afsættes til specifikke fiskeri og jagt sysler

Ride BMX Magazine

Ride BMX Magazine er mit nummer 63 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Ride BMX Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Ride BMX er den største BMX magasin i verden! Henvender sig til inkarnerede BMX trick ryttere, hver actionfyldte emne viser læserne nye steder at ride, de nyeste produkter på markedet, trick instruktioner til, og den mest utrolige fotografering fra hele verden.

Paintball 2 Xtremes Magazine

Paintball 2 Xtremes Magazine er mit nummer 29 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Paintball 2 Xtremes Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Paintball 2 Xtremes Magazine dækker pro og amatør turnering kredsløb, scenarie spil, nye produkter, og markedsudviklingen , samt give tekniske artikler og instruktioner til på alle de populære spil forsyninger, du ønsker at eje. Det er den myndighed på paintball konkurrence, med verdensomspændende dækning af alle hændelser af sportens bedste forfattere!

Nordamerikanske Fisherman Magazine

Nordamerikanske Fisherman Magazine er mit nummer 23 rangeret magasin i min Sport & aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om nordamerikanske Fisherman Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: nordamerikanske Fisherman magazine er sprængfyldt med smukke farvefotos og informative artikler fra nogle af verdens største lystfiskere . Det er også det sted at finde vigtige nyheder, ligesom de seneste produkt testresultater, eksklusive penge at spare tilbud, og særlige begivenheder. Med din betalt abonnement, vil du også modtage en gratis medlemskab på det nordamerikanske Fishing Club.

Guns & Ammo Magazine

Guns & Ammo Magazine er mit nummer 10 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Guns & Ammo Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Guns & Ammo er førende inden for sportsskydning. Hvert nummer er redigeret for sportsmand, med en stor interesse i den praktiske anvendelse af sportslige skydevåben, mens den på samme tid understreger sikker og korrekt brug. Spørgsmål omfatter artikler om jagt, skydning, lastning, antikke og moderne våben, ballistik og våbenlovgivningen.

Cykling Magazine

Cykling Magazine er mit nummer 6 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Bicycling Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Cykling er landets nummer et magasin om cykling! Hvert nummer giver dig scoop om de seneste cykler og udstyr, vedligeholdelse tips, gode steder at ride, nyheder om racer, og meget mere!

Road & Track Magazine

Road & Track Magazine er mit nummer 3 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Road & Track Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Road & Track dækker alle de bedste i højtydende køretøjer med artikler med fokus på områder som aerodynamik , suspension, og hvilke biler har de mest kraftfulde motorer. Herunder anmeldelser på både indenlandske og udenlandske biler, hvert nummer har kun de bedste i sedans og sportsvogne i alle prisklasser.

Jagt Magazine

Jagt Magazine er mit nummer 27 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Jagt Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Jagt er udelukkende helliget sporten rekreative jagt. Hvert nummer indeholder artikler om forskellige jagt discipliner: store og små spil, vandfugle, højlandet vildt og jagt i en række forskellige lokaliteter rundt om i verden. Kolonner fokuserer på jagt optik, shotgunning, populære patroner, pistol hunde, bowhunting og skydevåben.

Cycle World Magazine

Cycle World Magazine er mit nummer 7 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Cycle World Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: En redaktionel blanding af information og underholdning om motorcykler og de forskellige former for ridning, Cycle World indeholder artikler om street, snavs, og dual-purpose maskiner i hvert nummer. Regelmæssige funktioner giver dig alle de nyheder om den seneste tekniske udvikling, produkter og tilbehør.

Transworld Motocross Magazine

Transworld Motocross Magazine er mit nummer 44 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Transworld Motocross Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Med populariteten af ​​motocross på en all-time high, er Transworld Motocross lanceres at målrette mainstream entusiast. Progressive art direction, spektakulære fotografering, alle 4-farve redaktionelt. Hvert nummer indeholder en gratis plakat!

