Måder at styre Anger

Måder at styre Anger

Selv om det er rigtigt, at udluftning din vrede kan være afføringsmiddel, sætte grænser for, hvor langt din tirade vil gå, kan gøre hele forskellen mellem dine vrede følelser bliver renset tilfredsstillende og din vrede bliver eskaleret yderligere. Vrede er en vedtaget adfærd, der tager mange former, herunder verbal, fysisk og følelsesmæssige udbrud. Det kan have ekstremt stressende effekt på dit liv samt livet for dem omkring dig.

Udforsk din vrede at få kontrol

Anger management har to dele: viden og kontrol. Når du forstår din vrede, vil du være i stand til at få kontrol over det. Den bedste måde at starte identificere de grundlæggende årsager til din vrede er at genkende din mest almindelige stress udløser. Det kan være overraskende at høre, men selvforståelse og accept er ofte de sværeste dele af vrede forvaltning for folk at forene.

Hvis du har brugt år i en cyklus af fjendtlighed, kan dit stress-niveau være på sådan en konstant høj, at du ikke er klar over, hvilke specifikke hændelser har en tendens til at indstille din vrede ud. For alt, hvad der forstyrrer dig, din angst niveau stiger, og før det kan gå ned, noget andet gør dig vred. Denne onde cirkel kan stoppes ved direkte at konfrontere og sprede oprindelsen af ​​din vrede.

Enkle indstillinger for at styre Anger

Styring din vrede kan gøres på flere måder. Disse indstillinger er de første skridt man kan tage for at øjeblikkeligt at løslade deres vrede. Men for at få kontrol over din vrede langsigtet, du har brug for at udforske dine følelser og tanker til at lære, hvorfor du bliver vred. Det er svært at gøre dette, når du er ked af det. Disse teknikker kan anvendes, så du straks kan tage brodden af ​​vrede og arbejde gennem det, når du er rolig.

Hvis en metode ikke virker, er der altid andre anger management teknikker, du kan prøve. Husk dog, at du skal give dine handlinger tid nok til at få fuld virkning. Målet er ikke at give op, indtil du finder den løsning, der fungerer bedst for dig.

Afslapning

En meget effektiv måde at kontrollere fjendtlighed eller vrede er gennem en kombination af muskel afslapning og kontrolleret dyb vejrtrækning. Din krop reagerer på vrede fysiologisk, såsom forhøjet blodtryk eller maveproblemer. Derfor kan du bevidst sænke dem, og dermed din vrede, ved at praktisere afspændingsteknikker.

At hjælpe med at bringe din krop tilbage til en tilstand af fysiologisk ligevægt kan du:

 • Udfør yoga. Yoga indeholder dyb vejrtrækning, styrke og strækker sig til hjælpe med at lindre stress i forbindelse med vrede.
 • Modtag en massage. En massage stimulerer afslapning. Selvom det ikke er en langsigtet løsning, vil det hjælpe dig roligt ned, så du kan observere, hvad der foregår indeni.
 • Lyt til musik eller tage et bad. Disse kan inkorporeres i en samlet plan for at reducere din vrede.
 • Praksis hypnose og meditation. En del af hypnose og meditation er at opnå en super-afslappet tilstand. Efter dette, kan vi udforske vores følelser i dybden.
 • Praksis billedsprog eller visualisering. Som med andre afspændingsteknikker, kan denne taktik bidrage til at løse de fysiologiske reaktioner på stress at hjælpe med at bringe vores krop tilbage til en tilstand af ligevægt.
 • Gør tai chi. Foreløbige undersøgelser viser, at praktiserende tai chi er forbundet med nedsat niveau af vrede.
 • Motion. Motion hjælper afreagere og kan være en stor release ventil til din vrede.
 • Gå til et afslappende sted, såsom afslapning damme eller afslapning klinikker. Disse steder skabe en afslappet atmosfære til at hjælpe folk de-stress og genvinde deres ligevægt.

