Madras: Billig Madrasser Tips

Test en billig madras?

Internettet har nu et stort udvalg af nedsatte madras forhandlere tilbyder alle former for billige madrasser for dig at vælge fra. Nogle tilbyder endda engros madras rabatter. Den store ulempe, er naturligvis, at man ikke kan lægge ned på en, før du køber den. En mulighed, når de køber en billig seng madras er at besøge nogle lokale showrooms og afprøve de forskellige typer. Denne måde, hvis du finder en god aftale online, vil du vide, om det stil madras vil være enig med dig.

Hvordan coil tæller påvirke en billig madras?

Når du køber ind for en billig madras, uundgåeligt du kommer til at høre om "spole count", hvilket refererer til antallet af spoler i madrassen. En præmie fuld størrelse enhed vil have 400 eller flere spoler, en lave ende kan have 312 spoler. De fleste mennesker kan ikke se forskel mellem en høj eller lav spole tælle og holdbarheden er om det samme, så billige madrasser med lavere tæller ikke nødvendigvis sælger dig kort. En anden madras modeord er "spole konfigurationer", hvilket refererer til, hvordan spolerne er organiseret, dvs. til "timeglas", "individuelle lommer", "fornuft og reagere" spoler - gå ikke så meget over. Disse konfigurationer har også ringe effekt på den samlede ydeevne eller holdbarhed af madrassen.

Billige madrasser: Hvad skal du se efter

Ligesom de fleste andre ting i livet, shopping for en billig madras betyder at gøre nogle lektier på forhånd. Billige madrasser behøver ikke være ringere kvalitet; meget afhænger af, hvor man ser, så tage din tid og shoppe rundt. En vigtig faktor i at gøre din forskning er at beslutte på forhånd præcis, hvad du ønsker i en madras. På denne måde kan du gøre det klart for en rabat madras forhandler, at hvis de kan opfylde dine krav, vil de sælge dig en madras.

Hvad skal jeg se efter i en billig madras?

Problemet med telefon-ordre eller internet billige madras eller discount madras forhandlere er, at du ikke kan prøve før du køber. Aldrig købe en billig madras seng uprøvet. Du kommer til at være at bruge omkring en tredjedel af din tid på at bruge det, og hvis det ikke er behageligt resten af ​​din vågne tid vil lide. Shop rundt, tale med venner, forskning forbrugernes publikationer, men der er ingen erstatning for faktisk at prøve madras modeller, der interesserer dig, før du køber dem.

Hvordan billige madrasser adskiller sig fra hinanden?

Ikke alle billige madras forhandlere er hæderlige, så uddanne dig selv, før du køber en rabat madras eller engros madrasser. Der har været en masse forbedringer i billige madrasser i det seneste årti, så medmindre du køber fra en virkelig low-end forhandler, bør man billig madras vare lige så længe som alle andre. En ting at huske på er, at når en madras begynder at synke sammen, er det ikke spolerne, der giver ud, er det polstringen. Så høj kvalitet polstring vil betyde en længerevarende billig seng madras.

Hvordan kan jeg spare ekstra penge på en billig madras?

Før du køber ind for en billig madras, det betaler sig at lære om, hvordan en rabat madras er lavet. Dyrere madrasser har typisk damask tikkende, tykkere polstring, højere coil tæller, og en pude syet ind i madrassen. Coil optælling og konfiguration synes at have ringe effekt på holdbarheden. Flænge i billige madrasser er forårsaget af polstring, ikke spolerne. Derfor, når sammenligner madrasser ser på for tykkere, højere kvalitet polstring.

Skal jeg få et fundament til at gå med min billige madras?

Fundamentet eller boks foråret er en bund struktur, der giver ekstra blødhed og komfort til en billig madras. Det kan simpelthen være en træramme dækket med brædder, en træramme med fjedre eller en metalramme med fjedre. Nogle anbefaler at købe discount madrasser og box fjedre som et sæt, fordi de er udviklet til at arbejde sammen.