Madlavning: Begynder Madlavning teknikker Tips

Veggie Wash Bruger

Vidste du, at du kan tage din Veggie Vask og bruge den til at rense dine bordplader? Ud over bordplader, Veggie Wash er fantastisk til rengøring skærebrætter efter du har hakket din hvidløg og løg. Den indeholder alle naturlige ingredienser og er et godt alternativ for dem af jer, der ikke ønsker at bruge blegemiddel eller produkter med stærke kemikalier.

Brug Salad Dressing Gør Chicken Fingers

Salat dressing tilføjer et ton af smag til dine hjemmelavede kylling fingre. Bare klippe dit udbenet kylling i til strimler. Hæld dit valg af salat dressing i en skål, og derefter nogle brødkrummer i en anden. Dyp kylling strimler i til salat dressing og derefter i rasp. Steg i olie.

Italienske og Cæsar salat forbindinger smager bedst. De har begge har også en fed gratis version, hvis du ønsker at lave mad lidt mere sundt.

Tilt Gryde at undgå sprøjt Injuries

En fælles skade afholdt af nybegynder kokke brænder sig selv, mens sautering mad i en gryde. Olien, smør eller fedt kan let sprøjt fra gryden til kokken og forårsage alvorlige forbrændinger. For at undgå denne potentielle skade, vippe panden i den modsatte retning, når du tilføjer mad på panden før om det fladt igen. Denne korte, let metode kan forhindre stænk og forbrændinger.

En Nutty forslag

Når en opskrift opfordrer til jorden nødder, skal du passe på ikke at overprocess dem eller de nødder 'olier vil blive frigivet, og du ender med møtrik smør. I stedet for jævnt slebet (men ikke flydende!) Nødder, kan du prøve at bruge følgende tommelfingerregel: Brug ikke mere end 2 kopper nødder ad gangen og proces i 3-sekunders intervaller, kontrol- tekstur, som du går, indtil blandingen er fint pulveriseret. For særligt fedtet nødder som pekannødder eller cashewnødder, tilsættes en lille mængde mel eller rasp til at absorbere overskydende olie.

Sigtning tørre ingredienser

Formålet med sigtning er at bryde op nogen klumper, som kan være i dine ingredienser og så luften kan cirkulere i hele dine ingredienser. Hvis du har brug for en måde at finkæmme tørre ingredienser til en opskrift, og du ikke har en sigte på hånden, kan du bruge en gaffel eller æg piskeris. Du skal blot placere dine tørre ingredienser i en skål og rør dem med en gaffel eller æg piskeris. Rør grundigt, indtil dine ingredienser er glat og lys. Denne metode til sigtning vil fnug op mel og flormelis hurtigt.

Tips om Madlavning teknikker

Flere madlavning teknikker er vigtige at kende. De omfatter:

Simmering: Dette betyder, at du opvarme et stof til en høj temperatur. Det kommer tæt på kogning, men bliver ikke varmt nok til at skabe bobler. Fødevarer har potentiale til at fast på bunden, når du ulmende, så rør en gang imellem.

Sautering: Når du svits et element, er du madlavning det i en olie eller et stof, fortrinsvis flavored, over medium varme. Sautering er bedst ved høj varme, skal olien på mindst 375 grader for at undgå at trænge ind i maden.

Marinering: Marinering betyder at suge en mad i olie, krydderier eller krydderurter og gøre det mere flavorful og bud. Fødevarer generelt marinates i længere tid ad gangen.

Tilberede fisk ved at måle Inches

Fisk bør være en fast del af din ugentlige menu. Et aspekt af madlavning fisk til begynder kokke er, er svært at sige, når kogt fisk er færdig. Den nemmeste metode er at tilberede fisk ved hjælp af målinger. Tillad omkring ti minutter per tomme for den tykkeste del af fisk og sørg for at det flager, før du fjerner den fra varmen. Dette kan gælde for alle metoder til madlavning fisk, herunder stegning, grilning, dampning, bagende og mere.

