Madlavning: Madlavning for diabetikere Tips

Bagt Tilapia

Tilapia kan være en meget sund fad, især når du skære nogen ekstra salt. To muligheder diabetikere kan vælge fra, er at bruge citronsaft eller en citron peber krydderier. Spray en bradepande med olie madlavning spray oliven og derefter indsætte dine fileter. Tilføj to spsk. citronsaft for hver filet, eller drys på nogle citron peber krydderier. Dæk med alufolie og kog ved 350 grader i 15-20 minutter. Du vil være i stand til fnug fisk med en gaffel, når det er helt kogte. Serveres med hvide ris med en side af dampet gulerødder.

Sukkerfri søde te

Sød te kan nemt omdannes til alle, der har diabetes. Du skal blot koge en fuld te kedel med vand og derefter hælde det i en gallon beholder. Tilsæt en kop Splenda og rør indtil opløst. Placer fire små teposer i gallon beholder. Sørg for at hænge strengene over siden. Vent to timer, og derefter fjerne teposer. Opbevares i køleskab og nyd på din bekvemmelighed.

Pure Coconut Oil

100% ren kokosolie er det eneste fedtstof, der er faktisk godt for diabetikere. Det hjælper til at regulere blodsukker, fordi det ikke kræver bugspytkirtlen til at producere så mange enzymer. Diabetikere bør bruge denne olie, når madlavning. Fire spsk. per dag er fint, men aldrig forbruge ren kokosolie på tom mave. Det kan forårsage gas og oppustethed.

Jell-O

Jell-O gør nogle fremragende budding og gelatine produkter til personer med diabetes. Disse produkter er sukker fri. Overraskende de smager lige så god som originalen. Du kan spise en sukkerfri budding til dessert eller bruge sukker fri budding i en anden dessert, såsom chokolade budding pie.