Madras: Vandseng Madrasser Tips

Vandseng fasthed

Takket være fremskridt i vandseng madras teknologi kan du nu finde vandsenge i forskellige hårdhedsgrader. Men selv "faste" vandseng madrasser ikke tilbyde den samme grad af støtte findes i en indre springmadras. De fleste eksperter anbefaler, at hvis du beslutter at gå med en vandseng, købe den fasteste vandseng madras du har råd til.

Den softside vandseng

En softside vandseng tilbyder en metode til at justere fasthed vand madrasser. Softside vandsenge består af lange rør kører længden af ​​madrassen, hver fyldt med vand til den ønskede grad af fasthed, så det tillader nogen justerbarhed til en vandseng. De multiple rør også efterligne virkningerne af en waveless vandseng madras, fordi der ikke er nok plads til større bølger til at danne og formere sig.

Waveless vandseng madrasser

Reduktion bølger inde vand madrasser opnås ved at bruge mekanismer til at dæmpe og dissappate bølgerne forårsager, når du flytter på en vandseng. Fiber fyld vandseng madrasser bruge polyesterfibre at tilføje dæmpning og reducere bølger. Ulempen med disse vandsenge er, at de har en tendens til at opsuge vand og kan være sværere at dræne, forårsager yderligere vandseng vedligeholdelse. En anden type af waveless vand madrasser er en hydraulisk seng. Disse bruger runde vinyl spoler fastgjort til bunden af ​​madrassen, som fyldes med vand og flyder lige i nærheden af ​​overfladen. Når du kommer ind i sengen, er vand skubbet gennem små havne på disse spoler, og som et resultat af bevægelse dæmpes.

Tilføjelse balsam til en vandseng madras

Når du flytter eller genopfylde din vandseng madras, skal du tilføje vandseng balsam til vandet. Normal vandseng vedligeholdelse også anbefaler at tilføje balsam hver seks til tolv måneder. Et problem med vandseng madrasser er, at vandet går inde ikke cirkulere godt, så for at få balsam til spredt over hele madrassen, du skal agitere det kraftigt i omkring ti minutter. Et andet trick er at fjerne omkring to inches af vand, tilsæt balsam, så genopfylde madrassen. Dette vil hjælpe balsam cirkulerer i hele vandseng matress.

Tømning en vandseng madras

Hvert nu og så er du nødt til at tømme din vandseng madras. At få vandet ud kan være et problem, men en løsning er en snu lille enhed kaldet en emhætte. Dette er en lille post, der skruer på en almindelig husholdning hanen. Når køre ledningsvand, det strømmende vand skaber en lille sug, som kan bruges til at dræne vandseng madrasser. De er overraskende effektiv, når de anvendes korrekt, og koster kun et par dollars på noget hardware eller vandseng specialforretning.

Vandsenge og bevægelse

De første vandsenge i 1970'erne var lidt mere end store vand balloner formet omtrent som en madras. Sover på vandseng madrasser kunne være meget komfortabel, men enhver bevægelse kunne sende bølger bølgende gennem vandet seng madras. Nogle personer fandt denne bevægelse beroligende. Andre fik søsyg. Behovet for en waveless vandseng madras har fået meget af de tekniske forbedringer i vandseng teknologi siden.

Beskyt din investering med Vandsengetilbehør rullemadrasser

Hvis du ikke planlægger at bruge vandseng rullemadrasser på din nye vandseng, kan du ønsker at genoverveje din beslutning. De fleste vandseng garantier, at de er ugyldige, hvis vandseng rullemadrasser ikke anvendes på vandsenge. Madrassen materiale kan blive tørt og skørt, hvis den ikke beskyttes ordentligt.

Spar energi med Vandsengetilbehør rullemadrasser

Kun få mennesker er klar over, hvor meget energi vandsenge bruger, når de bliver afsløret. Du kan reducere din energiregning og hjælper med at bevare ressourcer ved hjælp af vandseng rullemadrasser. En vandseng madras pad kan hjælpe isolere dit vandseng og holde det fra nedkøling for hurtigt.

Valg af Right Waterbed rullemadrasser

Vandseng rullemadrasser kommer i flere stilarter. Mens de alle beskytter toppen af ​​din vandseng madras, har de forskellige funktioner. Før du køber din vandseng rullemadrasser, skal du:

1. Beslut, om du har brug for at beskytte siderne af din vandseng. En standard filt pude med hjørne stropper beskytter ikke sider og bund af madrassen, mens en monteret pad holder toppen og siderne af madrassen beskyttet.
2. Overvej din elregning. En rullemadras med hjørne stropper lader varmen slippe hurtigere end andre modeller.
3. Tænk over, om du har planer om at vaske madras pad ofte. Filt rullemadrasser har en tendens til at pille op, når de vaskes, mens vatrondeller kan krympe hurtigere end dem, der foretages med andre materialer.

Pleje af din Waterbed rullemadrasser

Vandseng rullemadrasser bruges til at beskytte madrassen bliver beskidt. Det betyder, at din madras pad sandsynligvis bliver nødt til at blive renset på lejlighed. Faktisk, hvis du har støv mide allergi, kan du planlægger at vaske dit rullemadras hver par dage. For at være sikker på at du ikke ender med vandseng rullemadrasser, der ikke passer ordentligt, kan du læse pleje instruktioner, før du vasker dem. Nogle puder kan krympe, når vasket i varmt vand eller ved anbringelse i tørretumbleren.

Børnesikret din vandseng Vandsengetilbehør rullemadrasser

Hvis du har små børn, skal du være sikker på at bruge en rullemadras på din vandseng. Vandseng rullemadrasser beskytter sengen bliver beskidt, men de tjener også en vigtigere funktion. Disse puder er designet til at beskytte din vandseng fra at blive flået eller punkteret. Med al den vand i den seng, helt sikkert du ikke ønsker at springe læk.