Bowhunter Magazine

Bowhunter Magazine er mit nummer 39 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Bowhunter Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Bowhunter giver bowhunting eventyr i jagten på verdens mest populære spil krydret med den nyeste råd om, hvordan du får de fleste fra bowhunting tackle og teknikker.

Håndvåben Magazine

Håndvåben Magazine er mit nummer 26 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Håndvåben Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Håndvåben er den endelige kilde til anmeldelser af håndvåben, ammunition og tilbehør. Artikler af de mest respekterede forfattere på området dækker udvælgelse og anvendelse af håndvåben til personlig og hjem forsvar, retshåndhævelse, jagt og målskydning.

Wind Surfing Magazine

Wind Surfing Magazine er mit nummer 46 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Wind Surfing Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Amerikas førende windsurfing magasin, Windsurfing er din kilde til inspiration, information og instruktion. Problemer er pakket med rejseeventyr fra det yderste afkroge af windsurfing verden, og du vil også læse om de bedste steder at sejle. Nød af både faglærte og amatør windsurfere, vil hvert nummer giver dig den nyeste på udstyr, prøvning, kommende arrangementer og klinikker, og trin-for-trin instruktioner og teknik tips til at forbedre din beherskelse af sporten.

Transworld Snowboarding Magazine

Transworld Snowboarding Magazine er mit nummer 24 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Transworld Snowboarding Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: TransWorld Snowboarding er verdens # 1 snowboarding magasin. Hvert nummer indeholder spektakulære fotografering, art direction, og profiler på de øverste snowboardere. Inkluderet med dit abonnement er den mest omfattende købers guide af brædder, støvler, bindende, mv til alle dine produkt behov.

Motorcyklist Magazine

Motorcyklist Magazine er mit nummer 8 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Motorcyklist Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Motorcyklist dækker alle aspekter af motorcykler, herunder cruising, gade og sport ridning, touring, og pendling. Features give detaljerede oplysninger til unge, velhavende og veluddannede publikum ens. Du får fakta om vej tests, hvordan-til artikler, projekt-bike hop-ups, sikkerheds- stykker, og løb dækning. Problemer omfatter også opdateringer om lovgivning og anden udvikling, der påvirker sporten.

Eastern Basketball Magazine

Eastern Basketball Magazine er mit nummer 78 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Eastern Basketball Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Eastern Basketball fokuserer på college og prep basketball fra Maine til Florida. Du får fuld dækning af store øst, ACC, Atlantic 10, og andre østlige konferencer. Hvert nummer indeholder også top rekruttering oplysninger.

Kano & Kajak Magazine

Kano & Kajak Magazine er mit nummer 48 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Canoe & Kayak Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kano & Kajak magasin er den # 1 ressource for kano, kajak, river rafting, og den fulde vifte af padle sport. Få oplysninger om udstyr, beklædning og tjenester, hvad der er nyt på markedet, og hvor man kan finde de bedste steder at padle. Kano & Kajak har teknikker, sundhed og fitness, bevaring, paddling miljø, og de mennesker, ideer, spørgsmål, og begivenheder, der former den voksende sport i padling.

Bowhunting Magazine

Bowhunting Magazine er mit nummer 40 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Bowhunting Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Bowhunting er den førende kilde til informative artikler om den taktik, værktøjer og teknikker, der er nødvendige for en vellykket bowhunting. Du vil modtage ni emner hvert år, ekspert bowhunters dele deres erfaringer og råd. Plus, Bowhunting tilbyder praktiske tip til fotografering, udstyr tests bueskydning, tøj og produkt- evalueringer, bowhunting nyheder trusser og meget mere.

Sports Weekly Magazine

Sports Weekly Magazine er mit nummer 4 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Sports Weekly Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Uanset om det er fodbold sæson eller baseball sæson, får du fuld rapporter, feature historier, statistik, tidsplaner, standings og vigtig info for din fantasi liga.

