Madlavning: Food Opbevaring Tips

Spice opbevaring

Opbevar altid dine urter og krydderier væk fra varme og fugt i en lufttæt beholder. Dette vil forhindre fugt i at samles i urter og forårsager mug og meldug, der kan skade din familie. Det vil også sikre, at de holder sig friske, og at de ikke overdry hvis i ekstrem varme. Den varme og direkte sol kan også forårsage blegning af de urter. Du vil dine urter til at være frisk i smagen og synet, så du kan skabe det bedst mulige skålen. Så flytter at krydderi kabinet til den anden side af køkkenet.

Nedfrysning Prosciutto

Fjern butikkens emballage og placere prosciutto i en aluminiumsfolie pose. Placer posen i en plast frysepose. Sæt dato på posen og fryse inden for tre dage efter købet. Den prosciutto kan bruges op til to måneder efter frysning.

Nedfrysning Salami

Tag din salami fra butikkens emballage. Pak det i stanniol. Placer salami i en plasticpose og segl fryser lukket. Sørg for at datere posen. Placer salami i fryseren inden to dage efter købet. Anvendes inden tre til fire måneder.

Lagring Bananer

Madlavning tips til opbevaring af fødevarer:
Cool Food Storage er meget effektiv! Du kan gemme modne bananer til bagning senere, bare mos dem og fryse i de beløb, der er nødvendige for dine opskrifter. Hvis du er kort tid bare sætte dem i fryseren, med skræl, og når du er klar til at bruge lade dem afrimning og skræl. Du næppe nødt til mos dem, fordi de allerede er meget blød.

Brød i køleskab

Madlavning tips: Lad ikke brød gå til spilde, brug smarte mad teknikker. Brød vil holde op til 3 uger i køleskabet, hvis du pakke det i folie og gemme den på en lav hylde.

Kylling Sikkerhed

Brug smarte mad teknikker til at beskytte dig mod Bakterier i rå kylling.

-Marinade Hvor rå kylling har iblødsætning bør aldrig bruges på fuldt kogte kylling.
-Thaw Frosne kyllinger i køleskabet, ikke på køkkenbordet.
-Freeze Stegt kylling, hvis det ikke skal bruges inden for 2 dage.

Apple Opbevaring

Hvis æblerne er blevet gemt i dit køleskab, bør de være fint at spise i op til 2 måneder.

Fik Milk?

Sunde madlavning tips: Udløbsdatoer på mælk er normalt meget konservative. Hvis mælken korrekt lagres, bør det være fint at drikke op til en uge efter datoen på pakningen.

Agurk opbevaring

For at forlænge levetiden af ​​en agurk, når den er skåret op, pak det ind i et stykke køkkenrulle og holde det i grøntsagsskuffen i dit køleskab.

Ost Opbevaring

Smart opbevaring af fødevarer:

1) Det bedste sted at opbevare osten i køleskabet, jo tættere på bunden af ​​bedre ... helst i vegetabilske skarpere.
2) Hårde oste vil holde i fryseren, tæt pakket i plastfolie og aluminiumsfolie, i to til tre måneder. Det er bedst ikke at gemme en blød ost i fryseren.

Hold Selleri Fresh uger

madlavning tips:

Jeg fandt en måde at holde selleri frisk i 2 uger eller længere. Tag den ud af posen den kom i, skyl den med vand og pak det i alufolie. Dette vil holde det kølet og varede længere.

Tough Tomater

Den mest effektive Food oplagring af tomater er i en pose brunt papir eller lukket beholder. Tilføjelse af et æble eller pære til beholderen kan også fremskynde modning. Opbevar tomater i et enkelt lag og med stilken ender for at undgå beskadigelser.

Krydderier madvarerne

Nedfrysning kan påvirke nogle krydderier, så det er en god ide at tjekke og re-sæson, hvis nødvendigt, når madlavning tidligere frosne fødevarer.

Hakket kød Sikkerhed

Hakket kød vil holde sikkert i køleskabet i kun 1 til 2 dage. Hvis du ikke har planer om at bruge den med det samme, sætte det i fryseren, hvor det vil holde i 3 måneder.

Lagring Pasta

Opbevar Pastaprodukter i en tæt lukket emballage eller opbevaring af fødevarer på et køligt, tørt sted. Mad stoage fungerer. Opbevar og bruge ikke-pasta med æg i op til tre år, og pasta med æg i op til to år.

Revet ost

Put en teskefuld bagepulver i din beholder med revet ost. Ryst godt før frysning og din ost vil ikke holde sammen.

