Magazine: Kvinders Renter Magasiner Tips

Spirit Led Woman Magazine

Spirit Led Woman Magazine er mit nummer 17 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Spirit Led Woman Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Spirit Led Woman er magasinet til kvinder, der længes efter at opleve en intim tur med Frelseren.

Glamour Magazine

Glamour Magazine er mit nummer 2 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Glamour Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Glamour tilbyder ekspertrådgivning til unge kvinder på mode, skønhed, karriere, kærlighed og parforhold. Glamour viser dig, hvordan du får din krop i form. Sådan får Profferne "bedste makeup tips og teknikker. Sådan fjerne dårlige hår dage evigt. Hvordan kommer videre i din karriere. Hvad stjernerne er iført, hvordan de bærer det, og hvordan du kan få det udseende i øjeblikket. Kort sagt, Glamour viser læserne, hvordan man gør næsten alt bedre. Smukkere. Smarter. Mere sexet. Plus får Jake: En mand udtalelse, Glamour s personlig shopper, Glamour Dos og Don'ts, og Glamour horoskoper.

Sande historie Romance Special Magazine

Sande historie Romance Special Magazine er mit nummer 25 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om sande historie Romance Special Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kraftfuld, lidenskabelig og lovende; rører hjerte, sind og sjæl af læserne ved at dele hverdagens erfaringer romantiske liv. Sande historie Romance Special giver døren for læserne at flygte fra deres daglige rutine og kig inde i andres liv og dele deres følelser.

Woman World Magazine

Woman World Magazine er mit nummer 15 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Woman World Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Den # 1 Kvindens ugentligt! Hvert nummer er fyldt med virkelige historier, fantastiske opskrifter, forholdet rådgivning, vægttab hemmeligheder, samt tonsvis af andre sjove og oplysende godbidder for det daglige kvinde.

Woman Dag Magazine

Woman Dag Magazine er mit nummer 4 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Woman Dag Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Skrevet og redigeret til den moderne kvinde, Woman Dag er for læsere, der nyder de traditionelle værdier i hjemmet og familie, mens afvejning karriere, penge og personlig tilfredsstillelse. Hvert magasin diskuterer også sundhed og fitness, håndværk, madlavning, relationer, og skønhed tips.

Best Of Sand Confessions Magazine

Best Of Sand Confessions Magazine er mit nummer 19 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Best Of Sand Confessions Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kraftfuld, lidenskabelig og lovende; rører hjerte, sind og sjæl af læserne ved at dele hverdagens erfaringer romantiske liv. Bedst af True Confessions giver døren for læserne at flygte fra deres daglige rutine og kig inde i andres liv og dele deres følelser.

Ladies Home Journal Magazine

Ladies Home Journal Magazine er mit nummer 10 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Ladies Home Journal Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Over 16 millioner kvinder henvende sig til Ladies 'Home Journal til råds, smart og omfattende, og skære- kant lederne om vigtige sociale spørgsmål, og artikler om mad og ernæring, familie og hjem, skønhed og mode, sundhed og fitness, og meget mere. Ladies 'Home Journal er at hjælpe kvinder håndtere kompleksiteten i at leve i verden i dag.

Modern Bride Magazine

Modern Bride Magazine er mit nummer 12 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Modern Bride Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Modern Bride er et must for enhver bruden-til-være. Problemer give dig mode råd og muligheder, samt svar på alle dine bryllup planen spørgsmål. Du vil også få ideer til bryllupsrejse rejser, tips om at lede en gift livsstil, og rådgivning om at købe den første hjem eller leje en lejlighed.

Sande historie Magazine

Sande historie Magazine er mit nummer 24 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om sande historie Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kraftfuld, lidenskabelig og lovende; rører hjerte, sind og sjæl af læserne ved at dele hverdagens erfaringer romantiske liv. Sande historie giver døren for læserne at flygte fra deres daglige rutine og kig inde i andres liv og dele deres følelser.

