Madlavning: Madlavning Tips

Sådan Kog Green Peanuts

En traditionel snack i syd er kogt grønne jordnødder. Disse jordnødder faktisk ikke grøn. Det er et begreb, der anvendes til at henvise til friske jordnødder. Skyl dine jordnødder ud og tilføje dem til en gryde med vand. Vandet skal være mindst to inches højere end alle dine jordnødder. Tilsæt en kop salt til vandet. Bring vandet i kog og holdes kogende i fire timer. Du kan have til at tilføje nogle mere vand et par gange for at holde vandstanden over jordnødder. Tøm vandet, shell jordnødder, og nyde.

Test for bagepulver

Hvis du er i tvivl om friskhed din bagepulver prøve denne test. Put en teskefuld i 1/3 kop vand. Hvis vandet ikke boblevand kaste bagepulver. Det er for gammel.

Blødgøring Brown Sugar

Der er mange måder at blødgøre brun farin, men dette er et godt fordi de optager plads du vil sandsynligvis have de elementer i dit spisekammer. Sæt den hårde farin i en plastikbeholder og linje toppen med plastfolie. Put en våd, (ikke dryp) køkkenrulle ovenpå og låg. I en dag vil du være i stand til at bruge brun sukker. En anden er at købe en lille terra cotta hjerte eller et andet emne, lægges i vand og holde det i sukker.

Sådan kapre et æg

Der er et par forskellige måder at kapre et æg, og den tid det tager at gøre det afhænger af din metode, og hvordan løbende eller hårdt du gerne vil have din æggeblomme.

Den første måde at kapre et æg er "åben pulje" metode. Tilføj en generøs stænk af eddike og et strejf af salt til en mellemstor gryde halvt fyldt med vand. (Andelene af dette er ikke så vigtig som din evne til at nå i puljen.) Medbring dette til en god kog. Break et æg i en skål, og derefter glide ægget ud af skålen og ud i vandet. Dette holder ægget meste på ét sted uden for meget at sprede ud. I to minutter de hvide er stadig lidt løbende rundt om blommen. Efter cirka tre minutter, vil de hvide blive helt færdig, og æggeblommer vil være det meste til moderat løbende. Efter fem minutter æggeblommer er hovedsagelig hårdt.

Den anden måde at kapre et æg er med et åbent-damp æg krybskytte. Dette ligner en bakke med runde fordybninger, der passer toppen af ​​en lavvandet gryde. Der er små huller i bakken, som tillader damp at gå over toppen af ​​æggene. for disse, skal du smøre indentions med smør eller olie, bryde æggene ind i fordybninger, sætte en lille smule af krydderier på toppen (salt, peber, etc.), og derefter placere bakken på toppen af ​​lavvandede pot i hvilket vand er allerede fuldt kogning. Dække potten, vent nøjagtig tre minutter og æggeblommer vil blive pink på toppen og det meste løbende.

Den tredje måde er med en lukket æg krybskytte. Det ligner en keramisk krukke med låg. Forbered dine æg på samme måde, som du gør med en open-damp krybskytte (en pr krukke), lægge låg på, og placere dem i fuldt kogende vand. Tre minutter igen medfører en hovedsagelig løbende blommesækken. Når du trækker den ud af vandet, men det er vigtigt at sætte keramik i en lunken vandbad til afkøling af krybskytte og stoppe ægget fra madlavning.

En kogt æg i øvrigt er den foretrukne metode til fremstilling i at gøre æg Benedikt. Eggs Benedict starter med en ristet engelsk muffin toppet med en skive grillet skinke, så kogt æg er lagt ovenpå, og det hele er dækket med hollandaise sauce. Det er en meget rig, lækker morgenmad.

Sådan Sauter

Sautering er den proces, hvorved en grøntsag er skåret og bragt til en gyldenbrun ved madlavning det over en medium-lav til medium varme med en lille mængde smør eller andet fedtstof. Det er første skridt i en lang række opskrifter.

Den første regel for sautering er at gå langsomt. Sørg for at din smørret er smeltet eller din olie er forholdsvis varm, før du tilføje dine grøntsager. Måling af temperaturen af ​​olien kan udføres ved at holde din hånd omkring tre eller fire inches over bunden af ​​gryden - hvis du kan mærke varmen, er det sikkert varmt nok. Den mindre eller tyndere du skive eller terninger dine grøntsager, jo mere jævnt vil de lave mad.

I gennemsnit tager det kun mellem tre og ti minutter at sauter en normal del for de fleste opskrifter. Den brede variation er baseret på indholdet af den vegetabilske pågældende sukker. Løg har et relativt højt indhold af sukker, så de sauter hurtigt. Selleri har næsten ingen sukker, så det næsten ikke sautes overhovedet medmindre det er blandet med noget andet, der vil sauter.