Horns Illustrated Magazine

Horns Illustrated Magazine er mit nummer 79 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Horns Illustrated Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Horns Illustrated fokuserer på alle sportsgrene på University of Texas og læses af UT alumner, sportsentusiaster og dem, der er lidenskabelig omkring universitetet.

Student Sports Magazine

Student Sports Magazine er mit nummer 25 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Student Sports Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Student Sports er den myndighed på høje skolesport rundt om i landet. Det dækker fodbold, basketball, baseball, fodbold, spor, og alle de andre store sport for både drenge og pigers hold. Hvert nummer holder dig ajour med de aktuelle high school rankings, indeholder profiler af studerende stjerner, indsigt på trænerne, skole-of-the-måneders funktioner, rekruttering nyheder, og meget mere.

Running Times Magazine

Løb Times Magazine er mit nummer 34 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Running Times Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Sko og beklædning anmeldelser, profiler, dybdegående artikler og meget mere til at holde dig motiveret og køre stærk .

Racer X Illustrated Magazine

Racer X Illustrated Magazine er mit nummer 59 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Racer X Illustrated Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: X Games! Supercross! Freestyle! Motocross! Fuld-farve, over 200 sider! Racer X Illustrated er gået fra en kerne underjordiske 'zine til de allerbedste magasin i motocross. Racer X tilbyder op den bedste fotografering og mest kreativ skrivning i alle motorsport. Skribenter omfatter X Games guldmedalje vinder Travis Pastrana og ESPN farve analytiker David Bailey. Som Supercross Champion Ricky Carmichael siger "Racer X er sjælen i vores sport."

Marlin Magazine

Marlin Magazine er mit nummer 75 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Marlin Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Marlin er din komplette kilde til det bedste offshore fiskeri handling og information. Du får inspirerende og informative funktioner på de hotteste fiskeri destinationer rundt om i verden, overlegen båd anmeldelser og opdateringer om den igangværende forfølgelse til bevarelse af vores farvande. Marlin holder dig i kontakt med de nyeste billfishing turneringer og alle de mennesker, der har indflydelse på sporten. Plus, får du intern viden om de nyeste fiskeri tilbehør, udstyr og elektronik.

Bike Magazine

Bike Magazine er mit nummer 35 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Bike Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Bike er det skandaløst magasin for folk, der er i mountainbike. Fyldt med spektakulære fotos, er Bike offentliggjort at omfatte produkt anmeldelser, interviews med mountainbike entusiaster, guider til gode steder at cykel, senest ved cykling begivenheder, tips forbedre dine færdigheder, nyttige råd om reparationer og store historier om mountain biking eventyr !

Adventure Sports Magazine

Adventure Sports Magazine er mit nummer 71 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Adventure Sports Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Adventure Sport magazine er Nordamerikas førende magasin dedikeret til adventure racing, multi-sport racing og andre off- road udholdenhed aktiviteter. Alle aspekter af multi-sport træning, racing, og livsstil er dækket, herunder off-road triathlon og duathlon væddeløb, orienteringsløb, terrænløb, mountainbike, kano, klatring, frastødende, bjergbestigning og andre eventyrlystne sportsgrene og rejser. Adventure Sport er afsat til at dække den udfordring, sjov og inspiration af off-road eventyr.

Fodbold Digest Magazine

Fodbold Digest Magazine er mit nummer 19 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Football Digest Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: For fan af professionel og college football, Fodbold Digest giver læserne en insiders syn ind i spillet. Du vil modtage spørgsmål, der udforsker tendenser og leverer indsigtsfulde interviews, giver sæson previews, og profilere spillere og trænere, der former spillet. Plus du har en one-stop-kilde til NFL og college tidsplaner, NFL vagtplaner, statistik og mapper, og modtage et årligt NFL All-Pro og college All-American teams problem.

