Magazine: African American Magasiner Tips

Black Enterprise Magazine

Black Enterprise Magazine er rangeret fjerde i popularitet blandt forskellige afrikanske amerikanske magasin kategorier. Det er den førende business succes publikation for African American iværksættere, virksomhedsledere, fagfolk og beslutningstagere. Du får funktioner om de nationale og globale spørgsmål, at de fleste påvirker dig, succes guider for små og nystartede virksomheder, rådgivning for ambitiøse iværksættere, værktøjer og taktikker for virksomhedsledere og fagfolk, og hjælpe med, hvordan man bedst investerer dine hårdt tjente penge .

Essence Magazine

En anden første rang African American Magazine er essensen Magazine. Essence er magasinet for nutidens African American kvinde. Dedikeret til at hjælpe sine læsere nå deres maksimale potentiale i forskellige livsstil og roller, Essence leverer de nyeste oplysninger om karriere og uddannelsesmuligheder, mode og skønhed, investering og penge forvaltning, sundhed og fitness, forældre, boligindretning, og mad og rejser, som samt kulturelle anmeldelser.

Ebony Magazine

Ebony Magazine har været nationens nummer et magasin for afroamerikanere i halvtreds år! Med en vægt på historier om sort fremskridt og resultater i hele verden, Ebony bringer dig inspirerende artikler om sundhed, uddannelse, karriere, politik, religion, sport, underholdning, mode og mad. Ebony tilbyder familie-orienteret, høj kvalitet foto ledere, der har gjort det til det førende offentliggørelse i sit felt.

Dagens Black Woman Magazine

Vurderet sjette blandt de forskellige African American Magazine kategorier er Dagens Black Woman Magazine. Dagens Black Woman er en provokerende livsstilsmagasin rettet mod afrikansk-amerikanske kvinder i alderen 18 - 49. Dens kerne er fokus på kærlighed, sex, og forholdet spørgsmål. Dagens Black Woman giver også info om karriere, penge, sundhedsspørgsmål, mode, stil og celebrity profiler.

African American Magasiner

Der er en hel del store magasiner at vælge imellem i den afrikanske amerikanske tidsskrift kategori. Afhængigt af dine præferencer, kan du prøve den mest populære, eller du måske ønsker at prøve et magasin med større aktuel relavance. Den mest populære er Essence Magazine med sin store rabat pris. Men andre store titler omfatter Ebony og Jet, kendt for deres mangeårige dækning af de spørgsmål, der er vigtige for afrikanske amerikanske familier. Hvis du er på udkig efter oplysninger om at investere, sundhed, opdragelse, business, musik eller andre emner med en afrikansk amerikansk perspektiv, så tjek de forskellige abonnementer, der tilbydes online.

Jet Magazine

Jet Magazine er rangeret tredje blandt de forskellige African American magzine kategorier. Udgivet siden 1951, Jet er nyheder og redaktionelle magasin designet til det sorte samfund. Hvert nummer omhandler en bred vifte af emner af interesse for afroamerikanere, herunder nyheder, sport, mode, medicin, loven, uddannelse, sort historie, underholdning, business, samfund, religion, og afrikanske anliggender.

Fornemme Magazine

Fornemme Magazine er femte i rang i de afrikanske amerikanske tidsskrift kategorier. Fornemme er magasinet for ambitiøse afrikanske amerikanere, der ønsker at få succes i erhvervslivet og i livet. Bladet indeholder artikler om business, politik, mode, sundhed, rejser og hjemmeliv, fra perspektivet af det sorte samfund. Der er også inspirerende funktioner på succesfulde og berømte afroamerikanere.