Magazine: Computere & Internet Magasiner Tips

Macworld Magazine

Macworld Magazine er mit nummer 18 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Macworld Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement websted: Få mest up-to-date information om den hurtigt skiftende industri Macintosh-computere. Macworld tilbyder anmeldelser på den nyeste hardware og software og masser af problemløsning tips og løsninger. Macworld fortsat den førende Macintosh-computer magasin.

Smart Computing Magazine

Smart Computing Magazine er mit nummer 7 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Smart Computing Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Smart Computing hjælper brugerne på alle niveauer forbedrer deres pc produktivitet. Smart Computing giver nem at følge tutorials, der dækker hardware, software, Internet, fejlfinding og anmeldelser, alle i en Plain-engelsk skrivestil, du ikke finder andre steder. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

SYS Admin Magazine

Sys Admin Magazine er mit nummer 15 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Sys Admin Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Sys Admin er det eneste magasin 100 procent dedikeret til UNIX systemadministration. Hvert nummer giver dig solid teknisk information fuld af metoder til at forbedre ydeevnen og udvide funktionerne i dit system. Regelmæssige kolonner og afdelinger har vigtige bøger, nye produktlanceringer og opgraderinger, karrieremuligheder og meddelelser om tekniske møder og konferencer. Dækning spænder over en række forskellige platforme, herunder Solaris, AIX, HP-UX, SCO, og Linux. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

C / C ++ Brugere Journal Magazine

C / C ++ Brugere Journal Magazine er mit nummer 11 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om C / C ++ Brugere Journal Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Dette er den eneste magasin, der bringer dig arbejderklassen kode, værktøjer og teknikker garanteret gøre dig til en bedre C og C ++ programmør. Du får "how-to" artikler, tutorials, brugernes produkt, casestudier og omfattende kode programoversigter at forklare, hvordan du effektivt kan opbygge C og C ++ programmer. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Dr. Dobb s Journal Magazine

Dr. Dobb s Journal Magazine er mit nummer 9 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Dr. Dobb s Journal Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Hvis du er en PC programmør, vil du ønsker et abonnement på Dr. Dobb dagbog ! Dette er den førende magasin for softwareudviklere og er skrevet og redigeret af top professionelle på området. Disse eksperter vil holde dig ajour med de nyeste software-værktøjer og programmeringsteknikker og artikler i hvert nummer drøfte aktuelle programmering spørgsmål i dybden. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Tech Living Magazine

Tech Living Magazine er mit nummer 12 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Tech Living Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: High tech møder hjem forbedring i denne innovative magasin perfekt til computer nørder og gør-det-selv. TechLiving fortæller dig, hvordan du edb dit hjem, så du kan udføre forskellige gøremål automatisk eller ved fjernbetjening, tilføjer sikkerhedsfunktioner til at beskytte dit hus, og skabe de sødeste underholdningssystemer. Fra automatiserede sprinkleranlæg og netværk-aktiveret barbeque, til high-tech babyalarmer og multi-funktion håndled fjernbetjeninger, TechLiving har det hele! Advarsel: dette magasin er ikke for teknologisk frygtsomme, men hvis du ikke kan få nok gadgets og dimser, TechLiving er for dig!

PC Magazine

PC Magazine er mit nummer 1 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om PC Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: PC Magazine har de seneste oplysninger om personlige computere til erhvervslivet og hjemmebrug. Hvert nummer indeholder produkt- evalueringer baseret på side-by-side sammenligninger, en gennemgang af tutorials, regneark klinikker, internetudbydere og meget mere. Dette er et must-read for alle, der bruger en pc!

PC World Magazine

PC World Magazine er mit nummer 2 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om PC World Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Brugere af IBM-computere og deres kompatible vil drage fordel af PC World. Det er skrevet til både tekniske og ikke-tekniske læsere; dens indhold dækker state-of-the-art udvikling, software og hardware anmeldelser, brugerprofiler og almen nyheder af interesse for PC samfund. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Computere & Internet Magasiner

Der er en masse utroligt nyttigt magasiner at vælge imellem i mine Computers & Internet magasin kategori. Den mest populære er PC Magazine med sin store rabat pris og fantastiske popularitet. Men andre populære titler omfatter PC World og Maximum PC, også designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din pc. Computer Shopper har altid været en favorit, fordi det hjælper forbrugerne med at finde det bedste køb for deres penge. Der er også magasiner rettet mod specifik programmering og internetbrug, hvilket skaber en stor forum for dem af os, der har desperat brug for en god kilde til pålidelige oplysninger.