Fly Fisherman Magazine

Fly Fisherman Magazine er mit nummer 31 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om fluefiskeren Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Fly Fisherman er den førende nationale magasin om fluefiskeri. Informative artikler giver masser af oplysninger om tackle, nye fluemønstre og fangstmetoder. Du får også rejse rapporter om de bedste fiskepladser i landet og i hele verden!

American Cheerleader, Jr. Magazine

American Cheerleader, Jr. Magazine er mit nummer 30 rangeret magasin i min Sport & aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om American Cheerleader, Jr. Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: American Cheerleader Junior er følgesvend magasin til American Cheerleader, det nationale magasin skrevet til mere end 3,3 millioner unge mennesker involveret i cheerleading i hele USA. For håbefulde yngre cheerleaders, American Cheerleader Junior lærer korrekt teknik, strækøvelser, og sjove aktiviteter.

Hooked på friluftsliv Magazine

Hooked på friluftsliv Magazine er mit nummer 72 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Hooked On friluftsliv Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Hooked på Outdoors Magazine blev oprettet for at udfylde et tomrum i den udendørs mediemarked, catering til behov nordamerikanske udendørs entusiaster på udkig efter tæt på at home destinationer og de relevante redskaber nødvendige for at nyde en stadig mere begrænset tid til udendørs aktiviteter som vej og mountainbike, vandreture, camping, fiskeri, skiløb, snowboarding, og andre moderne udendørs aktiviteter. Hooked er en multi-sport, "vertizontal 'publikation, der afspejler de forskellige interesser vores læsere.

Golf Illustrated Magazine

Golf Illustrated Magazine er mit nummer 42 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Golf Illustrated Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Nummer 1 i golf instruktion siden 1899

Freeze Magazine

Freeze Magazine er mit nummer 70 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Freeze Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Freeze er den banebrydende ski magasin for unge freeskiers med en holdning. Hvis du er en af ​​dem, der stadig mener, at »freestyle« betyder »ingen regler, 'så er du i til en behandler med dette blad. Hvert nummer vil fremhæve kultur, holdninger, personligheder, mode, og dynamiske freeskiing talenter på dagens skråninger.

Road Racer X Magazine

Road Racer X Magazine er mit nummer 54 rangeret magasin i min Sport & aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Road Racer X Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Road Racer X er et spændende nyt tilbud fra de samme mennesker, der bragte dig den banebrydende Racer X Illustrated . Hvert nummer af Road Racer X vil sprænge dig ind i high-speed verden af ​​road racing, snavs spor, og enhver anden form for høj hastighed motorcykel konkurrence, over hele verden. Road Racer X er fyldt med farverige features, dybdegående løb rapporter, kolonner af top racers og strålende fotografering.

Tennis Magazine

Tennis Magazine er mit nummer 9 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Tennis Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Tennis er for alle, der spiller sport eller nyder at se konkurrencedygtige kampe. Hvert nummer rapporter om de nyeste konkurrencer og tilbyder rådgivning om at forbedre dit eget spil med instruktion tips, fitness rådgivning og udstyr anmeldelser. Du får også sjove artikler om rejser til tennis lejre og resorts!

Surf, Transworld Magazine

Surf, Transworld Magazine er mit nummer 49 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Surf, Transworld Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Der er en ny bølge af surfere, hvis tekniske og progressive stilarter har taget surfing til et andet niveau, og TransWorld Surf er den eneste magasin, der dækker det. Surf er dedikeret til at give surfing ungdom en stemme og et forum for de fremtidige stjerner for at udtrykke sig. Hvert nummer har nutidens hotteste Groms, de sygeste bølger, og dybdegående interviews med dine foretrukne professionelle.

Nordamerikanske Hunter Magazine

Nordamerikanske Hunter Magazine er mit nummer 62 rangeret magasin i min Sport & aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om nordamerikanske Hunter Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: nordamerikanske Hunter magasin er pakket fuld af underholdende jagt historier, informative artikler på jagt teknikker og nye produkt- evalueringer. Du vil elske den smukke farve fotografering, der fanger non-stop action, og velskrevne artikler fra forskellige jagt eksperter. Med din betalt abonnement, vil du også modtage en gratis medlemskab på det nordamerikanske Hunting Club.

