Mænds brugerdefinerede smykker

Mænds brugerdefinerede smykker
Customized bæltespænder er populære for mænd.

Mænds brugerdefinerede smykker gør en stor gave til en ven eller dig selv! Det kan synes dyrt, men da du har en vis kontrol over materialerne og hvor meget arbejdskraft er involveret, kan prisen komme tæt på at købe noget nyt.

Mænds brugerdefinerede smykker

Der er forskellige niveauer af tilpasning. Du kan starte med en simpel gravering eller beslutter at oprette et stykke helt fra bunden ved hjælp af materialer, du vælger selv. Uanset hvilken metode du vælger at gå med, er det en måde at sikre, at dine smykker er præcis, hvad du ønsker.

Surface Udsmykning

Surface udsmykning er den mest grundlæggende og populære måde at skabe mænds brugerdefinerede smykker. De fleste større butikskæder levere denne service til en overkommelig pris. Mange butikker tilbyder gratis tilpasning, hvis du køber et bryllup eller jubilæum ring.

Gravering

Du kan gravere næsten enhver flad overflade på næsten alle smykke, selvom resultaterne sidst længst, hvis du vælger en overflade, der ikke vil modtage meget slid. Hvis gravering slidt væk, kan du altid få det lavet om, så du skal ikke lade det holde dig fra at tilpasse indersiden af ​​en ring. På et stort stykke, såsom en bæltespænde eller et lommeur, kan du gravere fantastiske niveauer af detaljer.

Jewelers kan enten hånd gravering (som omfatter anvendelse af en håndbetjent gravering maskine) eller maskine gravering. Machine gravering, mest almindeligt tilgængelige for ringe, er konsekvent og som regel mere overkommelige. Du er begrænset til de skrifttyper og symboler maskinen er programmeret til at gravere. Hand gravering giver dig meget mere fleksibilitet, men er mere tidskrævende.

Mænds brugerdefinerede smykker
Lommeure kan være indgraveret på indersiden eller ydersiden.

Stempling

En anden måde at skabe mænds brugerdefinerede smykker er at udrydde det. Stempling "Prints" En overflade med enten design eller teksturer. Det er meget almindeligt i den vestlige stil smykker og mest effektive for bæltespænder, bolo slips, -kæder eller tips, eller penge klip.

Valg Stones og indstillinger

De fleste sten til rådighed for smykker kommer i standardstørrelser. Mest fremstillet ring, slips klip, og manchet link indstillingerne bruge disse standardstørrelser. Det betyder, at hvis du ser en ring stil du kan lide, men kan ikke lide stenen, eller omvendt, kan du vælge og vrage dine mænds brugerdefinerede smykker. Producenter også gøre det samme design i forskellige metaller, så du kan have det samme stykke i hvid eller gul guld eller sølv.

Sænkning din pris punkt

Da sten, indstillinger og metaller er udskiftelige, det er en effektiv måde at ændre prisen på et design, du kan lide.

  • Kontroller, om juveleren kan bestille eller endda gøre indstillingen med et andet metal eller sten.
  • Du kan sænke prisen på en indstilling ved hjælp af en lavere karat guld, såsom 14 i stedet for 18.
  • For at reducere prisen endnu mere, erstatte titan til platin eller sølv for hvide guld.

De fleste uafhængige juvelerer tilbyder denne service, men nogle af kæderne gøre det så godt. Du kan være nødt til at vente på en særlig rækkefølge, selv om. Dette kan tage fra et par dage til flere uger.

Mænds brugerdefinerede smykker
Brugerdefineret designede ringe er et populært valg.

Mænds Brugerdefineret Smykker Design

Det næste niveau af kompleksitet i mænds brugerdefinerede smykker er at designe den enten fra bunden eller fra billeder af andre stykker, du kan lide. Du kunne genskabe et stykke af antikke vestlige smykker, for eksempel, eller har en guldsmed designe et stykke rundt om en sten eller en fossil, der giver mening for dig. Den guldsmed kan også oprette en tredimensionel stykke for en ring, armbånd, vedhæng, eller bæltespænde. Han gør en voks form og derefter kaster det i metallet, du vælger. Dette er meget effektiv til dyr, såsom Eagles eller symboler. Typisk kun uafhængige juvelerer yde denne service.

Tilpassede Materials

Hvis du vil have den ultimative i mænds brugerdefinerede smykker, kan du oprette et smykke med ikke kun sten eller design, som du har valgt selv, men fra metaller, som du leverer. For eksempel kan du bruge din fars vielsesring at lave din egen. Nogle uafhængige juvelerer specialiserer sig i denne tjeneste, især dem, der allerede tilbyder custom design.

Du kan have det sjovt at designe dine egne mænds brugerdefinerede smykker. Shoppe rundt efter de bedste priser og bede designeren at se nogle prøver af hans arbejde, før ordregivende ham til at skabe din drøm.