Mænd: Kvinder Bær for meget makeup

Sociologer har fundet ud af, at to tredjedele af kvinderne bruger for meget make-up, mens mænd foretrækker naturlige skønhed. Halvdelen af ​​kvinderne anvende makeup på deres ansigter mere end 1.500 gange om året, nemlig fire gange om dagen.

Mænd: Kvinder Bær for meget makeup

The St Ives skønhed mærke foretaget en undersøgelse blandt 1.000 kvinder og 550 mænd til at afsløre, at 10% af kvinderne bruger makeup kun at imponere mænd. Men næsten to tredjedele af de adspurgte går for langt i denne sag, der mener, at tung make-up er, hvad der tiltrækker det modsatte køn.

80% af mændene sagde, at de foretrak "naturlig skønhed". Faktisk betyder det ikke, at mænd ikke kan lide det, når en kvinde bruger makeup. Dog bør make-up på en kvindes ansigt ikke være indlysende eller skille sig ud for meget. 40% af mændene mener, at kvinder bære for meget makeup.

Halvdelen af ​​de adspurgte kvinder anvende makeup 1500 gange om året, og to tredjedele tilbringe tre og en halv uge om året på makeup. Overdreven makeup er en vigtig repelling faktor for mænd (45%), efterfulgt af selvbruner (uglesete af 33% af mændene), meget lyse læbestift (5%), falske øjenvipper og tykke øjenbryn (4%).

Men mere end 50% af kvinder stadig føler sig mere attraktive med makeup på deres ansigt, og 28% føler manglende tillid uden. 17% vil annullere en dato, hvis de ikke kan bruge deres makeup taske at blive klar til det.