Læs Kogebog Opskrifter Gennem Helt

Ved tilberedning ved hjælp af en opskrift, er det vigtigt at læse opskriften i sin helhed, før du selv begynder madlavning. Denne måde, du ved, du har alle de værktøjer og ingredienser, du har brug for, før du selv begynder. Opskrifter bør angive ingredienserne i rækkefølge efter brug; dog ikke alle opskrifter gøre det. Målinger er vigtige, og når en opskrift forfatter anbefaler en bestemt betjener størrelse, skal du bruge en egentlig måling værktøj og ikke redskaber du ville bruge til servering.

Praksis Fødevaresikkerhed når madlavning kød

Når du er madlavning råt kød, skal du sørge for at rengøre pladen, før du placerer kogt kød på det. Brug den samme plade for rå og kogte kød kan forårsage forurening af din mad. Det er også en god ide at vaske eventuelle tænger, spatler og andre redskaber mellem håndtering af råt og tilberedt kød eller fisk. En anden god sikkerhed regel er at vaske hænder efter håndtering rå kød eller mælkeprodukter, såsom æg. Brug et anti-bakteriel sæbe og påtager sig det er sikkert at tørre dine hænder på et viskestykke, uden først at vaske dem.

Separate æg i en skål

Adskillelse æg er en opgave, der kan være trættende, selv for erfarne kokke. For at adskille mange æg på én gang, bryde dem alle omhyggeligt ind i en stor skål. Vask dine hænder og derefter forsigtigt insiderviden æggeblommer ud af skålen og læg dem forsigtigt ind i en anden. Dette gør processen med at adskille æg meget hurtigere.

Sådan BBQ Salmon

Varm op din grill og sprede lidt olivenolie over din grillrist. Dette vil holde laks klistrer. Indstil din laks på grillen og ri den med BBQ sauce. Dette kan være en butik købte BBQ sauce, eller din egen hjemmelavede opskrift. Fortsæt madlavning din laks uden flipping det. Ri hvert andet minut med BBQ sauce. Efter seks minutter indsætte en kød termometer. Hvis termometeret læser 120 grader F, er laksen færdig. Hvis ikke, koge et par minutter mere, indtil det gør. Det bør ikke tage mere end ti minutter i alt. Serveres varm med en frisk basting af BBQ sauce.

Vær opmærksom på portionsstørrelse Forkortelser

Betjener størrelser er kritiske og vises i opskrifter som forkortelser. Standardforkortelser nævnes: spsk: Spiseske tsk: Teske Oz: Ounce Pd: Pound

Brug Food Pyramid Plan Måltider

Begynderbøger kokke skal bruge amerikanske landbrugsministerium Food Pyramid at planlægge måltider og opskrifter. Farve, temperatur og tekstur er de tre ledende principper for enhver god kostplan. Color er det vigtigste, fordi en farverig plade betyder måltidet er afbalanceret og sund. Varier tekstur og temperatur af de fødevarer, der indgår i dit måltid til at være behageligt for din gane.

Rene Oysters inden konsum

Rengøring østers kan være svært for begyndelsen kokke. Der er nogle enkle trin til at følge for at gøre processen lettere. Den første ting at gøre, er at holde østers med den flade side opad ved hjælp af en ovn mitt. Derefter tager en østers kniv med en hånd vagt og indsætte det i hængslet del af østers placeret mellem skallerne. Brækkes østers ved at dreje kniven og bevæge det langs indersiden af ​​den øverste skal til at frigive musklen. Fjern derefter den øverste skal og smide det væk. Alvorlig musklen fra bunden skallen ved at skubbe kniven inde i østers igen, og bruge denne skal tjene østers på halvskallen.

Sådan bruges en ost rivejern

Før du bruger ost rivejern, spray det med nonstick madlavning spray. Det gør oprydning til en leg! Ost vasker højre off uden skrubning.