En pæn lille trick til at hjælpe afværge hærgende horder af sultne børn er at sauter en halv løg på et lavt blus. Selv hvis du ikke bruger dem i nogen af ​​retterne, er de ofte en dejlig topping eller krydderi, og lugten af ​​løg madlavning tilfredsstiller alles behov for at vide, at middagen er på vej.

Sifting Mel og andre tørre ingredienser

Når vi bliver bedt om at finkæmme mel i en opskrift, er det som regel af to grunde: for at bryde op de naturlige klumper i mel og blandes og integrere de tørre ingredienser. En manuel sigten normalt ligner en kop kaffe kan og har enten en back-og-tilbage agitator eller en spinning-håndtag agitator. De er generelt let at finde i de fleste madlavning og stormagasiner.

Fraværet af en sigte i køkkenet, er imidlertid ikke noget problem! Du kan bruge en standard mesh sigte (som regel på et håndtag) eller et piskeris. En masse gange, ved hjælp af et piskeris er preferrable fordi du har mere kontrol over, hvor grundigt de tørre ingredienser bliver blandet.

Der er meget få ting i køkkenet, som kun tjener ét formål, og der er ingen hårde og hurtige regler om, hvad redskab kan bruges til hvilket formål. Madlavning bør være en kreativ bestræbelse! Brug din fantasi, improvisere, og overvinde!

Hvordan kan du Modvirke for meget salt i Soup?

Fortvivl ikke. Der er et par muligheder for at reducere for meget salt i din suppe. Tilføjelse et par store skiver af skrællede hvide kartofler til suppen simre vil ofte absorbere noget af saltet smag. Bedre endnu, hvis suppen er hele mængden kan øges, såsom en grøntsagssuppe eller tomat-baserede saftige, blot tilføje flere indledende ingredienser (ikke mere salt) at fordoble din opskrift, reducere salt og har en anden stor portion suppe til fryse til en anden måltid.

Undgå dette problem i fremtiden ved at overvåge natrium indhold på dåser af ingredienser, der anvendes i enhver opskrift. Høj natrium i dåse ingredienser er ofte en synder når andre dåse supper og saucer som base. Hæld aldrig ekstra salt uden at smage. En sprøjte eller to af frisk citronsaft tilføjer en god "salt" og frisk smag (uden at tilføje mere usund natrium) til supper og gryderetter.

Erstatninger for Afkortning

Afkortning er en halvfast vegetabilsk fedt, der anvendes i en række madlavning kapacitet. Den mest almindeligt kendte afkortning kommer i en stor dåse og vundet ud med en spatel eller padle. Det anvendes i bagning en masse, og kan anvendes i flydende tilstand til stegning og pan-baseret madlavning. Afkortning generelt ikke har en meget stærk smag i sig selv (medmindre specielt modificeret, såsom smør-flavored afkortning), så det lader de andre varianter i en opskrift spille sammen godt.

Vegetabilske shortening er fælles alternativ til svinefedt, et dyr baseret fedt, er også halvfast stof. Svinefedt bruges på samme måde som standard vegetabilsk afkortning, men de fleste mennesker rapport en lille forskel i smag. Der er også en masse bekymring om kolesterol-indhold i svinefedt, fordi det stammer fra dyr, og kolesterol kommer primært fra animalske produkter. (En undtagelse fra dette er avocadoer, men det er emnet for en anden artikel.)

Et andet alternativ til vegetabilsk afkortning er smør - det prøvede og sande køkken hæfte! Hvis du bagning, kan være nødvendigt at blive taget i betragtning, da smør brune og brænder meget lettere end at forkorte nogle små variationer. "Flash bruning" (sætte en tærte eller wienerbrød i en meget varm ovn i en kort periode for at brune det) efterfulgt af en lidt længere periode med madlavning ved en lavere temperatur er en mulighed, selvom du måske ønsker at sætte et skjold omkring den udvendige kant af en cirkel for at forhindre yderligere brunfarvning. En pie skjold kan købes i mange specialbutikker, men du er lige så tilbøjelige til at have fantastiske succes med en ring af aluminiumsfolie.

Den største bekymring er, hvorfor du ønsker at erstatte afkortning og til hvilken slags opskrift. For at gøre en roux, for eksempel, kan du bruge afkortning, svinefedt, smør, olivenolie, eller nogen form for fedt, men det fedt, du bruger vil påvirke smagen af ​​din parabol. For kager gøre, nogle gange er der ingen erstatning, og nogle opskrifter vil bede om både afkortning og smør.

En god tommelfingerregel at eksperimentere med en opskrift er at starte godt foran "showtime", og skalere din opskrift ned til en fjerdedel (eller mindre) af den oprindelige størrelse. Gør dine udskiftninger og se, hvordan det viser sig. Hav det sjovt i køkkenet, og vær ikke bange for at farve uden for linjerne en lille!

