Madras: Futon Madrasser Tips

Den futon madras

Med madrasser, futon seng madras er nøglen til at trøste. Rammen er ikke til at give nogen mærkbar komfort som en boks foråret måske. Det er alt i futon madras. Heldigvis har futon madrasser vokset meget sofistikerede i deres udarbejdelse, tilbyder masser af funktioner, der gør dem både behagelige og langvarig.

Hvordan til at tage sig af en futon seng madras

De to største fjender til din futon seng madras er støv og fugt. Støvsug din futon madras regelmæssigt for at fjerne støv. Lad futon sidde med coveret trukket tilbage for omkring en halv time hver dag for at lade fugten ud. Hvis du har brug for at rense en plet eller bejdse fra futon madras, prøve at bruge et tæppe renere, eller spot ren med varmt vand og en skurebørste med vaskemidler. Hvis du kan, så prøv at tørre futon madras udendørs bagefter.

At vælge en futon madras

Hvis du sover med en partner, få den største futon madras du kan. Må ikke nøjes med noget mindre end en dronning størrelse. Hvis du har kæledyr, der kan lide at dele seng med dig om natten, vil det betyde mere plads så godt. Overvej at futon er, hvor du vil bruge næsten en tredjedel eller dit liv. Når du går til at futon madras salg, tage din sovende partner sammen, så du både kan være sikker på, at du træffer det rigtige valg.

Materialerne i en futon madras

Ligesom mange konventionelle madrasser, kan futon madrasser nu findes med skum kerner pakket ind i et blødere materiale. Dette påvirker ikke kun blødhed af futon seng madras, men levetiden af ​​futon. Skum kerne med bomuld findes ofte i en rabat Furon madras, er noget blødere, og vil typisk vare omkring fem år. Skum kerner indpakket i uld er fastere, og vil normalt vare omkring ti år.

Futon madrasser med spoler

Selv om det virker ulogisk, kan du købe futon madrasser med indvendige skruefjedre. Dette er naturligvis en langt fra den japanske tatami mat som hjalp inspirere den vestlige futon, men de indre kilder i nogle af nutidens moderne futon madrasser gør dem fremragende komfortable både som sofa og som en seng.

Omsorg for en futon seng madras

Din futon seng madras vil vare længere, hvis du passe det ordentligt. Flip din futon madras en gang om måneden, hvis du bruger det som en sofa. Drej det, hver gang du ændre arkene, hvis futon bruges som en seng. Køb et rullemadras eller en vinyl plader at beskytte det mod pletter, hvis futon bruges som en seng. Arket eller pude går mellem arket monteret og futon madras. Et andet godt tip er at hænge din futon udenfor i solen for at holde det friske. Gør dette hver sjette måned, hvis det er muligt.