Madlavning: Celebrity Chefs: Opskrifter og tips

Julia Child tip til Fancy Cuts

Julia Child fokuserede også på blændende snit og former i hendes retter. For eksempel tilbød hun denne tidbit for fancy skæring af tomater og andre frugter og grøntsager. Når du forsøger at gøre en vanskelig opskæring i skiver eller små julienne, tage en flåede tomater, kvartal det gennem stilken, og halvere de kvartaler i både. Tag hver kile og skub din kniv lige under pulpen for at efterlade en glat overflade, som du kan forme præcis som du ønsker det.

Rachel Ray Tilbud Time-Saving Måltider

Rachel Ray opskrifter har en vægt på bekvemmelighed. Hun kan prale madlavningskurser, der underviser måder at gøre 30 minutters måltider. Mens hendes retter er ikke så omfattende og gourmet som andre kendte kokke, hendes fans siger, at opnå gode resultater fra Ray opskrifter er mere inden for rækkevidde på daglig basis.

Emeril Goes Økologisk

Emeril Lagasse er en af ​​de mest vellidt kokke i populærkulturen i dag. Hans tv-show, der vises på kabel-tv Food Network, får store ratings og han har et stort følge af fans og beundrere. En af grundene til hans popularitet er hans dedikation til kunsten af ​​fødevarer. Emeril siger han gør alt fra bunden, et kunststykke at hver håbefulde kok og kulinarisk kunstner bør tilstræbe at opnå. Han fokuserer på økologiske fødevarer for at opnå en sund, smagfuld resultat. Økologiske fødevarer findes på speciale købmandsforretninger butikker samt store kæder. Der er sorter af økologiske varer for at indarbejde i dit daglige menu. Det er værd at boost for dit helbred og kost til at prøve madlavning med økologiske fødevarer rutinemæssigt.

Rachel Ray Bruger Ingredienser til at passe enhver Budget

Rachel Ray bruger boxed ingredienser og skærer hjørner hvor det er muligt --- at hjælpe travle kokke spare tid. Hun har specialiseret sig i at bruge ingredienser, der findes i ethvert supermarked. Overvej at gemme speciale elementer, såsom krydderier, der skal være særlige bestilles eller udskæringer af kød, som kun findes i særlige markeder, til ferier eller andre særlige lejligheder. Når du planlægger måltider til familie middag i løbet af ugen, gør det lettere for dig selv ved at bruge ingredienser fra dit nabolag supermarked. Ray er også specialiseret i at bruge ingredienser der passer til ethvert budget. Ikke lægge pres på dit budget er en vigtig faktor i madplaner.

Brug Martha Stewart Opskrifter Omkring helligdage

Martha Stewart har også gjort et enormt bidrag til en verden af ​​madlavning med sin ferie opskrifter. Ferien er den tid af året, hvor mange mennesker prøve nye opskrifter til familie og venner, hvoraf mange er dessert retter. Stewart har dyrket en række dessert opskrifter skræddersyet til feriesæsonen.

Child Indført Amerika til Art of eksotiske fødevarer

Julia Child og hendes "Art of French Cooking" serie gjorde hende til en af ​​de mest beundrede kokke gennem tiderne. Child fokus på detaljer --- der ofte gør måltidet. Child introducerede amerikansk kultur til begrebet ved hjælp af eksotiske ingredienser og fødevarer i måltider til at tilføje nogle sort til spisetid.

Overvej Madlavning shows for Culinary Instruction

Madlavning shows er også en stor form for undervisning for dem, der forsøger at lære nye ting i den kulinariske verden. For eksempel har Chef Jean-Pierre optrådt på en række madlavning shows, bl.a. som gæst på "Today" show. Madlavning shows kan give instruktion og samtidig give dig en mulighed for at se og lære, før nogensinde forsøger fadet i dit eget køkken. De fleste shows har også en online-komponent, som giver dig mulighed for at se, hvordan kokken skaber fadet, få en opskrift fra webstedet og prøv det selv.

Martha Stewart Er Queen Of Hjemkundskab

Martha Stewart er dronningen af ​​alle ting at gøre med husholdning. Hendes kulinariske evner er kun rivaled af hendes forskellige andre huslige evner. En af de ting, som Stewart har undervist mange af hendes fans er, at det er lige så vigtigt for mad til både smage godt og plade pænt. Stewarts linje af retter, samt forskellige andre produktlinjer, gør din mad ser nice med lyse farver og tiltalende design. Dejlige retter og redskaber kan hjælpe dine gæster til at nyde din mad og hjem underholdende aspekt af dine måltider.

Chef Jean-Pierre Underviser Aspiring Chefs Nye tricks

Chef Jean-Pierre er en verdenskendt kok, der har taget kunsten at madlavning og processen med at lære at lave mad til et nyt niveau. Han er en dygtig forfatter, hvis kogebøger give undervisning for begyndere kok samt dem, der blot forsøger at lære nye tips og tricks. Hans madlavning klasser sælge ud hver gang de får tilbudt, og som viser, hvor eftertragtede hans instruktion er ved madlavning kendere og andre, der stræber efter en hobby eller karriere i madlavningen. Madlavning klasser er en fantastisk måde at lære en ny opskrift eller tips om madlavning daglige måltider, der hjælper dine retter til at komme så tæt på perfektion som muligt. Kig i din lokale telefonbog eller spørg rundt i dit samfund at finde ud af, hvad slags madlavning klasser er til rådighed til at hjælpe bringe det bedste frem i dine kulinariske talenter.

Emeril "Sparker det op et hak" med mad og vin fodboldmesterskaber

Emeril er livlig og kan lide at "sparke det op et hak" i de fleste af hans opskrifter. En strategi for at gøre dette på er med mad og vin kombinationer. På hans restaurant New Orleans, Emeril har en syv-kursus vinsmagning menu, med hvert kursus matches med en bestemt vin. Vin er en dejlig akkompagnement til de fleste fødevarer og kan forbedre smagen af ​​næsten enhver skålen.