Magazine: Historiske Magasiner Tips

Amerikas borgerkrig Magazine

Amerikas borgerkrig Magazine er mit nummer 8 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Amerikas borgerkrig Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Amerikas borgerkrig giver historie entusiaster med omfattende og autoritative indsigt og analyse af den amerikanske borgerkrig, med stor vægt på sine slag, strategier, ledere og lidt kendte fakta og facetter. Hvert nummer præsenterer en bred vifte af artikler om forskellige aspekter og teatre af krigen, smukt illustreret med historiske fotografier, periode og moderne kunst og detaljerede kampkort.

Civil War Times Magazine

Civil War Times Magazine er mit nummer 6 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om borgerkrig Times Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Civil War Times leverer den komplette historie om Amerikas største intern konflikt-med al sin indsats, følelser, drama og moderne betydning. Førende historikere og forfattere tager læserne med på en spændende rejse ind i de erfaringer, som virkelige mennesker, der levede historie, fra de største chefer og politikere til de fælles soldater og deres familier derhjemme.

The History Channel Magazine

The History Channel Magazine er mit nummer 4 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om The History Channel Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Du kan finde The History Channel Magazine til at være en af ​​de mest dybtgående, informations- rige magasiner på markedet i dag. Hvert nummer vandhaner i de store arkiver The History Channel - fyldt med de bedste historiske fotos og historier tænkelige! Denne smukke, fuldfarve magasin ikke sælges på kiosker - det er kun tilgængelig ved tegning. Med din betalt abonnement, vil du også modtage en gratis medlemskab i History Channel Club.

Militærhistorie Magazine

Militærhistorisk Magazine er mit nummer 5 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Militærhistorie Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Militærhistorie magasin giver autoritativ, dybdegående og oplysende artikler om krigshistorien, fra oldtiden ind i det 20. århundrede, for entusiaster, der spænder fra den seriøse studerende af militær taktik, strategi, ledere og kampagner til de almene historie læser.

Historie Magasiner

De fleste af de blade i min historie magasin kategori dækker en bestemt begivenhed i USA historie, ligesom borgerkrigen. Men, skydning mod toppen af ​​kategorien i popularitet er den nyligt lancerede "History Channel" Magazine, der er mere af en generel historie magasin. Den mest populære magasin lige nu er American Heritage med sin store lav pris og langvarig popularitet. Andre populære titler omfatter amerikansk historie og Anden Verdenskrig.

Wild West Magazine

Wild West Magazine er mit nummer 7 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Wild West Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Wild West magasin leverer nitning sande historier om de mennesker, steder og begivenheder i Amerikas grænseområder gange, dets kultur og forsøgene på at tæmme den. Hvert nummer bringer liv legender og overleveringer af indianere, cowboys, eventyrere, bosættere, lawmen og fredløse.

Vietnam Magazine

Vietnam Magazine er mit nummer 9 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Vietnam Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Den eneste magasin udelukkende helliget Vietnam konflikten, Vietnam giver klare perspektiver og analyse af krigen, den æra historie det omfattede og de mange kompleksiteter, der gjorde det unikt-såvel som levende, førstehåndsvidner konti fra de mænd og kvinder, der var på jorden.

American Heritage Magazine

American Heritage Magazine er mit nummer 1 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om American Heritage Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Dette er den ene magasin, hver amerikansk historie aficionado bør have i sit hjem. American Heritage dækker alle aspekter af vores lands historie, herunder biografier af berømte personligheder, populær musik, business, politik, kunst, krig og kultur. Overdådigt illustreret med historiske fotos, malerier og illustrationer, er American Heritage designet til at gøre historien forståelig og sjovt at den gennemsnitlige person.

Verdenskrig Magazine

Verdenskrig Magazine er mit nummer 3 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om verdenskrig Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: verdenskrig magazine præsenterer alle aspekter af historiens største konflikt med den mest stemningsfulde, indsigtsfuld og levende skrivning fra top historikere, forskere og veteraner med nitning førstehåndsvidne regnskaber deres krig. I hvert nummer, læserne får enestående indsigt i de kæmpende mænd, ledere, taktik, våben og de lidet kendte hændelser og usædvanlige fakta bag krigen samt dramaet og spændingen af ​​de mest berømte slag og kampagner.

American History Magazine

American History Magazine er mit nummer 2 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om American History Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: American History magasin udforsker og præsenterer en bred læserskare-på en tilgængelig og populær stil fra førende forfattere og historikere-historier om de mennesker, begivenheder og steder, der har formet og drevet amerikanske samfund i løbet af de sidste 250 år. Ved at kombinere banebrydende forskning, behændig skrivning, øjenvidneberetninger og gammeldags historiefortælling, amerikansk historie lyser og gør historien relevant for vores moderne samfund, dets aktuelle begivenheder og dens fremtid.

Cobblestone Magazine

Cobblestone Magazine er mit nummer 10 rangeret magasin i min historie magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Cobblestone Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Brosten er den prisbelønnede amerikansk historie magasin for børn i alderen 9 og op (lønklasse 4 og derover). Fremtidige historikere vil nyde at læse om mange begivenheder og steder, såsom Colonial Williamsburg, berømte slag i borgerkrigen, guldfeberen, og Koreakrigen. Gratis lærervejledninger er tilgængelige på www.cobblestonepub.com.