Madlavning: Madlavning med frugt Tips

Skæring Kiwi

Brug et æg pålægsmaskine at klippe dit kiwi.

Bagning Æbler

Ved bagning æbler, fjerne en horisontal skive skræl fra omkring midten. Æblerne vil ikke skrumpe, mens bagning. Husk også at bruge top kvalitet bakeware for de bedste resultater.

Snitning Tørret frugt

Tørret frugt vil hakke meget lettere, hvis du placerer den i fryseren en time før du planlægger at begynde at hakke.

Citron eller appelsinskal

Nyttige madlavning tips: Når en opskrift opfordrer til en frugt gejst - normalt citron eller appelsin, bare riv det ud skalle af frugten. Ikke den hvide marv nedenunder selv. Du kan også bruge en kartoffelskræller.

Coring Jordbær

Madlavning Tips fra Grannie mae ...

For at fjerne den hårde hvide kerne i jordbær, bare tage en plastik halm og skubbe selvom centrum af bær hele vejen fra top til bund og kernen vil holde fast i halmen.

Åbning af en Coconut

For at åbne en kokosnød, gennembore øjne kokos med en issyl eller store søm, og dræne væske fra kokos i en skål. For at fjerne skallen nemt, bage den drænede kokos ved 350 grader F i 20 til 30 minutter, eller sætte det i fryseren i en time. Herefter sættes kokos på et fast underlag, og tryk skallen let med en hammer flere steder indtil det revner. Adskil kødet fra skallen.

At vælge en moden melon

Brug denne smarte madlavning tip! Hvis du vil vælge en moden vandmelon, holde den op til øret og banke på den. Vælg melon med den mest hule klingende knock. For cantaloupe, vælge en med små, stramme, netting på huden. Det skal lugte sødt, og frøene bør ikke gøre en raslende lyd.

Jucier Citroner

For at få mere saft ud af dine citroner, nedsænkes citron i varmt vand i ca 15 minutter, eller varme det i mikrobølgeovnen i 45 sekunder før klemme.

Forfriskende dine rosiner

Hvis du har gemt rosiner for længe, ​​og de er blevet hårdt, kan du opdatere dem ved at sætte dem i en gryde; dække dem med koldt vand, og derefter bringe vandet i kog. Tag gryden fra varmen, så snart vandet koger, og lad stå i 5 minutter. Drain godt før brug.

Sautering æbler

Når sautering æbler, tilsæt farin til dem for tilsat smag. Godt køkkengrej er afgørende for en vellykket sauteeing.

Frugt

Citron jello opløses i lidt vand og hæld det over frisk frugt for at forhindre den i at dreje brun, det giver din frugtsalat en stor smag også!

Ristede Coconut

Til toast kokos, bage det ved 375 grader i ca. 5 minutter, under jævnlig omrøring indtil den er gylden. God bakeware gør dette meget nemmere!

Coring en Strawberry

Easy grundlæggende madlavning tips: Core dine jordbær på den nemme måde ... med et sugerør! Anbring enden af ​​sugerøret i midten af ​​bunden af ​​jordbær. Skub opad fast, og du vil fjerne kernen og bladene så godt.

Coring Æbler

Core æbler nemt ved at skære dem i halve, så øse ud kernen med en melon baller.

Frisk citrus

Når du køber friske citrusfrugter, jo tungere jo bedre. Brune mærker på huden vil ikke påvirke smagen, men ikke købe, hvis huden har nogen rynkede eller bløde områder.

Over moden frugt

Hvis du frugt bliver for moden, gøre det til en frugt sauce. Rengør bær godt. Mos dem med sukker efter smag, og server med is eller shortcakes.

Frugt fra Cans

Sommetider frugt opfanger en "tinny" smag når de er i dåser. For at hjælpe med at fjerne denne smag, blød frugt i vand i cirka 30 minutter.

Sour bær?

Rør dem med sukker og lad det stå ved stuetemperatur i mindst en time. Brug omkring 1 spiseskefuld pr kop bær.

Nem måde at Can friske bær

Af Betsy S

Så det er sommer og bærbuske var fuld af smukke bær, og nu er du i dit køkken står over gallon af frugt, der ikke vil holde i sin friske i mere end et par dage.

Hvis dette sker for dig, og du har brug for at få en masse bær dåse op hurtigt, behøver du ikke at bekymre dig om pektin eller belaste. Bare sætte alle bær i en stor gryde, knuse dem lidt, opvarmes til kogning, og kun tilføje så meget sukker som smager godt til dig. Der er ingen minimum for sukker, da du ikke prøver at aktivere en pektin. Hæld den varme bær i sterile krukker, forsegle krukker, og vand-processen dem. Du har nu bær topping at bruge på yoghurt, vafler, pandekager, is og pund kager i vintersæsonen.

Er My Apple Ripe

En moden æble vil være lyse i farven og uden blå mærker. Det vil også være temmelig fast, når du går til at presse den. Du ønsker måske at vælge dine egne æbler på en æbleplantage. På den måde kan du bede landmanden til at vise dig, hvad en dejlig modne æble ser ud. Selvfølgelig kan du altid skære æblet åben og tage en bid.

Er My Apple Rotten

Kontroller først giver af dit æble. Et æble der er råddent, vil have en masse Give, når du trykker på den.

For det andet, se på huden af ​​æble. Hvis der er en flok mørke pletter, eller ser du Skimmelsvamp voksende på æblet, det er råddent.

Endelig skæres æblet åben. Hvis du ser en stor mængde blå mærker, eller indvendig er grødet og brun, æblet er råddent.