Udenfor Magazine

Udenfor Magazine er mit nummer 5 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Outside Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Udenfor er en moderne livsstilsmagasin for den aktive voksne. Målet med redaktionen er at inspirere deres publikum til at nyde fyldigere, mere givende liv gennem bladets dækning af deltagelse sport, rejser, eventyr, folk, politik, kunst og litteratur af verden.

South Florida Sport Fishing Magazine

South Florida Sport Fishing Magazine er mit nummer 52 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om South Florida Sport Fishing Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: South Florida Sport Fishing er din komplette kilde til de bedste i Florida saltvand fiskeri. Hvert nummer er fyldt med pædagogiske artikler om emner, der er vigtige for dig. Med hver ny magasin vil du modtage et væld af værdifuld information, herunder en trin for trin, hvordan-to afsnit, tackle og båd anmeldelser, baitfish profiler, en ny og innovativ tackle sektion og regionaliserede kategorier peger i den rigtige retning for de øverste chartre , agn og tackle butikker, og sportsfiskeri relaterede virksomheder. Som en gave, med hver blad vil du også modtage en 8x10 marine kunstværk print af verdensberømte marine kunstner, Pasta Pantaleo. 'Get hooked op! " med South Florida Sport Fishing.

Hot Rod Bikes Magazine

Hot Rod Bikes Magazine er mit nummer 41 rangeret magasin i mine Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Hot Rod Bikes Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Hot Rod Bikes hjælper ryttere tilpasse og ændre deres Harley-Davidson cykler til cruising med stil. Hvert nummer er marmelade pakket med gør-det-selv teknisk info du skal bruge for at bygge cyklen af ​​dine drømme! Indeholder også vej testresultater, anmeldelser, køber guider og event dækning. Det er den perfekte gave til din Harley Davidson og V-Twin cyklus entusiast.

Kickoff Magazine

Kickoff Magazine er mit nummer 67 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Kickoff Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Den eneste magasin for børn, der spiller fodbold. Den målrettede aldersgruppe er 7 til 12 år.

American Cheerleader Magazine

American Cheerleader Magazine er mit nummer 17 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om American Cheerleader Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: American Cheerleader er den eneste nationale magasin skrevet til de mere end 3,3 millioner unge mennesker involveret i cheerleading i hele USA.

Baseball Digest Magazine

Baseball Digest Magazine er mit nummer 12 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Baseball Digest Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Skrevet til større liga baseball fans, Baseball Digest bringer læserne dækning af Major League Baseball hele året rundt. Du får spillerprofiler, funktioner, trivia, en kryds og tværs, "Regler Corner," et brev sektion for fans, dybtgående statistikker, og særlige spørgsmål, der dækker World Series, kommende big-liga rookies, og Spiller og kande Årets markeringer.

Sport og aktiviteter Magasiner

Min Sport og aktiviteter magasin kategori er bred og derfor fyldt med snesevis af store magasiner. Den mest populære er ESPN fordi det har en bred appel og en super lav pris. Men det fantastiske ved denne kategori er, at du kan finde et magasin til kun om nogen her. Sure, der er magasiner for sport amatørornitologer, men der er flere magasiner for sport deltagere. Vi har magasiner for surfere, golfspillere, cyklister, tennisspillere og paintball galninge, for blot at nævne nogle få.

Tennis Week Magazine

Tennis Week Magazine er mit nummer 73 rangeret magasin i min Sport og aktiviteter magasin kategori. To help you figure out whether Tennis Week Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Founded 27 years ago, Tennis Week is the game's most influential publication. With instant coverage of Wimbledon, the Australian, French, and US Opens, ATP and WTA pro tours, Davis Cup, Fed Cup, major collegiate, junior and senior events; plus stores, camps, tournament draws, schedules, scores, latest rankings, and earnings, Tennis Week is the sport's most timely publication. In addition, articles on tennis politics, the industry, and personalities are contributed by the game's leading journalists, including Eugene L. Scott, Richard Evans, Bud Collins, Steve Flink, Dick Squires, George Plimpton, and Andrea Leand.

