Madlavning: Crock Pot Madlavning Tips

Crock Pot madlavning

Nogensinde har lyst til madlavning, men det er for varmt til at tænde for ovnen? Prøv at lægge kartofler i Crock Pot og lade dem gryderet for dagen, og når du kommer hjem har du en stor hjem kogte måltid uden stress! Dette er en fantastisk måde at have middag klar, når du kommer hjem fra en lang dags arbejde.

Crock Pot "Baked" Kartofler
Portioner: 4 • Portionsstørrelse: 1 kartoffel

4 mellemstore rødbrun kartofler
aluminiumsfolie
Toppings (ekstra PTS): lys creme fraiche, frisk purløg, bacon bits, broccoli, ost, eller noget, du ønsker. Trukket port er altid en fantastisk tilføjelse.

Vask og skrub kartoflerne indtil rene. Tør grundigt. Når tør, pik kartofler med en gaffel og wrap i aluminiumsfolie.

Kog på lav i 8 timer eller på høj i 4.

Tyrkiet middag i Crock Pot

Placer en lille kalkunbryst og gnid det ned med salt og peber. Sæt det i din crock pot med to kopper vand. Rør en pakke af løgsuppe mix og en pakke af kalkun sovs. Indstil din crock pot på lav og kog i 10 timer. Nu har du din kalkun og sovs. Du skal blot foretage nogle side retter.

Crock Pot Chili

Chili smager bedre jo længere det har at lave mad. Brown et pund hakket oksekød og sæt det i din crock pot. Tilsæt en stor dåse knuste tomater, og en lille dåse tomatpuré. Dernæst tilsættes en otte ounce kan af kidneybønner. Hæld i fire spsk Worcestershire sauce, og fire spsk sukker. Drys nogle rød peber flager. Endelig hugge op et lille løg, og en grøn peber. Tilføj dem til crock pot og give de elementer opsigt. Kog på lav i otte timer. Serveres med nogle cornbread.

Citron kylling

Forbered middag før tid ved at placere fire udbenet kyllingebryst i din crock pot. Tilføj en halv kop citronsaft, to tankestreger af peber, en halv pind af smør skåret op i til skiver, og tre hakkede fed hvidløg. Kog på lav i otte timer og tjene varmt. Smager fantastisk over en plade af hvide ris.

Langsom komfur Ribs

Succulent, udbud og overraskende let, vil disse ribber være en langsom komfur favorit. Madlavning ribbenene i en langsom komfur giver dig mulighed for at opnå en smelte-i-munden tekstur med en krydret eller røget barbecue smag, der ikke vil overmande kødet. Læg ribbenene på om morgenen før du går på arbejde, og du vil ankomme hjem til de rige duft af middag venter.

Du skal omkring 4 til 5 pounds af oksekød eller svinekød ribben. Mens du kan bruge ribben, der stadig er på knoglen, udbenet ribben fungerer bedst. Sæt ribberne i en 6 kvart langsom komfur. Tilføj omkring 1/2 flaske (8 til 9 ounces) eller en kop dine foretrukne barbecue sauce. Kog ribbenene på lav i otte timer. Når du åbner låget, vil du opdage, at fedtet er smeltet fra ribbenene og barbecue sauce har givet en lækker bad for kød. Fjern ribben fra den langsomme komfur. Varm nogle af de resterende barbecue sauce for dem, der gerne en stærkere grill smag.

Slow Cooker Boston Baked Beans

En nem, billig måltid, at hvert medlem af familien vil elske. Bud og rig, disse bønner er den perfekte kombination af søde og krydrede. Sæt dem på natten før, og de vil være klar til middag den følgende dag.

2 pounds (32 ounce) tørrede små hvide navy eller ærter bønner
1 tsk bagepulver
12-ounce stykke salt port
1 kop mørk melasse
1 1/4 kop solidt pakket lys eller mørk brun farin
3 tsps tørret sennep
3 tsps salt
1/2 tsk sort peber
2 løg skrællet, forlod hele, og scorede på kryds og tværs gennem roden ende
6 kopper kogende vand

Skyl bønnerne i et dørslag under koldt vand, mens plukke ud sten og beskadigede bønner. Sæt en stor gryde dækket med omkring to inches af koldt vand. Soak i omkring to timer. Skyl bønnerne igen.

Sæt bønner tilbage i gryde og tilsæt yderligere 2 til 3 inches vand. Tilføj bagepulver. Bring bønner i kog og derefter reducere varmen til lav. Simre bønner i ca. en time. En skum vises øverst bønnerne. Skim off skum efter behov. Dette trin hjælper mør bønnerne og minimerer deres gasholdige kvaliteter.

Kog salt svinekød i ti minutter for at fjerne overskydende salt. Skyl salt svinekød under koldt vand og terninger i små stykker. Sæt det og alle de andre ingredienser i en seks kvart langsom komfur. Sæt crock pot høje.

Når bønnerne er klar, skyl bønnerne igen. Tilsæt bønner til den langsomme komfur. Ændre temperaturen til lav og kog i cirka 15-16 timer.

Easy Crock Pot Lasagne opskrift

Af Landra Lynn J

Elsker smagen af ​​hjemmelavet lasagne, men har ikke tid til at tilbringe i køkkenet? Overvej dette nemme og lækre crock pot lasagne opskrift!

Ingredienser:

£ 1 hakket oksekød
1/2 kop hakkede løg
1 tsk hakket hvidløg
1 (24 ounce) krukke spaghetti sauce
1/2 kop vand
1 (15 ounce) beholder ricotta ost
2 kopper revet mozzarella ost + ekstra
1/4 kop revet parmesanost
1 helt æg
2 spsk frisk persille eller 2 tsk tørret persille
6 ubehandlede lasagne nudler

Begynd med at brune hamburger kød i en stegepande. Tilføj og kog løg indtil det bliver gennemsigtigt. Toss i hvidløg og kog i yderligere et minut. Tilsæt krukke med spaghetti sauce og vand og bland godt.

I en separat skål, bland ostene (mozzarella, parmesan, ricotta) og æg godt sammen. Rør persille.

Spray indersiden af ​​crock pot med non-stick madlavning spray eller bruge en crock pot liner. Hæld en kop sauce og kød blandingen i crock pot. Placer halvdelen af ​​nudler over sauce og top med halvdelen af ​​osten blandingen. Gentag med resterende sauce, nudler og ost blanding.

Kog på lav for fire til fem timer, eller indtil nudlerne er færdig. (For de bedste resultater, skal du ikke lave mad på høje.) Top med de resterende mozzarella ost og lad det smelte. God fornøjelse!