Crisp Selleri

Fugt en køkkenrulle, pak det omkring din selleri, og derefter wrap helt i folie. Det vil forblive sprød i køleskabet i mindst en måned.

Sådan at få duften ud af fødevarer opbevaringsbeholdere

Nogle rester kan virkelig lade dine containere ildelugtende dårlig. Du behøver ikke at gennem dem væk selv. Du kan smuldre nogle avispapir og placere dem i containerne. Sæt låg på beholderne og sæt dem ud i løbet af natten. Når du står op om morgenen, er alt du skal gøre er at vaske beholderne med opvaskemiddel og vand. Lugten vil være væk.

Nødder!

Hvis jeg ikke planlægger at bruge nødder med det samme, jeg kan lide at gemme dem i fryseren for at bevare deres friskhed. De vil også knække lettere efter frysning.

Frysning bær

Cool Food Opbevaring Tip: Frysning bær er let. Spred bær ud på gelé roll pander i et enkelt lag, og sørg for bær er ikke rører hinanden. Frys indtil virksomheden. Når bær er helt frosset, fjernes fra panden og læg i fryseanlæg beholdere efter eget valg. Frysning bær betyder individuelt, kan du fjerne det beløb, du vil, uden at have dem holde sammen.

Lagring Tørrede Foods

Næsten alt kan bruges som en opbevaring af fødevarer container for tørrede fødevarer, så længe det har en tætsluttende låg. Låg krukker og andre beholdere fungerer godt, samt opbevaring poser eller plastbeholdere. Sørg for at opbevare den tørrede fødevarer i et mørkt, køligt sted for at forhindre oxidation. Opbevar maden i små partier, og sørg for at tjekke om ugen for tegn på mug i de første adskillige uger.

Picnic sikkerhedsforanstaltninger

Vigtige madlavning tips! Madforgiftning er en reel fare på udendørs picnic. Sørg for at holde en fødevare du har planer om at tjene under 45 grader eller over 140 grader, så længe du overhovedet kan. Hold dine salater (især mayonnaise baseret salater) i køleskab indtil måltidet, og sørg for, at eventuelle grillede fødevarer er fuldt kogte og serveret varmt. Hvis det er muligt, holde dine kolde fødevarer i en opbevaring af fødevarer køler på alle tidspunkter, eller udskift i køleren, så snart der er tjent alle.

Marinering: Sikkerhed

Læg ikke kogte kød i samme skålen, der holdt kød \ marinade det, når det var rå. Bakterierne fra råt kød kan forurene mad.

Holde Raw Meat

Placer råt kød på en plade eller gryde i køleskabet for at holde saft drypper på andre fødevarer.

Lagring Sauce

Placer ekstra sauce eller bouillon i en plastik isterning bakken. Når de er frosne, pop dem ud og sætte dem i en Ziploc pose for intelligent opbevaring af fødevarer. Hvis du måler ud sauce eller bouillon, før du fryse det, vil du ikke engang at afrime det, når du skal bruge det, bare smide det i gryden.

Organiser

Bliv organiseret. Spar tid i køkkenet ved at gøre lagerplads arbejde for dig. Hold bagning produkter, mixer skåle, fade og målebægre i samme område af køkkenet. Spar plads ved at gemme kaffe, filtre og krus nær pot, fade og bestik nær vasken.

Kylling sikkerhed

Du bør altid vaske hænder, kniv og skærebræt grundigt i opvaskemaskinen eller meget varmt sæbevand efter opskæring eller flåning råt fjerkræ. Genbrug ikke kniv og skærebræt, indtil det er blevet grundigt rengjort. Anbring aldrig kogt fjerkræ på samme plade, du har brugt til din rå fjerkræ. Hvis jeg tager kylling uden at grille, vil jeg dække en plade med folie, skal du placere den rå kylling på toppen af ​​det, og derefter fjerne folie til efter kyllingen er kogt. Brug smarte mad teknikker til at beskytte dig mod Bakterier i rå kylling.

Pas Bacteria

Bakterier vokser mest hurtigt mellem 40 grader F og 140 grader F. for smart opbevaring af fødevarer holder fødevarer over eller under dette interval så meget som muligt.

Fresh Fish

Den bedste måde at holde fisk virkelig fersk er at placere fisk i en dobbelt plastpose fyldt med vand og sted nær fryseren væg. Fisk bør aldrig genfryses.

Spice Opbevaring

God opbevaring mad teknikker kan hjælpe dine urter og krydderier holde for omkring et år, hvis du gemmer dem i en tæt lukket beholder, helst ud af lyset. De vil være sikkert at spise efter år er gået, men vil have mistet det meste af deres smag.