Mænds & kvinders Top seksuelle fantasier Revealed

Montreal forskere besluttede at definere normer for seksuelle fantasier og afslører patologi. Den generelle undersøgelse af befolkningen, viste, at det ikke lider af en overvægt af atypiske tanker om sex. Fælles og almindelige fantasier er hyppigere, men sjældne tilfælde stadig overholdes.

Mænds & kvinders Top seksuelle fantasier Revealed

Forskerne fra Canada gennemført en undersøgelse af seksuelle fantasier til at fastsætte deres satser. De fleste af disse forsøg blev udført med deltagelse af studerende, men denne gang flere voksne var inviteret, da de var i stand til mere præcist at beskrive deres fantasier.

1517 indbyggere i Quebec fra almindelige familier besvarede spørgeskemaet og gav en detaljeret beskrivelse af deres favorit fantasi. Efter en analyse af data, forskerne konkluderede, at karakteren af ​​seksuelle fantasier var meget forskelligartet. Men enkelte tilfælde kunne anses usædvanligt og endda sjældne.

Undersøgelsen bekræftede, at mænd havde mere seksuelle fantasier, og de, i modsætning til kvinder, var villige til at bringe dem til livet. Så ville de fleste mænd ikke nægte sex (den mest almindelige fantasy). Mindst af alle mænd drømmer om den "gyldne brusebad" og deltage i homoseksuelle aktiviteter.

30-60% af de adspurgte kvinder navngivne indsendelse, herunder tvang, BDSM, og rå sex. Ladies elsker at fantasere om gruppesex, men mange af dem ønsker ikke at prøve det. En anden almindelig fantasi blandt kvinder er, når de ser sig selv i rollen som prostitueret.

Begge faggrupper angivet fantasier om udenomsægteskabelig relationer i deres spørgeskemaer, men ifølge Journal of Sexual Medicine, er langt mere tilbøjelige til at have sådanne fantasier mænd. Af den måde, de beskriver deres fantasier i en meget lysere måde end kvinder, selv om det antages, at de ikke er i stand til at gøre det.