Madhava Agavenektar: Kalorier & Ernæringsmæssige Info

Madhava Agave Nectar er blevet et populært sukker og honning erstatning. Den naturligt søde nektar stof, der stammer fra en mexicansk plante fortsætter med at vokse i popularitet, hvilket tyder på, at den alternative sødemiddel giver positive sundhedsmæssige fordele.

Ernæringsmæssige indhold

Madhava Agave Nectar og alle Agavenektar sorter indeholder både fruktose og glukose. Nogle sorter har et langt højere fruktose tæller, mens andre er tættere på fruktose og glukose procenter. Den nektar fungerer som en sukkererstatning i mange veganske opskrifter og andre traditionelle kogte retter som honning eller sukker erstatning.

Agave nektar, der sælges af Madhava har et lavt glykæmisk indeks rating, hvilket betyder, at sukkerholdige stof ikke forårsage en voldsom stigning i insulin. Dette giver kroppen til bedre metabolisere andre fødevarer kilder, regulere appetitten og forblive mindre sulten i længere tid.

Følgende liste viser den grundlæggende sammensætning af en portion størrelse Madhava Agave Nectar, eller omkring 1 hel spiseskefuld:

  • 60 kalorier i alt
  • Ingen fedt eller protein
  • 16 gram kulhydrater, 1 gram som en fibrøs kilde, 15 gram sukker

Agavenektar sorter omfatter mørke og lysere sirupsagtig blandinger. De lysere sorter tilbyder en mindre intens smag, og er almindeligt anvendt i drikke blandinger eller let forbedre smagen af ​​fødevarer. Den mørke eller gult række Madhava Agave Nectar giver kunderne en meget mere intens smag tilsætningsstof. Den alternative sødemiddel stadig opretholder en naturlig organisk opskrift, men omfatter mere fuld smag som følge af en lettere filtrering proces, som efterlader den naturlige smag af anlægget indersiden af ​​sirupsagtig blanding.

Mere Næringsindhold

Madhava hævder, at deres agave nektar giver en sødere løsning end tabellen sukker og honning. Dette i sidste ende spiller ud som en fordel for mange forbrugere, der giver dem mulighed for at bruge færre penge ved at bruge mindre af produktet. De fleste mennesker bruger agave nektar til at forsøde varmt og koldt korn, øge smagen af ​​salatdressinger, erstatte sukker eller honning i bagte retter, som en dessert topping og andre muligheder.

Da agave nektar er ren og økologisk, det Madhava produkt passer livsstil af mange veganere og naturlige fødevarer spise forbrugerne. Additiv-frie produkt hjælper med at reducere risikoen for visse sygdomme ved ikke at inkludere eventuelle frie radikaler, som skader enzymer i kroppen.

Madhava Agavenektar, ligesom de fleste andre sukkerarter og sødestof alternativer indeholder absolut ingen næringsindhold end sukker og en lille mængde fiber. Den giver ikke en kilde til nogen af ​​de talrige vitaminer eller mineraler findes i andre fødevarer kilder.

Ved hjælp Agave Nectar

Mange enkeltpersoner fortsat vælge Madhava produkt og andre agave nektar som deres vigtigste kilde til sukker, frem for at bruge traditionelle sødestoffer købt i butikker. Produktet giver en lavere glykæmisk rating end andre sukker sorter, hvilket gør det til et populært valg, når de forsøger at tabe sig eller opretholde en vis kalorieindtag rækkevidde.

Kosten og vægttab tidsskrift fra FitDay vil bidrage yderligere spore fremskridt af sundhedsmæssige fordele ved Madhava Agave Nectar. Enkeltpersoner har evnen til at sammenligne resultaterne med andre sødestoffer som honning og traditionel sukker.