Mere Magazine

Mere Magazine er mit nummer 13 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om More Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: More er "Smart Talk til Smart kvinder fra udgiveren af ​​Ladies Home Journal. Hvert nummer fejrer tyve »nye års kvinder har nu i midten af ​​deres liv til at udforske deres personlige og karriere vækst. Du får funktioner, der dækker sundhed, penge, skønhed, parforhold, rejser, folk, stil, hjem liv, og mode.

Shop, Osv Magazine

Shop, Osv Magazine er mit nummer 20 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Shop, Etc. Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Shop Etc. er den one-stop shopping magasin for mode, hjem og skønhed. Den indeholder tips om at finde den bedste køber, de hotteste mode, de nyeste skønhedsprodukter og dækning af alle de ting, læserne ønsker og behov

Brudens Magazine

Brudens Magazine er mit nummer 11 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Brudens Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Fashion nyheder, læsernes undersøgelser, og råd fra eksperterne hjælpe kvinder forberede brylluppet af deres drømme i hvert nummer af brudens. Magasinet indeholder også masser af andre oplysninger af interesse for engageret par og nygifte, herunder artikler om rejser, mad, underholdende, sundhed og skønhed, fitness, og indretning og dekoration dit hjem. Brudens vil informere dig om de nyeste tendenser i bryllup ceremonier, påpege romantisk bryllupsrejse getaways, afslører mænds seksuelle fantasier, og mere!

Jane Magazine

Jane Magazine er mit nummer 9 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Jane Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: primært rettet mod kvinder i tyverne, Jane handler om at blive en gladere, mere opfyldt person. Ud over artikler, der dækker alt fra sundhed og skønhed til mode og personlige relationer, Jane også interviews med top underholdning stjerner, fiktion, og artikler om politik, computere, og rejser. I Jane, vil du ikke finde det samme vulgaritet og tarvelige snak om mænd, som du finder i andre dameblade sigte på unge voksne. Hvad vil du finde er mere om musik, mere mode og mere skønhed, sundhed og fitness. Janes punkt skelnen er den tætte, personlige forhold redaktørerne har med sine læsere.

Self Magazine

Self Magazine er mit nummer 8 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Self Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Self redigeres for personlige behov smarte, selvsikre kvinder, der arbejder i dag. Den dækker de aktuelle spørgsmål, der påvirker kvinders liv, fra sundhed og personlige relationer til skønhed og mode, og fra ernæring og fitness til karriere og penge forvaltning.

Først til kvinder Magazine

Først til kvinder Magazine er mit nummer 14 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om First For Women Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Først for kvinder er fyldt med hurtige ideer til at gøre din og din families liv lettere, sunde tips til vægttab, spise rigtigt, og opholder energi, forholdet rådgivning, samt hår og skønhed hemmeligheder til at hjælpe dig med at opnå din bedste look.

Family Circle Magazine

Family Circle Magazine er mit nummer 6 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Family Circle Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Familie Circle mission er at give nutidens kvinde med de oplysninger, hun har brug for at forbedre sit hjem liv. En indsigtsfuld og inspirerende magasin, der henvender løsninger på reelle problemer, som kvinder står over for hver dag. Redaktionelle funktioner dækker emner som privatøkonomi, fysisk kondition, mode, skønhed og familieforhold, plus sjov og velsmagende opskrifter og endda hjem forbedring skemaer.

Marie Claire Magazine

Marie Claire Magazine er mit nummer 5 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Marie Claire Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: En mode, skønhed og shopping magasin for kvinder i verden.

Cosmopolitan Magazine

Cosmopolitan Magazine er min mest populære magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Cosmopolitan Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Den bedst sælgende unge dameblad offentliggjort i dag, er Cosmopolitan skrevet og redigeret for at hjælpe kvinder opnår deres personlige og faglige mål. Hver Magazine giver gode råd om interpersonelle relationer, mode og skønhed tips, indblik i arbejdslivet som den vedrører kvinder, nyttige oplysninger om at spise sunde fødevarer og udøver retten til at opretholde din fitness niveau, og artikler om, hvordan at balancere en travl tidsplan og reducere stress. Cosmo credo er at hjælpe unge, ambitiøse, og frygtløse kvinder får mest muligt ud af deres liv.