Humor

En anden måde at styre din vrede er gennem humor, ifølge Mayo Clinic. Gennem brug af vittigheder eller ved blot griner højt, kan du frigive en enorm mængde af stress uden at skade dig selv eller andre.

Ud over at hjælpe dig med at få et afbalanceret perspektiv på den situation, der har forårsaget din vrede, kan du også lære ikke at tage dig selv så alvorligt. Måder at optage humor ind i dit liv kan nævnes:

 • Ser eller læser tegneserier
 • Fortælle vittigheder
 • Skrivning humoristiske digte eller jokes
 • Visualisere den person, du er gal på i en fjollet situation,

Brug ord

Brug ord til at berolige dig selv ned, før et udbrud kan være en god ting. Find et nøgleord, såsom "rolig" eller "slappe af," og gentage det til dig selv hver gang du ønsker at sprænge ud med en vred kommentar. Udover at kommunikere med dig selv, ved hjælp af acceptable verbale udtryk med andre er egnede måder at styre vrede.

Andre omkring dig vil sætte pris på at høre en rolig person tale klart om deres følelser, snarere end en, der er ude af kontrol.

Hold en Journal

Journal om din vrede. Hold styr på vrede episoder, og derefter skrive ned, hvorfor du blev ked af det. Må ikke bare tænke på hændelsen selv, men også gøre notater om, hvad der skete før det. Din reaktion på en hændelse ofte har meget at gøre med, hvad der skete direkte fører op til det.

Skriv ned hvad du føler fysisk såvel fordi den fysiske reaktion på stress kan ske, før du føler det følelsesmæssigt. Efter et par dage, gå tilbage og læse om, hvad der gjorde dig vred.

Du ønsker også at overveje fælles vrede temaer. Du kan begynde at lægge mærke til, at når en bestemt person kommer omkring dig, har du svært ved at håndtere situationer. Reflektere over disse temaer, og overveje deres indvirkning på dit humør og følelser.

Identificere fysiske reaktioner på stress og vrede

Prøv at lokalisere de fysiologiske reaktioner, du havde til hver episode. Du har måske følt dit hjerte racing, svedtendens, eller dit ansigt vender rød. Kendskab til dine fysiske reaktioner på vrede vil hjælpe dig med at foregribe modkørende raseri, og træffe foranstaltninger til at kontrollere den.

Andre metoder

Flere måder at styre din vrede kan nævnes:

 • Praying. Videnskabelige America rapporterer, at undersøgelser støtter effektiviteten af ​​at bede om vrede. Folk opfører sig mindre aggressivt efter at have bedt sammenlignet med folk, der ikke beder.
 • At tale med en ven. Venner kan have et andet synspunkt og hjælpe dig med at behandle situationen på en anden måde.
 • Progressive muskel afslapning. Denne teknik bruges ofte til vrede forvaltning, og er med til at forbinde din bevidsthed om dine fysiologiske reaktioner på stress i forbindelse med vrede.
 • At give slip på perfektionisme. En undersøgelse i Procedia - sociale og adfærdsmæssige Sciences korreleret vrede med perfektionistiske tendenser i mennesker. Dette omfatter både de forventninger andre mennesker og selv-forventninger.
 • Drik vand. American Diabetes Association anbefaler at tage et køligt glas vand at falde til ro. Dette kan give dig lige nok tid til at tage kontrol over din vrede, før du lange ud med en panikhandling.
 • Sleep. Det er vanskeligt at opretholde et niveau hoved, når du føler dig for træt til at gøre noget andet. Tager en pause eller forbedre din søvnkvalitet kan hjælpe du føler dig bedre rustet til at håndtere din vrede.

Brug hvad du har lært

Når du er i en stressende situation, og du føler din krop reagerer, skal du tage skridt til at kontrollere det. Dette er, hvordan du begynder at styre din vrede. Hvis du tager de rigtige skridt til at håndtere din vrede ikke virker, og du føler, at du virkelig er ude af kontrol, så er du nødt til at søge rådgivning. En professionel kan tilbyde en bred vifte af terapeutiske teknikker og / eller medicin til at hjælpe dig med at administrere din vrede.