Måder at fejre Bedsteforældre Day

Måder at fejre Bedsteforældre Day


Bedsteforældre Day falder på den første søndag efter Labor Day, og der er ingen mangel på måder at fejre denne særlige dag. Uanset om dine bedsteforældre stadig lever eller er gået bort, tage lidt tid ud af din travle liv for at ære dem.

Fejrer med dine bedsteforældre

Kynikere vil måske tro, at bedsteforældre dag bare er en anden opdigtet måde at sælge flere lykønskningskort, slik og blomster, men det stadig betyder noget for mange bedsteforældre over hele USA for at høre fra deres børnebørn denne dag. Med det i tankerne, overveje følgende ideer til at fejre denne ferie på en meningsfuld måde.

Send et kort med noget ekstra

Må ikke bare sende et kort; omfatter et håndskrevet brev. Mens en kort byder på en dejlig måde at vide holder, er det endnu sjovere at sende et brev med nyheder fra dit liv. Et brev skrevet af en ung barnebarn vil også øge cuteness faktor.

Hjemmelavet gaver fra hjertet

Få dine børn give deres bedsteforældre en hjemmelavet gave eller tegning. Bedsteforældrene vil sætte pris på tid og kræfter børnene lagt i deres kreationer, og de vil værdsætte dem mere end nogen detail nipsting.

Besøg i Person

Ryd din kalender og gå besøge dine bedsteforældre i person. Et par timer af din tid kan betyde en masse, og du ved aldrig, hvor mange flere helligdage, du måtte have sammen.

Foretag et telefonopkald

Hvis du ikke kan besøge i person, vil dine bedsteforældre stadig elsker at høre din stemme. Afsæt lidt tid for en dejlig lang telefonsamtale. Dette giver dig alle en mulighed for at fange op på, hvad der foregår i dit liv.

Lav en dag af det

Planlæg en særlig udflugt. Tag bedsteforældrene ud for en dag i parken, zoo, eller film. Gør det en begivenhed, som alle generationer kan nyde sammen, men også sørge for at vælge aktiviteter, der passer til dine bedsteforældre sundhed og mobilitet.

Opret en scrapbog Sammen

Måder at fejre Bedsteforældre Day

Scrapbooking tilbyder den perfekte mulighed for at tilbringe tid sammen deler dyrebare minder. Saml op gamle fotos, sidde ned med dine bedsteforældre, og skabe et varigt minde om din families historie.

Vært en frokost eller middag

Hold en frokost eller middag til ære for dine bedsteforældre. Sørg for at medtage andre familiemedlemmer, som også ønsker at tilbringe tid sammen med bedstemor og bedstefar på denne dag.

Del Family History

Afsæt dagen til at lære mere om fortiden, og lytte opmærksomt til dine bedsteforældres historier. Optag dem på bånd, eller skrive dem ned for at skabe en varig registrering af din families historie. Hvis du er interesseret i slægtsforskning, kan du også bruge denne tid til at udvide på dit stamtræ.

Planlæg en Bedsteforældre begivenhed

Planlæg en skole eller kirke begivenhed. At deltage i en særlig præsentation kan hjælpe dig med ære bedsteforældre på en større skala. Det kunne være rart at tilbyde forfriskninger, så godt.

Del en bedsteforælder s Hobby

Spørg dine bedsteforældre til at lære dig om deres foretrukne hobby. Uanset om de foretrækker fugleture, havearbejde, golf eller spille poker, vil de få mulighed for at tilbringe tid sammen med dig, og mulighed for at dele en yndlingsbeskæftigelse.

Måder at ære Bedsteforældre som er gået bort

Besøg kirkegården

Overveje at besøge dine bedsteforældre grave og plante nogle falder mums eller placere en krans på dem. Selv bruge et par øjeblikke af stilhed huske dem, og tidspunkter, du delte sammen kan gøre dagen speciel.

Tænde et lys

Måder at fejre Bedsteforældre Day

Tænde et lys er en meget symbolsk gestus, og det er en dejlig måde at hylde dine bedsteforældre. Du kunne tænde et lys i kirken, eller lys en derhjemme og lad det brænde hele dagen lang på et sikkert sted.

Hold en Middag i hukommelsen

Saml medlemmer af din familie til en særlig middag for at fejre bedsteforældres liv. Bede alle om at bringe deres yndlingsbilleder til at dele, og sætte en særlig plads ved bordet for hver bedsteforælder at vise, at han eller hun er stadig til stede i ånden, hvis ikke i person. Ideelt, forsøger at tjene nogle retter lavet af nogle af deres familie opskrifter.

Frivillige på et Senior Center eller plejehjem

Tænk frivilligt at tilbringe tid med seniorer, der måske ikke har nogen børnebørn at besøge dem. Den plejehjem eller ældrecenter personale kan hjælpe med at identificere seniorer, der er ensom og måske gerne lidt selskab. Du kunne tale med dem og lad dem dele historier om deres liv og familier, eller de kan nyde at blive læst til. Hvis du danner en obligation med en bestemt senior, kan du endda gerne fortsætte besøger på en mere regelmæssig basis.

Hvad der virkelig betyder noget for dine bedsteforældre

Det betyder ikke noget, hvis du planlægger en udførlige fest eller bare planlægger at dele nogle stille tid sammen. Dine bedsteforældre vil stadig sætte pris på at høre fra dig og tilbringe tid sammen med dig, uanset hvad du har planlagt for dagen. Det, der virkelig betyder noget for dem mest, er, at du pleje nok til at markere dagen med dem, så få det meste af den tid, du har sammen.