Intelligent Enterprise Magazine

Intelligent Enterprise Magazine er mit nummer 17 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Intelligent Enterprise Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Tidligere DBMS magasin, Intelligent Enterprise er for tekniske fagfolk, der designe og bygge klient / server og internet / intranet database applikationer. Der er fokus på DBMS servere, udviklingsværktøjer, data pakhuse, og relaterede emner. Det omfatter også et særnummer af database købers guide. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Computer Power User Magazine

Computer Power User Magazine er mit nummer 8 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Computer Power User Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Computer Power User er en ny, innovativ publikation skrevet specielt til computer superbrugere, fra IT-fagfolk til at-home teknologi extremeists. CPU leverer en funktionel blanding af high-tech nyheder, hårde kanter anmeldelser og præstationsfremmende tips til folk, der elsker digitale teknologier. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

PC i dag Magazine

PC i dag Magazine er mit nummer 14 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om PC i dag Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Hvis du bruger Windows, PC i dag er for dig. PC I dag leverer information om dit operativsystem. Hvert nummer indeholder de nyeste computing nyheder, lowdown om aktuelle Windows-opdateringer, hardware previews og software anmeldelser. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Maksimal PC Magazine

Maximum PC Magazine er mit nummer 3 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Maximum PC Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Udgivet i tidligere versioner som Boot og hjemme-pc, er Maximum PC designet til computerbrugere, der ønsker høj niveau, multimedie ydelse fra deres pc'er. Hvert nummer introducerer dig til de nyeste hardware og software produkter, samt giver dig previews af innovationer kommer snart til din lokale butik. Der er også fascinerende interviews med ledere i computerindustrien. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Mac Addict Magazine

Mac Addict Magazine er mit nummer 5 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Mac Addict Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: MacIntosh ejere er en særlig race af computerbrugere, og MacAddict er en særlig race af magasinet til at opfylde deres behov. MacAddict ikke kun fortæller dig om de nyeste Mac-kompatibel software og eksterne enheder, men også fortæller dig, hvordan og hvornår du skal opgradere din computer og fejlfinding fejl. Du får trin-for-trin vejledning i, hvordan du bruger din Mac til sin fuldstændige evner, anmeldelser af software lige fra hjemmekontoret praktisk til intens gaming sjov og gode tips om at bruge de nyeste Mac-programmer. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Vinduer & .Net Magazine

Vinduer & .Net Magazine er mit nummer 13 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Windows & .Net Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Windows & .NET Magazine er den førende publikation for virksomhedernes it-professionelle der anvender Windows og relaterede applikationer og teknologier. Hver måned finder du rettidig, how-to artikler, tips og teknikker til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Windows-installation. Abonnenter modtager også adgang til hele tidsskriftsartikel arkiv på nettet - hundredvis af artikler, der ikke er tilgængelige for offentligheden.

SQL Server Magazine

SQL Server Magazine er mit nummer 16 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om SQL Server Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: SQL Server Magazine er den eneste informationskilde til SQL Server udviklere og databaseadministratorer. Magasinet leverer praktiske og rettidige oplysninger om SQL Server ydeevne, interoperabilitet, migration og relaterede teknologier og applikationer. Abonner på WebSQL og få adgang til hele vores artikel arkiv!

Machome Magazine

Machome Magazine er mit nummer 10 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Machome Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Med over 11 års erfaring, er macHOME dedikeret til at give dig med smart, praktisk og nem-til- læse Mac rådgivning og information. macHOME tilbyder indsigtsfulde anmeldelser, kreativ instruktioner til og straighforward købe guider. macHOME er designet til at være nyttig og praktisk, med ingen fnug eller jargon. Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.

Computer Shopper Magazine

Computer Shopper Magazine er mit nummer 4 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Computer Shopper Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Computer Shopper er fyldt med information til alle, der ønsker at købe software, hardware, periferiudstyr, eller noget computer relateret. Uanset om du er interesseret i faglig eller hjemmecomputer brug, får du alle de nyheder, du har brug for at hjælpe dig med at købe det bedste produkt til den bedste pris. Sammen med fascinerende artikler, hver magasin indeholder over 1.000 postordresalg tilbud og stor reklame, plus et nyttigt indeks, der hjælper dig med at finde computeren produkt, du har brug for.

Mobile PC Magazine

Mobile PC Magazine er mit nummer 6 rangeret magasin i mine Computers & Internet magasin kategori. For at hjælpe dig med at finde ud af, om Mobile PC Magazine er magasinet, du leder efter, her er hvordan jeg beskrive det på min magasin abonnement hjemmeside: Mobile PC er hands-down autoritet på mobile computing og trådløse produkter. Ingen andre computing magasin dækker eksploderende verden af ​​mobil teknologi med sådan dybde, lidenskab, og klarhed. Mobile PC er den rigtige magasin for lige nu! Visse magasiner, der omfatter en cd-rom med deres bladkiosk spørgsmål omfatter ikke dem med alle abonnementer.