Madlavning: Køkken Rengøring Hjælp Tips

Gamle Tandbørster komme i handy

Gem de gamle tandbørster. Når du går til at rense køkkenvask prop, kan du bruge din gamle tandbørste til at komme i alle de små huller. Dette gør rengøring vasken prop meget lettere, for ikke at nævne, at det gør et meget bedre job end din vaskeklud.

Microwave Oprydning

Madlavning tips: rydde op tid! Når du har haft mad sprøjtede i mikrobølgeovnen, er det svært at rydde op, når du laver køkken rengøring. Bare koge 1/4 kop eddike med 1 kop vand i mikrobølgeovnen. Dette vil løsne splattered på mad og deodorize for nem oprydning.

Oprydning Fedtet Dishes

At skære fedt og lugt på retter, når du laver køkken rengøring, tilføje en spiseskefuld eddike til din varmt sæbevand.

Rengøring af ovn

Køkken rengøring hjælp: Hvis du vil fjerne fedt fra inde i din ovn, når du laver køkken rengøring, sætte en lille gryde af ammoniak i ovnen i aften, og luk ovndøren. Om morgenen, fjern gryden af ​​ammoniak. Fedtet i ovnen vil tørre meget nemt.

Stålvask

Brug eddike til at rense din stålvask. Det vil virkelig gøre det skinne.

Fjernelse Smeltet plastik fra dit glas Kogeplade

Det sker. Du placerer din taske brød på komfuret, før den er helt afkølet, og den næste ting du ved plasten er smeltet på komfuret toppen. Alt du skal gøre er at sprøjte nogle WD-40 på den smeltede plastic og lad det sidde i mindst 15 minutter. Derefter skrabe plastik ud forsigtigt med en kniv. Hvis du har resterende nogen plastik, brug acetone neglelakfjerner. Tør med en køkkenrulle. Din kogeplade er nu fri af plast.

En Pantry Problem Solver

Undertiden løsningerne på dine problemer er så tæt som dit spisekammer hylde. For counter-top pletter forårsaget af kaffe, te eller juice spild, for eksempel, bare snuppe den kasse med bagepulver du normalt reserve for dine foretrukne cookie opskrifter. Derefter blandes tre dele bagepulver med en del vand til at skabe en masse. Påfør på en fugtig svamp, og sørg for at skrubbe pletten kraftigt. Lad det sidde i 30 minutter og tørre af.

Æg på gulvet

Hvis du taber et æg på gulvet, dække den med salt og lad det alene i et par minutter. Når du kommer tilbage, vil du være i stand til nemt at rengøre rod med et stykke køkkenrulle.

Stribefri Counters

Tør dit køkken arbejde overflader ned med fuld styrke eddike. Udover stribefri rengøring, vil det også forhindre mug.

Microwave Lugt

Placere et par ounces citronsaft og vand i en kop og opvarmning i mikrobølgeovn vil fjerne lugten af ​​brændt popcorn fra mikrobølgeovnen.

Fjern lugt fra plast

Hvis dine plastik opbevaringsbeholdere har en resterende lugt fra opbevaring løg eller hvidløg, vaske beholderen, og derefter wad op et stykke avis og forsegle det i beholderen. I et par dage lugten vil være væk.

Førstehjælp til Kitchen Burns

Brug cider eddike på brandsår. Det vil hurtigt tage brodden. Eddike fjerner også varmen. Du kan få brug for at anvende det mere end én gang, afhængigt af brænde. For alvorlige forbrændinger skal du søge lægehjælp. Dette tip er på ingen måde et alternativ til tilstrækkelig lægehjælp.

Drain Cleaner

Flere køkken rengøring tips: Sådan rense et afløb, når du laver køkken rengøring, blande en kop salt med en kop bagepulver. Hæld den tørre løsning i afløbet, og derefter tilføje en gryde med kogende vand.

Bagepulver og Køkken Rengøring

Leder du efter nem rengøring af køkkenet hjælp? Lav en pasta ved at blande bagepulver og vand, når du laver køkken rengøring. Gnid let over pletter, og de vil forsvinde. En rigtig god idé uden udgifter til navn mærke rengøringsmidler!

Rengøring dåseåbner

Den bedste måde at rense din dåseåbner klinge er at bruge en gammel tandbørste fyldt med anti-bakteriel opvaskemiddel og krat kraftigt. Din dåseåbner klinge skal rengøres jævnligt for at forhindre bakterier.

Fjernelse bagt på mad fra din bagning retter ...

Mere rengøring og madlavning tips: Skrab eventuelle løse bits af fødevarer. Læg et par spiseskefulde opvaskemiddel i skålen og tilsæt varmt vand. Opløsningen omrøres - en lille piskeris hjælper. Opløsningen skal være så tunge med rengøringsmiddel, at det ikke alle helt opløses. Lad det natten over. Morgen, vil bagt på mad har løftet lige fra overfladen af ​​skålen. Brug ikke denne metode på non-stick bakeware overflader.

Formørket aluminiumskåle

Du kan rense mørke aluminium pander, når du laver køkken rengøring let ved at hælde i to teskefulde creme af tandsten blandes i en liter vand. Sted på komfur og koges i 10 minutter. Få høj kvalitet køkkengrej og undgå problemer som disse.

Oprydning Sølvtøj

Skyl fødevarer off knive umiddelbart efter brug, når du laver køkken rengøring, især mayonnaise, som er en stærkt ætsende stof. Hvis der opstår farvning, bruge et ikke-slibende polermiddel at fjerne det.

Oprydning pie spild

Køkken rengøring tip: Hvis saften fra frugt tærter flyder, mens du bagning, drys lidt salt på udslippet. Saften vil derefter brænde til en skarp, hvilket gør det let at fjerne.

Få organiseret!

Tilbring en rolig weekend organisere alle dine opskrift filer. Prøv opskrifterne, du har gemt, og kassér de opskrifter, du ved, du vil aldrig bruge. Husk, at skålen, der tager 3 dage at gøre? Slip af med det!

Reynolds Tasker

Madlavning tasker, såsom dem, der foretages af Reynolds, er fantastisk til fugtige madlavning og kan faktisk reducere tilberedningstiden. De har også i høj grad reducere det rod, der skal renses op bagefter!