Mænd i en rebound forhold

Mænd i en rebound forhold


Fik nogle spørgsmål om mænd i en rebound forhold? Det gjorde denne læser, som spurgte vores dating coach følgende spørgsmål.

Lær om mænd i en rebound forhold

Reader Spørgsmål

Hej, jeg er så glad for at finde et websted, der rent faktisk har positive udsigter info om rebound relationer. Jeg har været i en rebound forhold i 6 måneder. I hele denne gang min kæreste og jeg har haft en stor sammenhæng. Vi kommer godt ud, har jeg mødt hans familie, og vi har rejst sammen, har stor meddelelse, nyde de samme aktiviteter og har mange værdier til fælles. Han og hans ex 5 år levet sammen og var engageret før bryde op. Jeg tror, ​​hun brækkede den af. Han har givet udtryk for flere gange, hvordan han kæmper med at forsøge at gå igennem, hvad der gik galt, og hans rolle. For nylig havde vi en hjerte til hjerte om karakteren af hans nuværende forhold til sin ex og han sagde, at de stadig var civile og stadig tale lejlighedsvis. Han sagde, han har forsøgt at sortere gennem nogle ting via sin kommunikation med hende. Jeg ved, at han også stadig har et par heartstrings knyttet til hende. Naturligvis var jeg vred at lære af deres nuværende kommunikation. Fordi de har 5 år af fælles ven og familieforhold, der er aktive, er det kompliceret, idet han har aktive påmindelser overalt. , Da vi drøftede, om vi skal deles i lyset af alt, sagde han, at han ikke ønskede at. Han nævnte, hvor meget vi har til fælles, og de ​​kvaliteter af det, vi har, så vi besluttede at give tingene mere tid. Gennem forskning, jeg har lært, at de bedste ting at gøre i rebound relationer er at give den igen stiger personen rummet. Jeg ønsker, at vores forhold til at have den absolut bedst mulige chance, og jeg er parat til at sætte mine følelser til side. Jeg ønsker at fokusere på at give ham plads til at helbrede uden pres. Mit spørgsmål er, hvordan gør jeg det? Vi taler de fleste dage i løbet af ugen og se hinanden omkring en gang om ugen. Skal jeg ændre dette? Jeg er ganske vist ondt, og det dræber mig at kende hans hjerte er ikke helt med mig, men mit mål siden vi har besluttet at se dette igennem er at vise ham, at jeg er støtter hans behov for at helbrede; Jeg kan ikke dømme ham for, hvor han nu er; og han er fri til at tage den tid, han har brug for, mens vi sammen arbejde på sig selv. Hvor specifikt kan jeg opnå dette gennem mine handlinger? På forhånd tak for din indsigt. ~~ Callie

Ekspert Svar

Kære Callie,

Som en dating coach, har jeg fundet, at reglerne for dating er ikke hårdt og hurtigt. Betydning lige når nogen fortæller dig "ikke har sex på den første date, er det en sikker måde at fyr ikke vil respektere dig og forholdet vil ikke vare." En anden vil komme og fortælle dig, at de havde sex på første date og senere blev gift. Dating regler er bløde regler; de er retningslinjer, og bør anvendes med sund fornuft. Dette gælder for den person i en rebound forhold. Generelt rebound relationer udvirket med udfordringer, men dette er ikke tilfældet for alle. Nogle mennesker går på at nyde et langsigtet forhold og nogle endda blive gift.

Du og din fyr "kommer godt, rejser, har stor meddelelse, nyde de samme aktiviteter, etc." I betragtning af hvor vidunderligt dette nye forhold er, er det naturligt, at han vil sammenligne, hvad han har med dig, hvad han ikke havde med hans ex. Det er en stor tegn på, at han er indadvendt og ønsker ikke at gentage de samme fejl fra fortiden i denne nye vidunderlige forhold. Som et resultat af ikke at ville gentage fortiden, spørgsmålstegn han sin rolle i, hvad der gik galt med tidligere forhold. Det forventes, at som han forsøger at ordne dette ville han fra tid til anden have samtaler med sin ex. Vigtigere er, at han kan beskrive disse interaktioner som værende civile. Dette er tegn på, at han er på vej gennem sorg og tab cyklus i en normal og sund måde.

Det er flot, at du holder så meget for den fyr, du dating, at du selv ville gøre forskning i rebound relationer. Ulempen er, at du risikerer at forsøge at nærme forholdet følelsesmæssigt fjernes for at være objektiv. Dette er, hvad mental sundhed fagfolk gør med deres klients. Det er ikke, hvad en kæreste skal gøre. Du kan ikke være både følelsesmæssigt fjernet og følelsesmæssigt involveret på samme tid og forventer, at ved at gøre det, giver du "forholdet absolut bedst mulige chance." Derudover er du helt sikkert kan ikke have en fantastisk forhold med nogen, hvis du er "parat til at (din) følelser til side." Forhold, der har den bedste chance for succes er dem, hvor den enkelte er villig til at hoppe i med begge ben! Din fyr har allerede sagt, at han ønsker at være i forholdet; spørgsmålet er, gør du? Vælg en følelsesmæssig side og holde sig til det. Skal du være den terapeut eller den fantastiske nye kæreste? Min stemme: vælge at være den uimodståelige, sjov og ny spændende kæreste.

Det er normalt at føle jalousi, når du hører, at din kæreste har talt med hans ex. I disse tider, tage en dyb indånding og minde dig selv hun er ex og du er ikke. Husk, at hun er fortid fyldt med smertefulde minder, og du er den nuværende lave minder. Når du føler jalousi hæve sit grimme hoved, bruge den følelse til at tilbyde din kæreste en kompliment om et træk han har, og som du finder tiltrækkende eller sexet. Dette vil give dig mulighed for langsomt skifte emne mod noget mere behageligt uden at vise din usikkerhed.

Hvis din kæreste ser dig som sin fortrolige, ven og terapeut, vil han behandle dig som sådan. På den anden side, bør han se dig som brænder for livet, for sjov at være sammen med og nogen, der gør ham føler særlige, vil han svare dig i overensstemmelse hermed.

~~ Lori