Madlavning: Madlavning med oksekød tip

Oksekød Leveres i fire Cuts

Oksekød kommer i fire vigtigste udskæringer: chuck, lænd, ribben og runde. Emballage information generelt fortæller snittet og produktet, såsom "chuck stege" eller "oksefilet" for at give forbrugeren en idé om den bedste måde at tilberede produktet. Chuck og runde stykker er mindre mørt og kræver en fugtig tilberedningsmetode såsom stegning, hvilket er en langsom fugtig varme madlavning metode, der anvender en lille mængde væske, såsom lager eller vin med en tætsluttende låg. Kog den fugtigere lænd og rib nedskæringer en tør varme metode, såsom bagende eller grille.

Pan Frying New York Strip Steak

Gnid lidt olivenolie, hakket hvidløg, og finthakkede løg over dine New York Strip steaks. Indstil steaks i køleskabet i én time, og derefter fjerne. Varm din stegning panorere op til medium høj varme. Tilføj en spsk. af olivenolie på panden. Placer dine bøffer i gryden. Kog i seks minutter på hver side. Vent ti minutter før spise så safterne har tid til at bundfælde sig.

Velsmagende Kødboller Du kan ikke modstå

Denne opskrift er perfekt for personer, der ikke har en masse tid til at tilbringe i køkkenet. Der er kun tre ingredienser. Placer en pakke af kødboller i en crock pot. Hæld en dåse chili sauce over toppen af ​​kødboller. Tilføj en krukke med tranebær sauce og kok på lav i seks til otte timer. Serveres over en seng af pasta eller placere i roll til en frikadelle sandwich.

Optøning Kalkuner

Hvis du ikke kan optø din kalkun i køleskabet i et par dage, holde kalkun i den originale emballage og sted i koldt vand. Skift vandet så ofte som nødvendigt for at holde det koldt. Tillad 30 minutter afrimningstid per pund.

Bedste måde at tilberede en Corned Beef Brisket

Køb en £ 3 flad snit corned oksekød bryst. Dette vil brødføde en familie på 6.

Placer din bryst i en stor gryde. Dæk bryst med vand, og derefter sidde låg på gryden. Bring vandet i kog, og derefter ned for varmen til at simre. Lad oksebryst at simre i fire timer.

Hvis du forsøger at tilberede din corned oksekød bryst for hurtigt, vil det blive tørt og alt for hårde at tygge.

Valg: Gnid 1/4 tsk. salt, 1 tsk. hvidløgspulver, 2 tsk. paprika, og 1/2 tsk. dild på corned oksekød bryst, før du placerer det i gryden.

Ikke flere stænk!

Flere hurtige madlavning tips:
Drys en lille mængde salt i panden for at holde fedt fra sprøjt når stegning bacon.

Kog oksekød til sikre Temperaturer

Sikkert kød temperaturer varierer for oksekød. USDA anbefaler: Ground oksekød blandinger / hamburgere: 160 grader Fahrenheit Steaks og stege (medium sjældne): 145 grader Fahrenheit Steaks og stege (medium): 160 grader Fahrenheit Steaks og stege (godt klaret): 170 grader Fahrenheit temperaturer på grill og andre kogeapparater kan variere, så brug en kød termometer til at få den mest præcise læsning for dit kød.

Hakket oksekød Variationer

Hakket oksekød kommer i en række variationer. De omfatter: Ground Hamburger: Fremstillet af de mindre ønskværdige udskæringer af oksekød. Det omfatter normalt afpudsning fra andre kødudskæringer, herunder HØJREB, Chuck, ribben og mere, alle blandet op i jorden hamburger. Det kan have tilsat fedt, men USDA begrænser mængden af ​​fedt til 30%. Hakket oksekød: væsentlige samme makeup som jorden hamburger, men kan ikke have tilsat fedt. Anden hakket oksekød: Specifikke udskæringer af oksekød jorden i én pakke. For eksempel specialitet hakket oksekød er jorden chuck eller formalet HØJREB. Men bare fordi snittet er specifik, ikke betyder, at kødet er slankere end jorden hamburger. Retningslinjer er som sådan: Ground chuck er 80 til 85 procent magert og 15 til 20 procent fedt; Ground runde er 85 til 90 procent magert og 10 til 15 procent fedt og Ground højreb er 90-92 procent lean og 8 til 10 procent fedt. Lean hakket oksekød: Ligner almindelig hakket oksekød, men som indeholder højst 22% fedt Ekstra magert hakket oksekød: Også ligner almindelig hakket oksekød, men som indeholder højst 15% fedt.

Forebyggelse Burned Meat Loaf

Undgå Meat Loaf klistrer til bunden af ​​din bagning fad ved at sætte en skive eller to af bacon i bunden af ​​gryden.