Paddler Magazine

Paddler Magazine is my number 77 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Paddler Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Paddler is the world's No. 1 canoeing, kayaking and rafting magazine.

NBA Inside Stuff Magazine

NBA Inside Stuff Magazine is my number 14 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether NBA Inside Stuff Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: An official publication of the NBA, NBA Inside Stuff puts you up close and personal with your favorite teams and players. Each issue is packed with all the latest feature articles, candid interviews, and spectacular action photos from basketball's best writers and photographers. NBA Inside Stuff will bring you closer to the game than ever before!

Bowhunting World Magazine

Bowhunting World Magazine is my number 56 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Bowhunting World Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Deer hunters will get all the facts they need on bows, arrows, hunting gear, stands, and blinds in every issue of Bowhunting World. Reviews help you make the wisest purchases for your hobby, repair and maintenance tips will teach you how to keep your equipment in top shape, and articles on shooting techniques will help develop your bow and arrow skills. You'll also read interesting profiles about top hunters and entertaining stories about their hunting experiences. Finally, hunting reports in each issue offer advice on the best places to go for the season so you'll be more likely to bag the big one!

Bmx, Transworld Magazine

Bmx, Transworld Magazine is my number 61 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Bmx, Transworld Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: TransWorld BMX is aimed at BMX bicycle riders and jumpers of all ages and abilities, featuring racing, dirt jumping, street, ramps, and flatland. Every beginner-friendly issue features spectacular action photos, reviews of new bicycles, how-to articles, interviews with professional riders, and much more!

Bassin' Magazine

Bassin' Magazine is my number 53 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Bassin' Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Lures, boats, what to do when the fish stop biting, the best locations - everything to do with fishing for bass is covered in Bassin' magazine.

Water Ski Magazine

Water Ski Magazine is my number 60 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Water Ski Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: The world's leading magazine in the sport, WaterSki is great for the beginner and the advanced waterskier alike. You'll get step-by-step instructions and advice from the experts, plus articles on how to improve your slalom technique, how to ski barefoot, and how to get in shape for maximum fun on the water. You also get boating tips and reviews, behind-the-scene profiles, travel features, and extensive tournament coverage!

Wake Boarding Magazine

Wake Boarding Magazine is my number 47 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Wake Boarding Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Wake Boarding Magazine is packed with killer tips for all levels of experience. Our step-by-step photography and instruction will help you learn new moves - grabs, inverts, spins, wakeskating - plus, you get tons of pro wakeboarding action and intense equipment reviews.

Thrasher Magazine

Thrasher Magazine is my number 16 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Thrasher Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Written for readers in their teenage and college years, Thrasher is the premier magazine for the skateboarding expert. With each issue you'll get articles about improving your technique and advice on the best equipment to buy. Feature articles include interviews with some of the baddest skateboarders on the planet. If you're into skateboarding, you need Thrasher!

Slap Magazine

Slap Magazine is my number 28 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Slap Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Slap is aimed at audiences age 12 to 22 who are into skateboarding and the lifestyle that goes with it. Slap is for the new school crews who are into the latest street fashions and tunes. Articles include photos and evaluations of the latest skateboards and equipment, reviews of rap, rock, and hip-hop music, and updates on what's in and what's out on the fashion scene.

Salt Water Sportsman Magazine

Salt Water Sportsman Magazine is my number 38 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Salt Water Sportsman Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Salt Water Sportsman is your complete source for fishing and boating the high seas. Each issue includes articles on varieties of saltwater fish and where to catch them, product reviews of fishing and boating gear and accessories, features about boat models, and how-to tips on landing the big one! With an eye toward the environment, the editors also include news about conservation of marine resources.