En masse af Cosmo abonnenter fortæller mig, at de køber et abonnement, fordi de altid købe mindst 3 eksemplarer af magasinet i supermarkedet alligevel. Til samme pris, kan de købe et års abonnement, så de gør!

Kvinders interesse Magasiner

Den regerende dronning af kvindernes kategori Magasinet er Cosmopolitan. Hvem kan modstå deres quizzer og krydrede ideer? Men, har Glamour altid været en temmelig tæt sekund, fyldt med artikler om mode og karriere, og dem irresistable Glamour Don'ts! Andre titler som Woman Dag og Family Circle vil hjælpe med hjem indretning og opskrifter. For de tungeste magasiner i branchen, så tjek nogen som helst af vores brude magasiner.

Ægte Confessions Magazine

Ægte Confessions Magazine er mit nummer 21 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Sand Confessions Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kraftfuld, lidenskabelig og lovende; rører hjerte, sind og sjæl af læserne ved at dele hverdagens erfaringer romantiske liv. Ægte Confessions giver døren for læserne at flygte fra deres daglige rutine og kig inde i andres liv og dele deres følelser.

Allure Magazine

Allure Magazine er mit nummer 7 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Allure Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Denne skønhed magasin er nyttigt for enhver kvinde, der ønsker at forbedre hendes udseende. Herunder makeup ansøgning tips, råd om, hvordan du vælger tøj stilarter til at passe din unikke krop og personlighed, og kreative hårpleje ideer som alle kan bruge, hver magasin indeholder resultaterne af forskning har til formål at spare dig tid og penge for at eksperimentere med nye produkter .

True Love Magazine

True Love Magazine er mit nummer 22 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om True Love Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kraftfuld, lidenskabelig og lovende; rører hjerte, sind og sjæl af læserne ved at dele hverdagens erfaringer romantiske liv. True Love giver døren for læserne at flygte fra deres daglige rutine og kig inde i andres liv og dele deres følelser.

True Romance Magazine

True Romance Magazine er mit nummer 23 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om True Romance Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kraftfuld, lidenskabelig og lovende; rører hjerte, sind og sjæl af læserne ved at dele hverdagens erfaringer romantiske liv. True Romance giver døren for læserne at flygte fra deres daglige rutine og kig inde i andres liv og dele deres følelser.

Redbook Magazine

Redbook Magazine er mit nummer 3 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Redbook Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Redigeret for unge mødre, Redbook hjælper nutidens kvinde jonglere familie, hjem, og karriere. Hver magasin indeholder kronikker, der fokuserer på skønhed, mad og sundhed, motion, opdragelse, og relationer.

Best Of Secrets Magazine

Best Of Secrets Magazine er mit nummer 18 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Best Of Secrets Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Kraftfuld, lidenskabelig og lovende; rører hjerte, sind og sjæl af læserne ved at dele hverdagens erfaringer romantiske liv. Best of Secrets giver døren for læserne at flygte fra deres daglige rutine og kig inde i andres liv og dele deres følelser.

Ægteskab Partnerskab Magazine

Ægteskab Partnerskab Magazine er mit nummer 16 rangeret magasin i mine dameblade magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Ægteskab Partnerskab Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Fra udgiverne af Christianity Today kommer Ægteskab Partnerskab, magasinet for gifte par, der ønsker at holde deres relationer stærk og glad. Hvert nummer hjælper ægtemænd og hustruer klare de daglige problemer, der kan sætte stress på et ægteskab, samt finde måder at genoplive romance. Artikler dækker områder som sexliv, finansielle problemer, opdrage børn, kommunikation, og bringe religion ind i hjemmet.