Måder at hjælpe Charity med flaske hætter

Måder at hjælpe Charity med flaske hætter


Kommer op med måder at hjælpe velgørenhed med flaske hætter kan være mere udfordrende end du måske tror. Men der er kreative måder at bringe nyt liv til denne unikke lille stykke af emballage efter sit oprindelige formål er gennem.

Den Tricky Trouble med flaske hætter

Mange lokale grupper bruger genbrug penge til at donere til deres foretrukne årsag, og faktisk mange velgørende organisationer selv genbruge at rejse midler. Men flaske hætter er ofte ikke inkluderet i hvad der kan genbruges direkte, hvilket betyder, at når du donere plast- eller glasflasker, kan du blive bedt om at fjerne hætterne, ellers genbrugsanlæg vil råde over dem selv. Dette blot omfordeler affaldet i stedet for at nogen form for forskel, hvilket ofte gør flaskekapsler aldeles værdiløse for dem, der håber at kunne hjælpe velgørenhed gennem genanvendelse.

Mens flaske hætter ofte støder på denne vanskelige dilemma, den gode nyhed er der er et par kreative måder at hjælpe velgørenhed med flaske hætter hvis du er villig til at tage tid.

Måder at hjælpe Charity med flaske hætter

I Det Forenede Kongerige, der er et program, der vil donere låget genbrug gevinst til dine foretrukne velgørenhed. I USA skal du få lidt mere kreative for at finde en måde at hjælpe velgørende organisationer med flaske hætter.

Aveda Option

Aveda, en førende hud og hårpleje selskab, tilbyder en mulighed for genanvendelse flaske hætter. Omsorg for miljøet, virksomheden arbejder ikke kun som en skønhed selskab, men også som en velgørende organisation i retning af at forbedre livet for fugle og marine liv. Hvis du mail dine flaske hætter i deres selskab hovedkvarter, virksomheden bruger derefter dem i en del af en plan om at genbruge dem i fremtidige Aveda poster. Din soda cap i dag kan være din lip gloss holder i morgen! Aveda foretrækker donorerne Send i store mængder, så dette er et projekt for skoler eller organiserede grupper, der ønsker at gøre en forskel.

Aveda accepterer følgende:

  • Stiv polypropylen plastiklåg
  • Shampoo eller vand flaske hætter
  • Flip top hætter ligesom dem, der findes på squeeze mayonnaise
  • Vælg jar låg (gerne på din beholder med jordnøddesmør)

Håndværk Idéer

Hvis du er snu, kan du tage øl caps, eller noget andet metal låget, og gøre dem til smykker, coastere, dekorative magneter, og alt andet du kan finde på. Indsamle nogle ideer ud af denne hjemmeside og derefter se at sælge nogle af dine kreationer på din by kunst & vin festival, din kirke picnic, eller endda på listige selling sites som Etsy.com. Donere penge du tjener på denne måde til velgørenhed, og vil du have fundet en måde at gøre en forskel med flaske hætter.

Pas på Hoaxes

Tidligere blev en e-mail rundsendt der stillede enkeltpersoner til at indsamle et stort antal flaskekapsler derefter indløses til en kemoterapi behandling er nødvendig ved en trængende patient. Når denne kæde besked fanget på, især i regionerne Virginia og West Virginia, fik store virksomheder som Wal Mart involveret i låget raising indsats. Desværre, efter at grave lidt dybere, blev det klart for en gruppe af mennesker, at hele hætten drevet var et svindelnummer. Ordningen blev så udbredt, at den amerikanske Cancer Society udsendte en erklæring om det på sit officielle websted. Så hvis du nogensinde bliver bedt om at indsamle flaske caps til en værdig sag, være på vagt - de fleste velgørende organisationer gør ikke noget med flaske caps, og de helt sikkert ikke tjene en kemo behandling for en mindre heldige kræftpatient.

Drøm It Up

Hvis du ønsker at bruge din flaske hætter til at hjælpe velgørenhed, så du kan få sammen med en gruppe venner og drømme op nogle ideer. Brainstorm at komme med en effektiv liste over måder at udnytte din tid, talent og ressourcer til gavn for andre.