Mænds hvid silke pyjamas

Mænds hvid silke pyjamas


Som enhver elsker af 1930'erne romantiske film ved, mænd hvid silke pyjamas, slidte med tillid, er utroligt sexet. Uanset om de er noget en kvinde køber for hendes mand til at bære, eller en mand køber at behage en kvinde, de er altid klassiske, klassiske og komfortable.

History of Mænds hvid silke pyjamas

Vestlige mænd, der anvendes til at sove i løse skjorter, generelt skjorter de bar som undertøj i løbet af dagen. Koloniseringen af ​​Sydasien i det 18. og 19. århundrede bragte pyjamas i brug, baseret som de var på jakken og bukserne kombination båret af mænd i disse lande. Hvid silke, en åndbar, køligt stof, var ideel til nattøj i et varmt, fugtigt klima, som gennemsnittet af britisk mand ikke var vant til. White var praktisk så godt, fordi det ikke kræver farvning, så ens nattøj var billigere. Den iboende komfort og elegance af silke blev hurtigt spottet, og det var en mulighed for mænd at nyde et stof, der var normalt kun bruges til tilbehør.

At købe Mænds hvid silke pyjamas

Selvom det er ideelt til at bedømme kvaliteten af ​​silke med udseende og berøring, pyjamas er noget kan man nemt købe online, fordi de ikke er monteret. Flere steder tilbyder kvalitet mænds hvid silke pyjamas, så shoppe rundt.

 • Amazon
  • Udbuddet Intimo pyjamas med gratis forsendelse, det er en glimrende kilde. Intimo pyjamas er lavet af 100% heavy gauge silke, der kan maskinvaskes på kold. Den klassiske snit minder glamour år af 1940'erne. Tilføj diskret rørføring, et hak krave knap foran og to panel lommer, samt en løbegang bukser og stof-dækket elastisk linning med en skjult flue knap, og du er virkelig klar til din close-up. Størrelser er fra små til XXL og kunder tout dem som komfortable og godt lavet.
 • Iris Silks
  • En hjemmeside dedikeret udelukkende til silke produkter, Iris Silks tilbyder luksuriøse mænds silke pyjamas i en række solide farver, herunder den klassiske hvide. Toppen er kasse skåret med en fuld-længde ærme, hak krave, brystlomme, knaplukning og lige kant forneden. Bukserne har en elastisk linning og snøre lukning. Stoffet er 100% vaskbar silke og størrelser spænder fra små til XXL. Iris Silks tilbyder også matchende boksere, lounge bukser, trusser og morgenkåbe.
 • KushTush Organics
  • Det hvide i KushTush silke pyjamas er mere af en off-white, som de kalder glimmer, men disse er stadig elegante pyjamas i silke charmeuse, og organisk er altid at foretrække, hvis de foreligger. Disse pyjamas skal hånd vaskes og hænges til tørre.
 • Wintersilks
  • Navnet er en garanti for stoffet, og Wintersilks har gjort kvalitet mænd og kvinders silke produkter i mange år. Mens de ikke har en klassisk hvid, de tilbyder et råhvidt / gul kaldet "skifer", som er i en blød og lækker 100% silke charmeuse der kan maskinvaskes. De øverste knapper og har en brystlomme, bukserne har elastik i taljen og flyve front.

  Asiatisk-inspirerede mænd hvid silke pyjamas

  Hvis du ikke kan finde noget, der virker for dig, og du bor i en by med butikker catering til en asiatisk og sydasiatiske kundekreds, skal du sørge for at browse rundt. Et klassisk kinesisk eller indisk dragt i god silke ville fungere godt som pyjamas og give dig en eksotisk flair.

  Vintage Pyjamas

  For den mand, der kan lide en autentisk retro-look, hjemsøge vintage butikker. Genstande som pyjamas ofte overlever godt i årtier, hvis de er lavet af en kvalitet stof, fordi de ikke blev brugt aktivt. Den eneste ulempe i dette tilfælde er, at du bliver nødt til at tørre rense dem at bevare deres integritet.

  Du kan også søge vintage butikker og online, vintage pyjamas mønstre. Silk pyjamas er relativt nemme at sy, fordi der kun er minimal skræddersy og denne måde kan du være sikker på at få den nøjagtige struktur og udseende, du ønsker.