En stand-in for Buttermilk

Der er ikke noget mere irriterende end at købe en hel liter kærnemælk for en opskrift, der kun kræver en lille mængde. I stedet kombinere 1 spsk citronsaft eller hvid eddike, plus mælk nok til lige en kop. Rør og lad det stå i 5 minutter for at skabe "faux kærnemælk." For en anden mulighed, bland 1 ¾ tsk creme af tandsten med en kop mælk og lad sidde i flere minutter.

Perfekt Golden Pie

Børste toppen af ​​kagen med en pisket æg lige før bagning. Dette vil gøre en vidunderlig gylden brun skorpe, der er billede perfekt. Det giver et anderledes look til dine tærter. Mange mennesker, der gør hjemmelavede tærter støv toppen med sukker. Denne idé gør ikke ondt kagen og dens ikke at det er forkert. Det er bare ikke det bedste valg. At have top kvalitet tærter, der ligner de er blevet skabt af en professionel bager, bør du børste dem med pisket æg før bagning. Du tog sig tid til at gøre det hjemmelavede ikke jazz det op og vise dit talent.

Brug Cereal I stedet for brødkrummer

Næste gang du ønsker at belægge dine udbenet svinekød koteletter eller kyllingebryster, så prøv med korn i stedet for rasp. Det korn holder fugten i kødet på samme måde som de brødkrummer gøre, men det tilføjer en nice sprøde konsistens på ydersiden. Placer to kopper af alle mærker af cornflakes i en plastik fryser taske. Pisk ydersiden af ​​posen, indtil cornflakes har slået ind på bittesmå stykker. Placer disse stykker i en skål, ligesom du ville din brødkrummer. Dyp dit kød i nogle mælk og derefter i de korn krummer.

Sådan bruger friske krydderurter

Sarte friske krydderurter såsom basilikum, persille, purløg, dild, koriander, osv er normalt hakket eller revet og tilføjes i slutningen af ​​madlavning mens heartier urter som timian, oregano, og rosmarin kan tilføjes tidligere i tilberedningen for at tillade deres varianter til helt indgyde din parabol. Disse er ofte tilsat helhed og fjernes før servering.

Beregning Beløb til Canning

Her er nogle generelle retningslinjer for mængden af ​​friske produkter, du har brug for hver kvart krukke når konserves ...

Æbler: 2-1 / 2 til 3 pund
Abrikoser: 1-1 / 2 til 2-1 / 2 pund
Asparges: 2-1 / 2 til 4-1 / 2 pund
Bønner: 1-1 / 2 til 2-1 / 2 pund
Roer: 3 pounds
Bær: 1-1 / 2 til 2-1 / 2 pund
Gulerødder: 1 pund
Kirsebær: 2 til 3 pounds
Corn: 4 til 5 pounds
Nektariner: 2 til 3 pounds
Ferskner: 2 til 3 pounds
Pears: 2 til 3 pounds
Blommer: 1-1 / 2 til 2-1 / 2 pund
Rhubarb: 1 til 2 pounds
Tomater: 2-1 / 2 til 3-1 / 2 pund

Microwave rengøring

Mikrobølgeovn citron i et minut og derefter pisk mikrobølgeovn ren. Afhængigt af mikrobølgeovn eller sejhed af fast på mad, kan det være nødvendigt at tilføje en ekstra minut eller to. Sørg for at åbne mikrobølge mellem minutter og kontrollere, om den er frigivet.

Giv din Bagt Ziti et tema

Bagt ziti er en simpel ret, som næsten alle personer kan lide. Normalt bagt zit er bare pasta, sauce og nogle ost drysses på toppen. Du kan jazz op pasta nat ved at give din bagt ziti et tema. Næste gang prøve en kød elskende bagt ziti hvor du tilføjer hakket oksekød, pølser, og bacon. Du kan også gøre en veggie elskende bagt ziti med zucchini, gulerødder, og tomater. Vælg dine tre favorit oste og skabe en ost elskere bagt ziti. Vær kreativ og overveje din families livretter. Når du samler din bagt ziti, vil du ønsker at koge det ved 350 grader F. i 45 minutter til en time.

Uaktuelle tørrede urter?

Undersøg om dine tørrede urter er stadig frisk ved at knuse et par og ildelugtende dem for at se, om de stadig har en god aroma. Kontroller også at se om de stadig ser grøn eller hvis de er falmet. Friske krydderurter bør altid været grøn og har en stærk aroma, når den åbnes.

Sådan Hardboil Æg

Ligegyldigt hvad størrelse æg, du bruger, vejledningen er nogenlunde de samme. At hardboil æg, læg dem i en gryde i et enkelt lag. Tilføj nok koldt vand til blot at dække dem. Ved hjælp af høj varme, bringe til en hurtig kog. Fjern omgående fra varmen. Dæk og lad stå kun 15 til 20 minutter. Ekstra store æg får brug omkring 20 minutter, ikke mere. Når tid er op, hæld den varme vand. Kør koldt vand over dem eller køle dem i isvand. Cool æg hurtigt og ikke Kog dem. Så vil du ikke have, at grimme grønlig ring.

