Madras: Aero Beds Tips

Brug aero senge udendørs

Selv om en aero luft seng kan benyttes udendørs, er det normalt bedst at puste din aero seng eller deluxe aero seng indendørs, derefter flytte det udendørs. Dette er for at spare slitage på pumpen, der skal holdes væk fra vand og støv. Når aero seng er oppustet, behøver du ikke lad den være tilsluttet til pumpen.

En aero luft senge til kæledyr

Så hvorfor skulle de mennesker være de eneste med en dejlig madras. Aero Air senge er nu tilgængelige for hunde, små, mellemstore og store. Den aero seng til hjem kæledyr går under betegnelsen "Aero poter kæledyr seng" og er lavet til de samme standarder som andre aero senge.

En Pillowtop aero seng

En topmadras aero seng ligner en almindelig aero luftmadras eller Deluxe aero seng, bortset fra at det tilføjer en qualted madras top integreret i madrassen. Dette tilføjer omkring 2 inches til den samlede højde af aero seng, som vil tilføje et ekstra lag af komfort og bidrage til at afhjælpe de "hoppende" fornemmelse af, at nogle mennesker oplever, når de sover på en oppustelig madras.

Omsorg for en aero luftmadras

Aero senge, Aero Air senge, og aero højbede er alle lavet af unstainable, hård vinyl designet til at give års tjeneste. Dog bør du nødt til at rense din aero seng, holde sig væk fra stærke kemikalier. De kan beskadige vinyl og forårsage, at materialet nedbrydes. I stedet bør der anvendes sæbe eller et mildt husholdnings clearere og vand, og sørg for at give den aero seng masser af tid til at tørre grundigt.

Det aero seng, der er mere som en almindelig seng

Aero højbed er en af ​​de første luft madras senge designet til at efterligne højden og fornemmelsen af ​​en madras og boxspring kombination. Fordelene ved denne form for seng er, at du ikke behøver at beskæftige sig med en sengeramme eller hovedgærde. Du kan få en fuldt funktionel, regelmæssig højde aero seng for færre penge, end du måske betale bare for en kvalitet madras til en almindelig seng, og det vil puste med sin egen luftpumpe på kun tre minutter.

Deluxe aero seng

En ulempe ved en aero seng er, at det ikke kunne integreres yndefuldt ind i din eksisterende sengeramme. The New & Improved Deluxe AeroBed har en kraftfuld ny forsænket pumpe, så du kan bruge denne oppustelige madras, ikke kun på gulvet, men også på standard størrelse sengerammer, vandseng rammer og sovesofa.

Plader til en Pillowtop Aero Bed

Den topmadrasse aero seng bruger et lag af quiltet polstring til toppen af ​​en aero luft seng madras for at skabe større komfort og isolering. Men det gør madrassen omkring to inches højere end almindelige aero seng eller standard madrasser, for en samlet højde på omkring ti inches. Hvis du har monteret ark, du planlægger at bruge med en topmadras aero seng, kan du tjekke for at sikre, at de vil passe. Såkaldte "dybe lommer" ark bør have plads nok til at passe på de større madras størrelse.