Hvis dit kød brød brænder på toppen, kan du ønsker at reducere ovntemperaturen. A 1 1/2 pund meat loaf bliver perfekt gjort ved 350 grader i 70 til 90 minutter. Hvis din opskrift kræver en højere temperatur, overveje dækker med folie i de sidste 30 minutter af bagetiden.

Væske i Beef indpakningen ikke Blood

Mange mennesker tror væsken fundet i oksekød emballage blod fra stud grund af farven af ​​væsken og farven af ​​kødet. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at blod fjernes fra oksekød under slagteprocessen. Der er et minut beløb tilbage, og det er indeholdt i en muskel i oksekød. Oksekød er omkring tre fjerdedele vand, således at naturlige fugtighed, kombineret med protein, er det, der er fundet i pakker af oksekød.

Oksekød Optimal kød til marinader

Et væld af varianter kan supplere oksekød, hvilket er grunden til mange mennesker vælger at marinere det. Marinere oksekød i et køleskab i op til fem dage, men ikke længere. For den bedste smag muligt, koges brugt marinade og genanvende det kogte oksekød. Men hvis du ikke koge sidesten marinade, kassere det straks for at undgå risikoen for skadelige bakterier.

Tilsat smag til Roasts

Du kan tilføje smag til en stege blot ved at gnide urter på det før bagning. Prøv rosmarin og peber. Eller gnid stegen med en nedskæring fed hvidløg.

Afrimning Beef Sikker

Optøning oksekød er kun sikkert ved tre metoder: i køleskabet, nedsænket i koldt vand eller i mikrobølgeovn. Afrimning oksekød på tælleren, eller andre steder, er farlige på grund af bakterierne kan der samles i disse pletter. Køleskab: Hvis dette er din valgte metode til optøning din oksekød, forstå processen vil være langsommere. Ground oksekød, bøffer og kød til gryderet vil tage omkring en dag. Hele stege og andre ikke-udbenede beefs tager omkring to dage. Koldt vand: Hold oksekød i pakken. Vær sikker på at det er lufttæt, og der ikke er utætheder. Hold kødet i koldt vand og ændre det hver halve time. Mindre pakker vil tage en time; større virksomheder vil tage to til tre timer. Mikroovn: Kog kødet straks fordi kødet brune eller kokke smule i microwaving proces. Må ikke nedfryses igen delvist kogt kød, fordi der er sandsynligvis stadig bakterier. Bakterie ikke dø i optøningen.

Tyrkiet Fyld

For at fjerne fyldet fra din kalkun nemt, forberede din udstopning og placere den i et stykke osteklæde og derefter placere den i kalkun hulrum til at bage. Når kalkunen er færdig, trække fast på enderne af Cheesecloth at fjerne alle dine stopning på én gang.

Etiketter Vis Lean Procentdelen af ​​hakket oksekød

Etiketter er vigtige faktorer i valget af hakket oksekød. Lean hakket oksekød skal have en 25% reduktion i fedt over standarden på 30% i regelmæssig hakket oksekød. Hakket oksekød etiketter på markedet omfatter normalt oplysninger om fedt og magert procent at give forbrugerne en klar idé om den slanke af oksekød. Hvis der ikke er mærket eller oplysninger om, hvordan lean jorden oksekød er, huske på, at jo lysere røde, den slankere kødet.

Vildt Cooking 101

Vildt er en af ​​de mest lavt fedtindhold, lavt kolesterol, sunde kød du kan spise. For at undgå den vilde smag, først suge din dyrekød i en letsaltet vand i løbet af natten. Dette vil hjælpe med at fjerne nogle af de elementer, der forårsager den vilde smag.

Vildt Cooking

Vildt kan bruges i stedet for oksekød i enhver opskrift, du har. Season det som bøffer og grill det. Braise det som runde bøf og bruge det i Kvæles bøf, Salisbury Steak, eller Stroganoff.

At købe kød til en Crowd

Mængden af ​​kød for at købe per person afhænger af den type af kød og snittet. For udbenet kød, såsom koteletter eller en udbenet stege, vil du ønsker at købe omkring 1/3 pund per person.

For kød med ben, skal du bruge omkring 1/2 pund for hver servering. Dette omfatter ting som kylling stykker, koteletter med ben, og steaks. Hvis du vil være tjener ribben, købe om et pund for hver servering.

Hvis du er ved at forberede en ferie middag, tage madrester i betragtning. Alle synes at nyde have ting som kalkun og skinke rester. Planlæg omkring 1/2 pund skinke pr person, hvis du ikke vil have nogen til at forblive efter middagen, men et pund per person er en god tommelfingerregel, så der vil være masser.

Den samme regel gælder for en hel kalkun. Hvis du køber et pund per person, vil du have madrester, men en 20 £ kalkun til 25 til 30 personer er normalt rimelig og giver masser af madrester.