Pie designs

Brug miniture madlavning kuttere at lufte tærter, såsom æble, kirsebær eller blåbær og placere udskæringerne i midten. Du kan bruge blad cookie cutters til Thanksgiving tærter, honningkager mænd eller slik skud til jul etc. Dette vil gøre dine tærter har den perfekte hjemmelavede appel. Det vil også vise dig lægge tid og kræfter på din skabelse.

Bagning en avocado

Avokadoer er bedre spises rå. Opvarme dem for længe gør dem bitter og ødelægger sine næringsstoffer. Brug frisk avocado skrællet og hakket i salsa og guacamole, eller lave en salat med bitre blade, ristede valnødder og gedeost.

At bage, for eksempel med ost, skåret avocado i halve og fjerne stenen. Fyld begge halvdele med ost, derefter pop under et medium grill indtil osten er smeltet. Det bør ikke tage mere end 2-3 minutter. Serveres på en bund af salat og spise ud af skallen.

Making hjemmelavet flødeskum

Når du foretager hjemmelavet flødeskum altid sørge for dit tæppebanker og skål er kolde for de bedste resultater. Du kan fordoble dine skåle sætte is i skålen under skålen, du vil arbejde med at sikre, at den forbliver kold. Den kulde vil forbedre tekstur af flødeskum og hjælpe den med at let og luftigt.

hvad er London Broil?

London Broil er navnet på en opskrift eller metode til madlavning; Det er ikke navnet på en nedskæring af oksekød. Opskriften først dukkede op i print i USA i begyndelsen af ​​1930'erne, og bestod af marinerede flanke bøf, broiled eller grillet og skåret i tynde tværs kornet. Top runde bøf og chuck skulder kan også anvendes.

Hjemmelavet Krydderier Salt

Interesseret i make hjemmelavet salt? Her er nogle hurtige madlavning tip!

Du skal bruge: 2 spsk salt, 2 tsk sukker, 1/2 tsk Paprika, 1/4 tsk gurkemeje, 1/4 tsk løg pulver, 1/4 tsk granuleret hvidløg. Bland alle ingredienser godt. Opbevares i en lufttæt krukke.

Forvarmning din Ovn

Når din bagning opskrift opfordrer til en bestemt temperatur, siger 350 grader forvarme ovnen til 375, fordi når du åbner døren for at sætte kagen i du vil miste nogle varme. Så snart du sætter kagen i ovnen reducere temperaturen til 350. Det er vigtigt at forvarme ovnen, fordi stigende kan blive forringet, hvis ovnen ikke er på den rette temperatur.

Klæbrige situationer

Før måling ingredienser såsom honning og majssirup, smøres let måleske eller kop med vegetabilsk olie. Dette virker også fantastisk, hvis du har til at måle jordnøddesmør.

Svedne og forbrændt og skaldyr

Når du er madlavning en suppe, der begynder at brænde og brænde, er det meget svært at redde måltidet.

Der er en måde at forsøge at gemme suppe, dog. Tage disse skridt umiddelbart efter du bemærke, at scorching er begyndt.

(1) Sæt bunden af ​​din madlavning pan i koldt vand. Du er nødt til at stoppe yderligere brændende opstår.

(2) Overfør suppen i en anden beholder at sikre, at den del, der er brændt til bunden af ​​den første pan ikke overfører med "gode" del af suppen.

(3) Smag suppen for at sikre, at der ikke er en brændt smag. Hvis der er, kan du enten tjene det som det er, tilføje tunge krydderier at forsøge at dække den brændte smag, eller klippe dit tab og tjene noget andet.

Friturestegning Fakta

De fleste fødevarer bør steges ved en temperatur mellem 350-375 grader F. Hvis du ikke har et termometer, drop et brød terning i den varme olie; Hvis fedtet bobler rundt krummen, temperaturen er for lav. Hvis den brune, temperaturen er lige højre. Hvis brødet terning brænder, din olie er for varmt.

Det er bedst at bruge rapsolie til stegning. Canolaolie har en høj brændende punkt, og ikke har en stærk smag til forringer smagen af ​​mad, du stegning.

Don`t crowd fødevarer, der skal steges. Maden skal være helt omgivet af olie. Fyld aldrig gryde eller frituregryde mere end halvvejs med olie for at forhindre olien i at boble over, når der tilsættes maden. Det er vigtigt at bruge en god køkkengrej til denne opgave!

Hvad er en Dutch Oven?

En hollandsk ovn er en ovn-safe, tung gryde med et tætsluttende låg og to side håndtag. Dens lige sider er lodrette, og bunden er bred og flad. Hollandsk ovne kan vises i rustfrit stål eller andre materialer, men jeg foretrækker emaljeret støbejern, da det vil absorbere, distribuere, og holde på varmen jævnt og effektivt, og er let at vaske til at starte. Emaljelaget tilbydes af Le Creuset, for eksempel, er opvaskemaskine og fryser-safe, og vil ikke reagere med tomater eller andre sure ingredienser. Størrelsen kan variere fra 2 quarts op til 10 quarts eller mere.