Dirt Rider Magazine

Dirt Rider Magazine is my number 33 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Dirt Rider Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Dirt Rider covers the exciting world of off-road motorcycling and motocrossing for professionals and amateurs alike. Each issue of Dirt Rider is jam-packed with bike test results, gear and accessory reviews, and personality profiles.

Daily Bread Magazine

Daily Bread Magazine is my number 66 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Daily Bread Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Daily Bread magazine is the #1 source of information for the inline skate community. Each issue is packed with photographs and articles covering the most innovative skating from around the world. Designed to communicate and motivate, Daily Bread is a must have for the inline skater who wants to stay on top of all the latest and greatest tricks, reviews, events, and interviews.

American Handgunner Magazine

American Handgunner Magazine is my number 36 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether American Handgunner Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: American HandGunner is the magazine written for handgun hunters, collectors, and hobbyists. Each issue gives you helpful reviews of the latest equipment, tips on hunting, combat shooting, and self-defense, and interesting articles on collecting and pistolsmithing. Also featured are fascinating interviews and personality profiles.

Women's Basketball Magazine

Women's Basketball Magazine is my number 65 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Women's Basketball Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Intensity, athleticism, drive, power. With edge-of-the-seat excitement, Women's Basketball magazine gives you a front row seat to the game. From interviews with the stars, news, issues, trends and a TV media guide, you can have it all with Women's Basketball. Cynthia Cooper, Sheryl Swoopes, college star Erin Buescher - you'll keep up with them and many more with a subscription to Women's Basketball.

Bassmaster Magazine

Bassmaster Magazine is my number 20 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Bassmaster Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: In Bassmaster magazine, you get fishing information that will help you find bass and catch them. The secrets of the winningest pro fishermen, the hottest new lures, the best bass lakes and rivers, the effects of weather, tackle selection and how to use it, boat and accessory reviews, tournament reports and more!

Rifleshooter Magazine

Rifleshooter Magazine is my number 51 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Rifleshooter Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Dedicated to serious rifle enthusiasts, Rifleshooter covers all rifle sports including hunting, target shooting and collecting, while focusing on fine custom rifles, great classics, and new high-tech designs.

Off Road Magazine

Off Road Magazine is my number 22 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Off Road Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Off Road is the four-wheel-drive magazine that emphasizes full-size trucks, and it is the only magazine in its market to cover major off-road racing events. Published for enthusiasts of all skill and knowledge levels, Off Road includes feature articles on modifying light and full-size trucks, including instructions on engine and suspension build-ups and component bolt-ons. Also included are road test results and travel features.

PGA Tour Partners Magazine

PGA Tour Partners Magazine is my number 74 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether PGA Tour Partners Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: This exclusive, members-only publication is filled with tips and techniques you can use to improve your game, from the 1st tee to the 18th green. The game's greatest players, including Club President Tom Lehman, Champion Tour players like Tom Kite, and rising star David Toms, share their playing strategies and give you the advice you need to lower your golf score in PGA Tour Partners magazine. Plus, you'll enjoy an inside-the-ropes view of the PGA Tour. With your paid subscription, you will also receive a free membership in the PGA Tour Partners Club.

Golf For Women Magazine

Golf For Women Magazine is my number 13 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Golf For Women Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Golf for Women is the largest golf magazine written and edited entirely with the golfing woman in mind. It gives you tips for improving your game from LPGA players and professional instructors and news on the latest equipment. You'll also read feature articles that address the golfing lifestyle, including all the latest on fashions, travel, and health and fitness.

Backpacker Magazine

Backpacker Magazine is my number 11 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Backpacker Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Backpacker is the magazine for people who love to camp and hike in the great outdoors. Each issue provides you with all the information you need on the best in equipment and clothing, safety and camping tips, and ideas for finding the best places to go for a great camping experience! You'll also get helpful fold-out maps in every issue.

