Måder at hjælpe dine børn Kontrol Anger

Undertiden vrede er en del af, hvad folk føler. For børn, kan følelsen af ​​vrede være overvældende. De har brug for at b Måder at hjælpe dine børn Kontrol Anger
e lærte effektive måder at håndtere deres vrede.

Undersøge, hvordan du styrer Anger

Med børn, er du nødt til at statuere et eksempel. For at lære dine børn effektive måder at håndtere vrede, du har brug for at vise, at du kan gøre det samme.

Skill Building for familiespørgsmål

Forældre behøver ikke at være perfekt. Forældre kan vise deres børn, at de ikke har haft den bedste måde at håndtere vrede før, og at du også er ved at lære en ny og mere produktiv måde at håndtere vrede.

Der er usunde måder at håndtere vrede:

  • Denial. Hvis du har et problem anerkender din vrede, det kommer altid ud på andre måder, såsom sarkastiske bemærkninger.
  • Eksplosion. Hvis du har brug et godt eksempel på eksplosiv vrede, ser en Twisted Sister musik video vil hjælpe med at rydde det op på ingen tid. Råben og fornærmelser ikke får dig langt og fremmedgøre dig fra din familie.

Hvis der efter at tænke over den måde du behandler vrede, finder du du har brug for arbejdet med at styre din vrede, kan du sige til dine børn, "Jeg er ked af jeg ikke har været særlig god til at håndtere min vrede, og at det er berørt dig. Lad os arbejde sammen for at finde en bedre måde at styre, når vi er vrede. "

Lav en Anger Management Plan

Her er nogle måder at effektivt at håndtere vrede. Prøv at følge disse trin, og ændre dem som du har brug for:

Hjælp dine børn Identificer deres vrede

Bed dem om at tænke over, hvad der foregår med deres krop. Hvordan føles det at være vred? Gør deres hjerter slå hurtigere? Har de føler, at deres ansigt få skylles? Har de føler sig ked af det?

Lær dine børn at Reducer Anger

Der er en række teknikker, du kan med dine børn udforske. Nogle forslag er:

  • Tag dybe vejrtrækninger og tælle. I mit hjem, optælling har en mirakuløs virkning på små børn til mange af livets hårde situationer, såsom at være tålmodig og vrede.
  • Separat og roligt ned. Adskillelse fysisk fra det, der gør barnet vred vil bidrage til at fjerne kilden til vrede fra deres syn og de ​​kan falde til ro. De kan gå gøre noget andet, de nyder i øjeblikket at hjælpe diffuse intensiteten af ​​følelser, de føler.
  • Tal det ud. Når alle er faldet til ro igen, hovedet op diskussionen. Spørg, hvad der gjorde dem vrede, og hvorfor. Anerkend deres følelser, selv om du siger noget så simpelt som "Jeg forstår, at have din tårn slået ned, kan være frustrerende."
  • Diskutere løsninger. Du kan tale om andre ting, du kan gøre. Du kan hjælpe opmuntre alle omkring undskyldninger at reparere sårede følelser. Fremme problemløsning færdigheder ved at tænke på andre måder at håndtere situationen.

Hvis du har problemer

Hvis du har problemer med dine egne mestringsstrategier eller har problemer med at undervise dine børn disse færdigheder, bør du søge hjælp fra en mental sundhed rådgiver eller klinisk psykolog. Sommetider adfærd er så forankret, folk har brug for ekstra støtte og opmuntring til at ændre dem.

Tak for læsning!