Mænd er tilbageholdende med at vaske hænder efter brug af badeværelset

Hygiejne entusiaster over hele verden fejrede World Day of Håndvask nogen tid siden - oktober, 5. Det er denne enkle ting, der forhindrer spredning af sygdomme såsom norovirus og influenza. Men ikke alle vasker hænder med sæbe og har tendens til at gøre dette, når de har vanæret i det.

Mænd er tilbageholdende med at vaske hænder efter brug af badeværelset

I forsøget udført af forskere fra London School of Hygiene og Tropical Medicine, blev London servicestationer udstyres med elektroniske displays, der viser slogans for at fremme håndvask. Slogans læse "Vand ikke dræber bakterier, sæbe betyder" eller "Du må ikke være en beskidt soap dodger". Under eksperimentet blev toiletter anvendes af mere end 250.000 mennesker og sæbe brug blev overvåget ved hjælp af sensorer. Resultaterne viste kun 32 procent af mændene, der anvendes sæbe. Kvinder var mere fornuftigt med 64 procent af hånd skiver.

Efter en analyse af effektiviteten af ​​meddelelser til at bede håndvask, fandt forskerne "er den person ved siden af ​​dig vask med sæbe?" Var den mest effektive. Denne meddelelse gjorde 12 procent flere toilet brugere vaske hænder med sæbe. Det er interessant at bemærke forskellen i hvordan meddelelserne påvirket mænd og kvinder. Mænd var mere tilbøjelige til at reagere positivt på væmmelse-påberåber beskeder som "Soap det ud eller spise det senere", mens kvinder handlet på simple påmindelser.