Mænd foretrækker Brunetter

The Telegraph har offentliggjort en undersøgelse, der viser, at mænd foretrækker brunetter, snarere end blondiner, som er almindeligt antaget.

Mænd foretrækker Brunetter

Undersøgelsen viser, at mænd finder kvinder med mørkt hår mere tankevækkende og intelligent end deres venner med blond hår.

Det var også tydeligt, at der fra synspunkt mænd, kan brunetter tage bedre vare på dem, er de formodes at tilberede bedre og vedligeholde komfort og renlighed i huset. Brunetter er generelt mere opfindsomme i sengen, og det er en anden men,Äôs observation, bemærkede i undersøgelsen.

Generelt ser det ud til mænd har deres egen idé om women,Äôs hårfarve, og det er klart forskellig fra den stereotype, at Äúgentlemen foretrækker blondes,Äù. De synes at, Äúlike det hot,Äù, ved hjælp af terminologien i forbindelse med de film, hvor den mest berømte blondine af hele tiden Marilyn Monroe medvirkede.

Mænd foretrækker Brunetter

Undersøgelsen blev gennemført af Superdrug selskab. Dens talsmand siger, at når kvinder vælger en nuance af hårfarve, er de primært fokuseret på stjernerne, og ikke på deres eget billede. Det er en fejl, fordi de fleste af stjernerne er blondiner og mænd ikke behøver blondiner i en sådan mængde.

Undersøgelsen omfattede 1.000 mænd, og 54% af dem ville vælge en brunette som hustru, mens kun 16% ville foretrække en kone med blond hår. 30% har ikke nogen væsentlige præferencer i dette spørgsmål.

Mænd foretrækker Brunetter

Hvis vi taler om kærester i stedet koner, har men,Äôs valg ikke ændre sig, og de stadig foretrækker brunetter: 48% vil gerne have en kæreste med brunt hår, 25% ønsker en pige med blond hår, og for 27% af Valget synes ikke vigtigt.