Ved valg og køb af en hollandsk ovn til brug med Glorious One-Pot Meal opskrifter, skal du sørge for, at du vælger en, der kan tåle ovn temperaturer på op til 450 grader og kan give nok for næsten 1 liter mad per person serveret. For eksempel er mange af de opskrifter, der præsenteres her tjene 2 personer og kræver en 2-Quart hollandsk ovn. Nogle virksomheder kun tilbyde hollandske ovne i halv eller trekvart-Quart størrelser; i dette tilfælde, du ønsker at træde lidt ned og bruge en 3,5-Quart hollandsk ovn til at brødføde 4 personer, til en 5,5-Quart man brødføde 6 personer, etc. Du kan selvfølgelig forberede opskrifter i en større hollandsk ovn end du har brug for, men vær opmærksom på, at madlavning tider kan stige på grund af den tomme luftrum.

Elizabeth Yarnell er en Certified Nutritional konsulent, MS patient, opfinder og forfatter til den prisbelønnede kogebog, Glorious One-Pot Forplejning: En ny hurtig og sund tilgang til hollandsk ovn madlavning. Hendes opskrifter er beskyttet af US patent 6.846.504. Besøg Elizabeth online og abonnere på hendes gratis nyhedsbrev på www.gloriousonepotmeals.com.

Madlavning med ost

Her er et par tips til at forberede ost ...

1) Hvis du har brug for at rive ost til en opskrift, chill det først. Chill hårde oste i fryseren i 30 minutter og bløde oste til 15 til 20 minutter, eller indtil fast at røre ved. Det vil rist meget lettere for dig.
2) 4 ounces blok ost svarer til en kop strimlet eller revet.
3) Riv nogen ost, som du planlægger at tilføje til en opskrift, vil det smelte meget hurtigere uden sammenklumpning.

Sigt i madlavning

At finkæmme: at finkæmme betyder en person, der er bagning ryster tør madlavning eller bagning ingredienser gennem en sigte for at fjerne klumper eller kombinere ingredienser.

At finkæmme er den handling at bruge sigten. Den sigten er den egentlige madlavning hardware kræves for at finkæmme.

Nogle eksempler på stoffer, der vil blive sigtet i en sigte er: mel, bagepulver, og bagepulver. Mange bagere, der gør ting fra bunden udnytter en sigte for at kombinere ingredienser og fjerne klumper til jævn bagt godt.

Brown Sugar

For at blødgøre en hærdet kasse med brunt sukker, en god madlavning tip er at blot placere den åbnede kassen i mikrobølgeovnen sammen med 1 kop varmt vand. Mikroovn på høj i ca 2 minutter for hver 1/2 lb. Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, lægge et stykke hvidt brød ind med hærdet brunt sukker til at hjælpe blødgøre det.

Tilføje smag til din drink

Hæld nogle saft i til en isterning bakken og vente på det til at hærde. Tilføj et par isterninger til din drink for ekstra smag. Nogle gode kombinationer er kirsebærsaft isterninger og 7-Up, tranebær juice isterninger og Gingerale eller limonade isterninger i et glas iste. En anden mulighed er at placere et par ananas juice isterninger i et glas frugt punch. Tænk bare på, hvor to varianter du nyde og sætte dem sammen.

Dutch Oven Vs. Crock Pot

Crock-pot / langsom komfur metode: Denne metode giver gryderetter eller stege af store stykker kød. Den ristning af store stykker kød er egentlig ikke en one-pot-metoden, så jeg vil ikke direkte adresse den. For en crock-pot gryderet, du placerer alle de afskårne ingredienser i potten, og skal tillade mindst 6-10 timer til madlavning. Hvad du får, er en gullasch-typen gryderet, hvor alle de grøntsager og andre ingredienser i opløsning ned i en tyk væske med uidentificerbare klumper. Mange crock-pot kreationer smager ens, en naturlig begrænsning, når maden er overcooked. Herudover mange grøntsager mister meget af deres næringsværdi når overcooked, hvilket efterlader dig med kun en vælling.

Det eneste Glorious one-pot måltider har tilfælles med langsom tilberedningsmetoder er anvendelsen af ​​en hollandsk ovn. Ud over at de er så forskellige, som suppe er fra salat. Den unikke metode er helt forklaret i Glorious One-Pot Meals kogebog.

Elizabeth Yarnell er en Certified Nutritional konsulent, MS patient, opfinder og forfatter til den prisbelønnede kogebog, Glorious One-Pot Forplejning: En ny hurtig og sund tilgang til hollandsk ovn madlavning. Hendes opskrifter er beskyttet af US patent 6.846.504. Besøg Elizabeth online og abonnere på hendes gratis nyhedsbrev på www.gloriousonepotmeals.com.