Powder Magazine

Powder Magazine is my number 50 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Powder Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Powder is the one ski magazine that truly embodies the soul, attitude, and energy of snow skiing. From the backcountry to ski villages in Europe, Powder takes you to places you've never been, but will want to go to. Readers are the most informed in the industry because they get the inside scoop on product development and the newest equipment. Powder delivers the hottest action shots that will motivate you to grab your skis now.

Gray's Sporting Journal Magazine

Gray's Sporting Journal Magazine is my number 68 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Gray's Sporting Journal Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Much more than another hunting magazine, Gray's attracts readers who have reached the zenith of their professions and their understanding of the sporting life, readers who care for, love and appreciate the remarkable bounty nature has provided beyond the rude confines of our noisy cities. An intellectual approach to hunting and fishing, Gray's includes superb photography, art, and literature pertaining to your favorite outdoor passtimes.

Deer & Deer Hunting Magazine

Deer & Deer Hunting Magazine is my number 18 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Deer & Deer Hunting Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: As America's number one publication for hunting the white-tailed deer, Deer and Deer Hunting provides you with everything you need to know. Each issue combines detailed information about deer and their behavior with proven hunting tactics used by the experts. Along with information about best hunting practices, you get product and book reviews, useful Q&A's, and news about where to find the best hunting spots.

Sporting News Magazine

Sporting News Magazine is my number 2 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Sporting News Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Winner of a 1999 National Magazine Award and in publication since 1886, The Sporting News is one of the most respected, authoritative sources on sports in America. Covering all the major sports at professional and college levels, issues will come to you full of statistics, including the latest game results and player standings, in-depth features, and player profiles written by some of today's best sports columnists.

Florida Sportsman Magazine

Florida Sportsman Magazine is my number 58 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Florida Sportsman Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Florida Sportsman is the complete fishing magazine for Florida and the Tropics. Devoted to fishing, boating, and outdoor activities in the Sunshine State, Florida Sportsman is the authoritative source for Florida's most active fishermen.

Gun Dog Magazine

Gun Dog Magazine is my number 76 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Gun Dog Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: The best magazine for hunting enthusiasts who are owners of retrieving breeds.

ESPN Magazine

ESPN Magazine is my number 1 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether ESPN Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: ESPN The Magazine is sports reporting the way it ought to be--with oversized photography, off-the-field athlete interviews, season previews and predictions. Coverage of pro and college football and basketball, baseball and hockey in every issue. Plus, regular columns, inside information and laughs from Dan Patrick, Linda Cohn and Stuart Scott.

Volleyball Magazine

Volleyball Magazine is my number 43 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Volleyball Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Volleyball magazine covers women's and men's, outdoor and indoor volleyball at all levels: US National teams, college, and pro tours. Features include stories on favorite and up-and-coming stars, as well as instruction, training, and diet tips to improve your own game. Volleyball is a great read for pros and amateurs of the sport!

Guns Magazine

Guns Magazine is my number 45 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Guns Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Guns Magazine covers all types of firearms, including handguns, rifles, military arms, shotguns, and historical guns, as well as the ammunition they use. Each issue contains articles on target shooting, hunting, and collecting, plus features discussing the right to bear arms, the history of gun usage, gun control and the law, and guns in contemporary American society. Guns Magazine is filled with terrific photography and fun-to-read text that makes it a great purchase for any gun collector, hobbyist, or hunter.

Surfing Magazine

Surfing Magazine is my number 15 ranked magazine in my Sports & Activities magazine category. To help you figure out whether Surfing Magazine is the magazine you are looking for, here is how I describe it on my magazine subscription website: Thirty-seven years ago, PRIMEDIA's Surfing started with one main promise to its readers: to always have its trigger-finger on the pulse. Today, that promise has never been more fulfilled. Whether it's a frame-by-frame analysis of the latest air-combo, frontline coverage of the most recent world-title battle or a frightening look at the newest big-wave frontier, you can count on Surfing Magazine to put you there.