Ikke Delvist Kog Beef

Aldrig delvist lave mad eller brun oksekød, der skal nedkøles. Dette fordi delvist madlavning oksekød ikke ødelægger bakterier i råt kød. Ved at vente at afslutte tilberedningen, du giver bakterier mulighed for at formere sig og trives på den delvist kogt kød.

Tjek hakket oksekød Emballage For Tears

Vælg hakket oksekød i emballage, der er intakt og koldt at røre ved. Når sække med andre dagligvarer, holde alle kød adskilt fra andre produkter, så eventuelle safter, der lækker ikke vil forurene andre fødevarer. Placer hakket oksekød i din indkøbskurv sidste og opbevar det i køleskabet eller fryseren, så snart du kommer hjem.

Coating Kylling

Hurtig madlavning tips:
At belægge kylling eller kalkun, placere krydderier, krummer eller mel i en plasticpose. Ryst et par stykker ad gangen.

Madlavning Temperatur

Må ikke stege kalkun i en ovn temperatur under 325 ° F. Fjerkræ skal steges ved 325 ° F. eller højere for at undgå potentielle problemer med fødevaresikkerheden.

Vildt tilberedningstider

De fleste eksperter konkluderer, at du kan bruge de samme tilberedningstid / vikarer for vildt, som du gør for oksekød. Kontroller Links sektion for websteder, der giver madlavning tider og vikarer for oksekød og andet kød.

Grilling

Må ikke være i en fart at sætte din mad på grillen. Hvis din trækul ikke har nået den rette temperatur, vil du ende op med en brændt rod ... sort på ydersiden, og rå på indersiden. Vent indtil din trækul er blevet hvid på ydersiden, og derefter give dig selv en ekstra 5 minutter, før at sætte dit kød på grillen. Dette giver mulighed for en mere jævn opvarmning af kul, og giver dig en langsommere, mere ønskeligt madlavning temperatur. Tjek nogle store grill pander til indendørs grille.

Vildt Cooking

Nyttige kød madlavning tips:
En måde at skjule 'vilde' smag i vildt er at sætte det i retter, der normalt er krydret (chili con carne), eller har kryddersaucer (fx spaghetti). Dette vil tillade dig at spise en sund kød, uden smagen af ​​naturen.

Oksekød kommer fra forskellige typer af kvæg

Oksekød er kød, der kommer fra kvæg på omkring 2 år gammel. Steers normalt vejer ind på omkring 1.000 pounds og kan give op til 450 pounds af kød. Der er mere end 50 forskellige racer af oksekød --with Angus, Brahman, Hereford og Charolais er den mest almindelige. Baby oksekød er ungkvæg, der vejer i ved 700 pounds. Disse kvægfoder primært på mælk og græs og giver mindre stykker. Kødet er normalt en lys rød og har meget mindre fedt end almindelig oksekød. Kalvekød, som er den mest kontroversielle af alle kvæg kød, er fra en kalv, der vejer omkring 150 pounds, er mælk fodres og er normalt mindre end tre måneder gamle. Kalvekød er et svagt lyserødt kød og har mere kolesterol end oksekød.

Tips til en fugtig Meatloaf

Af Landra Lynn J

Mange mennesker elsker smagen af ​​den klassiske komfort fødevarer, farsbrød. Men for mange kokke, deres skabelse kommer ud som en tør hockey puck. Et par enkle trin sikre en fugtig farsbrød hver gang.

Først skal du sørge for at bruge friske brødkrummer i stedet for tørre brødkrummer. Placer 4-5 stykker skiveskåret brød ind i en foodprocessor pr pund hakket kød. Hak indtil fint og tilsæt derefter krummer til kødet. fugten i brødet vil holde gennem bageprocessen. Dette er måske den eneste nemmeste måde at holde en farsbrød fugtig.

Andet bruger friske løg i stedet for tørret. Fugten fra vegetabilske vil hjælpe med at holde farsbrød tørrer ud.

For det tredje, skal du bruge æg i farsbrød. Mange uerfarne kokke glemme dette. Æg arbejde som en perfekt bindemiddel for at holde farsbrød sammen og hjælper med at holde det fugtigt.

Ved at følge disse enkle tips, kan du sikre en fugtig farsbrød hver gang!

BBQ Tri Tip Roast

Gnid lidt salt og peber på din stege, mens du wating for din grill til at varme op. På høj varme, du ønsker at tilberede din tri tip stege i fem minutter på den ene side, og derefter fem minutter på den anden side. Drej varmen indstillingen ned til medium lav og dække tri tip stege med BBQ sauce. Sænk låget til din grill og vent ti minutter. Flip stegen og kog igen i yderligere ti minutter. Dæk stegen med en frisk lag BBQ sauce og tjene efter 15 minutter. Dette giver saft tid til at bundfælde sig.