En hård lektion

Har du nogensinde prøvet at koge majskolber kun at afvikle med hærdede kerner, uanset hvor lang tid det har været på komfuret? Det kan være, at du tilføjer salt, som skærper kerner, til kogevandet. I stedet fylder en stor gryde eller straight-sidet stegepande med koldt, usaltet vand ¾ af vejen op og bringe til en rullende kog. Derefter forsigtigt falde i flere kogetiden kolber af majs, og sørg for de er alle nedsænket i vandet. Retur til en byld. Dæk og slukke for varmen, så majs til at forblive i potten 4-6 minutter for perfekt, sprød-bud majs hver gang.

Krydderier Salt

For at gøre krydderier salt, bland 1 kop salt, 2-1 / 4 tsk paprika, 2 tsk tør sennep, 1 tsk tørret oregano, 1 tsk hvidløgspulver, og 1/2 tsk løg pulver.

Afklaret smør

Smelt smørret langsomt over medium varme eller i en mikrobølgeovn. Skim off og kassér skum, der danner. Hæld det smeltede smør i en skål og chill. Når smørret hærder, fjern og kassér mælkeagtigt rester på bunden. Det er vigtigt at bruge en god køkkengrej til denne opgave!

Stop stegte fødevarer klistrer

For at holde dine paneret, stegt mad klistrer til panden, IKKE forvarme panden og olie, før du tilføjer kødet. Start med en kølig gryde og din panering vil forblive på kødet. Også kigge efter top kvalitet non stick køkkengrej!

Ristede nødder

Toast nødder, Forvarm ovnen til 350 grader F. Spred nødderne i et enkelt lag i en gelé roll pan. Bake, ryster panden lejlighedsvis at flytte nødder, 5 til 12 minutter, eller til de er gyldne. Her er nogle eksempler på top kvalitet bakeware for de bedste resultater.

For salt?

Bruger indsendt madlavning tip: Hvis den mad, du er madlavning kommer ud for salt, tilsættes lidt citronskal. Det vil hjælpe afbalancere smagen.

Creme Fraiche

For at gøre hjemmelavet creme fraiche, bare sammen i en glasskål:

1 kop tunge fløde
2 spsk kærnemælk
2 tsk citronsaft

Dæk og lad stå ved stuetemperatur i op til 24 timer, indtil den er fortykket. Køleskab i op til en uge i en lufttæt beholder.

Tilføjelse Æg til varm væske

Når du tilføjer et æg til en varm væske, ville nogle gode madlavning tips involvere at slå æg i en lille skål først, derefter tilføje bare en smule af den varme væske til ægget og rør i. Tilsæt derefter æg blandingen i gryden.

Taco Krydderier er mere end blot Tacos!

Flere madlavning tips: Taco krydderier kan bruges til mere end tacos. Du kan bruge taco krydderi at krydre farsbrød, burgere, tomatsauce, gryderetter, og dips.

Friske / frosne Blomkål

Det tager omkring 1 1/3 pounds af frisk blomkål til at gøre en frossen fadøl.

Persille

Madlavning Tips fra delanda ...

Når du tilføjer persille til en skål altid tilføje mod de sidste minutter af madlavning; Det vil give en lys, frisk smag-`s godt for mere end bare farve.

Blanding Magic

For at holde en røreskål glider rundt, når du røre noget i det, sæt den på en fugtig køkkenrulle.

Du må ikke koge over!

At hjælpe med at holde en gryde koger over, jeg gerne sætte en tandstik mellem gryden og låg. Bare være omhyggelig med at fjerne tandstikker før du løfter låget for at kontrollere din mad. Det er vigtigt at bruge en god køkkengrej til denne opgave!

Beau Monde Krydderier

Beau Monde krydderier madlavning tips:

2 spsk jorden nelliker
2-1 / 2 tsk stødt kanel
2 spsk salt
2 spsk jorden laurbærblad
2 spsk jorden allehånde
1/4 kop jorden sort peber
2 tsk stødt muskatnød
2 tsk stødt muskatblomme
2 tsk selleri frø
1/4 kop jorden hvid peber

Bland alle ingredienser. Opbevares i en beholder med et tætsluttende låg.

Friske / dåse Gulerødder

Det tager omkring 2 1/2 til 3 pounds af gulerødder at gøre en dåse kvart.

Friske / dåse Pumpkins

3 pounds af græskar vil gøre ca 1 liter dåse.

Bagning Times

En god madlavning tip er altid at sætte din timer 5 til 10 minutter tidligere end hvad opskriften kræver. Ovn temperaturer varierer så forlader din skålen på alt for længe kan forårsage overcooking.

