Mænds Lee Jeans Interview

Mænds Lee Jeans Interview

Find ud af om en af ​​de førende virksomheder, der gør denim samt de nyeste trends for mænd i denne Mænds Lee Jeans Interview med Dan Sterbenz. Du kan blive overrasket over den brede vifte af stilarter, der tilbydes, samt udviklingen i Lee Jeans!

Mænds Lee Jeans Interview med Dan Sterbenz

LoveToKnow (LTK): Hvad er din rolle på Lee Jeans?

Dan Sterbenz (DS): Jeg er i Product Development hos Lee, hvilket betyder, at jeg fører tilsyn merchandising, design og udvikling af alle mænds denim produkter, vi fremstiller. En stor del af mit job er at se, hvad forbrugerne gør: hvordan de handler, kjole, hvad der motiverer dem til at købe, hvad de køber. Vi er som sociale antropologer, konstant udvikling med tendenser og kultur. Det er virkelig en fascinerende opgave, fordi hver dag er forskellig, og der er en enorm blanding af strategisk og kreativ tænkning hver dag. Jeg elsker det!

Om Lees Denim Samlinger

LTK: Kan du fortælle os om Lees mænds denim samlinger?

DS: Vi tilbyder en bred vifte af produkter til at opfylde en bred forbruger base. Vores linje er skræddersyet til forskellige forbrugere under forskellige produktlinjer - alt fra Core Basic 5 pocket jeans til mere moderne stilarter og vasker under Premium Select, Lee Dungaree eller Heritage etiketter, og senest udviklingen af ​​en mere moderne X-Line.

LTK: Hvad gør Premium Vælg linjen så unik?

DS: Jeg tror, ​​at ideen bag Premium Select er, hvor vi virkelig har skabt noget nyt for Lee mærke. Vi gjorde en masse forbrugerforskning og fælles udvikling for at give vores mål forbruger præcis, hvad han vil have i en jean, som er en ny og behagelig pasform, blødt og slidstærkt stof, med opdateret vask og detaljer. Så vi placeret dette for at være en utrolig værdi. Det er ikke den laveste pris jean vi gør, men når man sammenligner produktet til hvad der ellers er på markedet, jeg tror du vil se - og endnu vigtigere - mærke forskellen, når du prøver det på. Dette produkt linje giver os mulighed for at stille nutidens moderne forbruger for at revurdere den Lee mærke og blive glædeligt overrasket, når de forsøger det på.

LTK: Hvilke stilarter er den mest populære for mænd?

DS: Det er virkelig afhænger af, hvilken type forbruger du er, traditionelle eller moderne. De fleste mænd stadig foretrækker et traditionelt 5 pocket jean - ikke alt for nøjeregnende - blot en stor par jeans, der vil servicere dem for alle deres behov, fra slapper af derhjemme til at gå ud til middag. Den seneste udvidelse af passer og slutter i jeans har givet forbrugerne en masse nye muligheder for at overveje, såsom Boot Cut, Slim Fit, Straight Fit, Regular Fit og Skinny. Vi ser mere moderne forbrugere er villige til at bære en række forskellige produkter, og det er meget spændende.

LTK: Hvad berømtheder godkende Lee?

DS: Lee har en fantastisk historie berømthed påtegning. Hvis du går tilbage i historien lidt - Marlon Brando, James Dean, Marilyn Monroe - de er alle klassiske eksempler på Lee i populærkulturen. For nylig har vi haft mange berømtheder arbejde sammen med os for at støtte Lee National Denim Day, vores sag vi startede 15 år til at bekæmpe brystkræft. Vi har rejst over $ 85m siden sin fremkomst og vi har haft støtte fra berømtheder som Rob Lowe, Christina Applegate og senest Felicity Huffman. For nylig har vi samarbejdet med Mike Rowe (fra Dirty Jobs) til at lancere vores nye Premium Vælg linjen. Han er en fyr fyr med masser af tilslutningsmuligheder til vores produkt og kundeunderlag

LTK: Hvor kan Lee Jeans købes?

DS: I de fleste større mid-tier stormagasiner som JCPenney, Kohls, Sears og Belk.

Tendenser i Denim

LTK: Hvad er de nyeste tendenser inden for denim for mænd?

DS: Der er så meget gang i jeans! Næsten alt er tilladt, fra mørke til lys, ren rå vasker til total ødelæggelse (river / tårer), almindelig lommer til stærkt forskønnet. På fit side, slanke og skinny mørke jeans er i de fleste efterspørgsel lige nu, men uanset hvad du kalder det, bliver komfortable er stadig konge. Vi er også at se en masse af stretch denim kommer på markedet for mænd. Engang blev betragtet som værende kun for kvinder, der mænd faktisk at finde hvordan komfortable det kan være. Jeg vil tilføje, at autenticitet er vigtig ... produkter nødt til at se naturligt alderen, så den aldrende føles ægte.

Style Tips og mere

LTK: Har du nogen stil tips til at dele?

DS: De fleste fyre er skabninger af vane, og virkelig ikke ønsker at ændre, hvad der altid arbejdet for dem. Min én tip ville være, vær ikke genert. Prøv på noget, du normalt ikke ville overveje. Det er gratis at prøve, højre !? Jeg har set en masse fyre, der siger, de bærer det samme siden high school prøve noget nyt, og kan ikke tro, hvor godt det er.

LTK: Er der nogen nye produkter, der kommer ud?

DS: Vi har altid en masse nye ting kommer ud .... masser af udvikling i Slim og lige passer med opdaterede vasker og detaljer. Plus vores grundlæggende jeans får en ansigtsløftning, med ny struktur, pasform og finish, der er mere moderne end tidligere. Vores nye X-line funktioner nogle utrolige nye påfund og pocket behandlinger der er inspireret af langt dyrere jeans. Det er et frisk udseende uden at være for over toppen.

LTK: Hvad vil du gerne vores læsere at vide om Lee Jeans?

DS: Vi har naturligvis en rig kulturarv i jeans verden, men ikke alle ved, hvor meget vi har udviklet sig gennem årene. Vi bringer en masse nye produkter på markedet, der er fremragende kvalitet på en stor værdi, og vi er forpligtet til at bringe ny innovation til markedet.

Mere Lee

LoveToKnow tak Dan Sterbenz for hans informative mænd Lee Jeans interview! Husk og tjek den officielle Lee Jeans hjemmeside for up-to-the-øjebliks-information om tilbud, gemme steder og hvordan du får den perfekte pasform.