Smør ved stuetemperatur

At bringe smør eller margarine til stuetemperatur hurtigt, god madlavning tips indebærer at bruge et rivejern til at makulere det i din røreskål.

Easy Peel hårdkogte æg

Hårdkogte æg skræl lettere, hvis du koger æg, der er mindst en uge gamle. Friske æg er mere vanskelig at skrælle.

Åbning Krukker

Iført latex, skridsikre opvask handsker gør åbning krukker lettere.

Flavored olier

Madlavning Tips fra delanda ...

For en fancy middagsselskab - prøve at lave aromatiseret olie til brug som en plade dekoration. Simpelthen puré basilikum, purløg, salvie, karry eller en interessant herb eller krydderi du kan tænke på med olie. Lad det sidde så smagsoplevelser kan gifte sig og belaste gennem chessecloth. Put i en lille squeeze flaske og støvregn i overensstemmelse hermed. Bemærk, at den flavored olie, du vælger bør være repræsenteret i din parabol eller anvendes til kontrasterende smag.

Adskillelse Æg

For at gøre det lettere at adskille æggehvider fra æggeblommer, bryde æg i en tragt. Du vil opdage, at det hvide går igennem og blommen bliver tilbage.

Vegetabilsk afkortning

Veggie madlavning tips:
Hold en lille plasticpose i din dåse vegetabilsk afkortning. Når det drejer sig tid til at smøre en gryde, bare glide din hånd i posen, øse ud hvad du har brug for og sprede det på panden.

Herbes de Provence

En stor madlavning tip: For at gøre Herbes de Provence, blandes sammen 4 dele timian, 4 dele sar, 2 dele lavendel og 1 del rosmarin.

Rumtemperatur Bedste

Terrific Madlavning Tips med æg: Generelt er det altid bedst at bruge æg ved stuetemperatur. En kold æg er mere tilbøjelige til at knække, når kogt, stivne når kogt, og ikke pisk så godt.

Deviled Æg

For at gøre påfyldning deviled æg nemmere, sætte udfylde en plastikpose, klip fra et hjørne, og presse ind æggene.

Fjernelse oliven & Pickles fra Jars

Hold et par store pincet i køkkenet for at fjerne oliven eller pickles fra dybe krukker.

Friske / frosne Rabarber

Det tager ca. 2/3 til 1 pund friske rabarber at gøre en frossen pint.

Stuetemperatur Hurtigere

For at bringe æg til stuetemperatur hurtigt, (de slog bedre på den måde), læg dem i en skål med varmt - ikke varmt - vand i 5 til 10 minutter

Hvidløg Herb Blend

Leder du efter hvidløg urt blanding madlavning tips?

4 spsk tørret basilikum
4 spsk tørrede fransk estragon
4 spsk tørret kørvel
4 spsk tørret timian
2 tsk tørret hvidløg flager

Bland alle ingredienser. Opbevares i en beholder med et tætsluttende låg.

Er de hårdkogte?

Placer en tepose i vandet med de æg, som du koger. Dette vil tilføje en lysebrun farve til dine æg, og du vil vide det samme som æggene hårdkogte. Det er vigtigt at bruge en god køkkengrej til denne opgave!

Grocery Shopping

Hold godt køkken organisation! Shop med en liste, den måde du vil ikke føle fristet til at købe så mange statister. Holde listen lagt ud på køleskabet, så alle bidrager til det som elementer slippe op.

Egg Fakta

Medmindre opskriften opfordrer til en bestemt størrelse, antage, at alle æg, der anvendes i opskrifter er Grade A store. Brug medium eller ekstra store æg vil undertiden smide en opskrift fra.

Egg Beating

Great Egg Madlavning Tips: Æggehvider vil IKKE WHIP (de vil bare ikke), hvis de kommer i kontakt med selv den mindste spor af fedt, fedt eller æggeblomme. Det er derfor, det er en god idé, når adskillelse æg at have tre skåle: en for de æggeblommer, en for de hvide og én skål til at adskille over, så du ikke behøver at smide en hel batch, hvis en æggeblomme pauser mens adskillelse. Det er også en god ide at vaske dine hænder, piskeris og skål, før du begynder så godt, for at sikre, at de er fedt fri.

Salt og Peber mix

Fordi de fleste opskrifter kræver salt og peber krydderier, holde en shaker fyldt med en blanding af både at spare tid. Brug et forhold på 3/4 salt og 1/4 peber.

Smør og Afkortning

En god metode til måling af smør og afkortning er deplacement (dette virker til enhver brøkdel af en kop måling). For eksempel, hvis du har brug for 1/2 C afkortning fylde en 1 kop foranstaltning 1/2 fuld med vand. Tilsættes forsigtigt afkortning til koppen, indtil vandet når toppen af ​​koppen. Dræn vandet og bruge afkortning.

Peeling et æg

Start med æg, der er mindst en uge gamle. Den friskere ægget, den hårdere det vil være at skrælle. Når du er færdig madlavning dem, kaste dem straks i iskoldt vand. Rul forsigtigt på disken, og derefter skal skal glide nemt. Hvis det stadig stikker, skræl æggene under koldt rindende vand.

Easy Sifting

Hvis en opskrift opfordrer til sigtning flere tørre ingredienser, bruge denne nyttige madlavning tip. Det er meget enklere at sætte alt i en skål og rør med et piskeris. Sigter er stor, men der er mere alsidige køkkenredskaber, du kan bruge!

Brug Komfur

For den bedste opvarmning, sætte små gryder på de små brændere og de store pander på de store brændere. Det er vigtigt at bruge en god køkkengrej til denne opgave!

Slå æggehvider

For de bedste resultater, når slå æggehvider bruge en kobber skål og en god madlavning redskab. Pisk når æggene har nået stuetemperatur. Pas på ikke at få nogen æggeblommer i de hvide, når der adskiller æggene ... selv den mindste mængde kan reducere lydstyrken.

Friske / dåse kirsebær

Det tager omkring 6 til 8 kopper kirsebær at gøre en kvart af dåse kirsebær.

Friske / ferskner på dåse

Flere madlavning tips: Det tager omkring 2 til 2 1/2 pounds af ferskner at lave en dåse kvart.

Canning Supplies

Madlavning tips til Canning:
Her er en liste over de grundlæggende udstyr du skal bruge til at begynde konserves mad derhjemme ...

Stor vandbad Canner, Round Canning Rack, Tænger, timer, Wire, Canning Basket, skrue bands, selvlukkende låg, Quart eller Pint sylteglas, Hot pad indehavere og viskestykker.

Der er mange andre emner, som du kan købe for at gøre tingene lettere, men disse er det grundlæggende, at ethvert hjem-Canner brug for at komme i gang. Tjek nogle store gryder til konserves.

Pynt

Madlavning Tips fra delanda ...

For en interessant garniture, prøv udskæring løg eller skalotteløg meget tynde, og belægning med mel og krydret salt. Ryst overskydende mel og steges i varm olie. Tilføj som garniture til bøf eller kylling eller endda til toppen en salat til en tekstur kontrast.

Friske / frosne Broccoli

Det tager omkring 1 pund friske broccoli til at gøre en frossen fadøl.

Friske / frosne Cranberries

Det tager omkring 1/2 pund af tranebær at gøre en frossen pint.

Friske / dåse æbler

2 1/2 - 3 pounds af friske æbler vil gøre omkring en kvart dåse. 1 skæppe vil gøre omkring 16-20 Potter.

Sun Tea

Sun te er en energisparepære (din og elektrisk strøm). Det kan gøres med enhver type af te. Sæt det passende antal af teposer i en beholder og fylde med frisk koldt vand. Beholderen anbringes på en solrig terrasse og lad det stå et par timer. Derefter hældes over is og tilsæt smagsstoffer af valg.

Hard-kogende æg

Tape som et scoop scrapper

Sæt den klæbende side af en kortere stykke tape tot han klæbende side af et større stykke. Placer båndet på tværs af toppen af ​​beholdere, så at enderne klæbe til siderne af dåsen. Derefter, når du scorer, kan du nemt flade ud din skeen.

Nedfrysning Gær

Ifølge en førende producent, indefrysning Yest ikke anbefales. Gær mister effektivitet over tid, så det skal bruges inden udløbsdatoen.

Typer af Løg

Grønne løg omfatter: purløg, forårsløg, porrer og skalotteløg. Den tørre-løg gruppe omfatter mange typer af runde løg med sprøde outter skind.

Chokoladekage

Når du foretager chokoladekage, brug kakao i stedet for mel til pels din kage pan. Dette vil holde kagen fra at have hvidt mel "støv" på det, når du fjerner det fra panden. Det giver også tilsat smag.

Tidsbesparende måde at tilberede kartofler

Denne måde at tilberede kartofler sparer tid og holder huset køligt om sommeren. Rens og indsætte en ny ti-øre søm gennem midten af ​​hver kartoffel før bagning. Neglen bliver varm, og dette medfører kartoflen at bage indefra såvel som udefra. Tillad omkring halvdelen af ​​den normale bagetid.

Sådan holder dine hænder rene

For at holde hænderne rene, mens smøring en bradepande, placere din hånd inde i en plastik sandwich pose før dyppe den i en dåse afkortning. Den bøjelige pose fedtstoffer overfladen lettere end et stykke vokspapir.

Hard-kogende æg

Ældre æg er bedre for hårde kogning, fordi der er mere af en luftlomme. Hvis æggene er friske, de vil blive sværere at skalle. Placer æg i et enkelt lag i en gryde og dæk med mindst 1 tomme koldt vand. Læg låg på den og varme, indtil vandet kommer til en rullende kog. Derefter slukke for varmen og holde gryden dækket. Lad sidde indtil æggene er cool.