Måder at bygge Self Esteem

Måder at bygge Self Esteem
Frivilligt arbejde kan bidrage til at opbygge selvværd.

Teenagere i dag er under en masse stress, men der er mange måder at opbygge selvværd og selvtillid. LoveToKnow Teens var privilegeret at tale med motiverende ekspert Kathleen Hassan, The Teen tillid Coach, om, hvordan man opbygger selvværd at være glad og selvsikker gennem teenage år.

Om Kathleen Hassan

Måder at bygge Self Esteem
Kathleen Hassan

Kathleen kæmpede med lavt selvværd i det meste af sit liv og endte med at gøre mange dårlige valg for at passe på med sine jævnaldrende. Gradvist, dog var hun i stand til at genopbygge sit liv og opdagede hendes stemme og magt indefra. At overvinde hendes egne kampe gav hende lidenskab og formål at omdanne selvværd af teenagere verden over. Kathleen filosofi er, at teenagere i dag har magten i sig selv til at skabe et liv, de elsker, uanset hvad deres situation.

Interview: måder at Build Self Esteem

I hvilken alder gør teenagere begynder at have selvværd bekymringer?

Piger og drenge helt ned til 6 eller 7 har problemer med selvværd. Fordi vi lever i et globalt samfund, bliver børn i dag sammenligner sig til alle i verden. Annoncører bruger milliarder af dollars hvert år til at overbevise børn, at de ikke er gode nok uden bestemte produkter og tjenester - og det virker.

Hvilke spørgsmål i dag har mest indflydelse teenagere selvværd?

Børn i dag bliver bombarderet med billeder af de rige og berømte. Vores samfund lægger så megen vægt på disse kvaliteter, som skaber en falsk illusion, at noget kort af det er dårlig eller uønsket. Vi har mistet vores måde og vores børn er fanget i sammenligningen fælde uden de rigtige værktøjer til at grave sig ud.

Der er så mange eksterne pres på børn i dag: opløste hjem, fattigdom, alkoholiske forældre, stofmisbrug, promiskuitet, spiseforstyrrelser, skade på sig selv. Det er meget nemt at blive overvældet af disse udfordringer og som følge heraf holde vores fokus på, hvad der er galt. Vores største udfordring er hele tiden flytte vores fokus tilbage til det, der er stor om vores børn i dag. Vi har brug for at holde en vision for hvad der er muligt, og hold op et spejl for dem at se deres potentiale. Vi har brug for at inspirere vores unge til at tro, at der er noget inde i dem overlegen i forhold til alle eksterne omstændigheder.

Hvilke eksterne ting kan teenagere gøre for at opbygge deres selvværd?

For de fleste teenagere, der starter på ydersiden er den nemmeste måde at begynde at udvikle det indre ting. Hver gang du gør noget eksternt for dig selv, såsom iført en flot outfit, at få dine negle gjort, eller at få en stor ny frisure, alle disse foranstaltninger udadtil sende et stærkt budskab til din underbevidsthed, der siger "jeg er værdig og fortjener god ting. "En af de mest kraftfulde ting teenagere kan gøre for at udnytte deres potentiale er at hænge rundt med positive mennesker. Når du forbinder med folk, der har en god holdning, vil det have en dramatisk effekt på din egen energiske vibrationer, som vil tiltrække mere af det samme tilbage til dig. Hængende med børn, der gerne dig for dig tager alle presset forsøger at være noget eller nogen, du ikke er. "Jeg kan lide den måde, jeg har det med mig, når jeg er sammen med dig" er en god målepind for at finde ud af hvem du føler dig mest tryg ved.

Hvad er nogle interne måder at opbygge selvværd?

Vores tanker skaber vores virkelighed og lære at udnytte styrken af ​​vores eget sind er det vigtigste man kan opnå i deres levetid. At blive bevidst om vores tanker og bevidst vælge tanker, som vil føre til et ønsket resultat er hemmeligheden bag succesen.

Måder at bygge Self Esteem
Tillid er først kommer indefra.

En måde at begynde at observere vores tanker er gennem meditation. Ved at stilne sindet og fokusere på åndedrættet, bemærker vi, hvor ofte vores sind vandre, og vi kan lære at træne vores tanker til at vende tilbage til åndedrættet. Det er ikke hvor mange gange sind vandrer, men hvor mange gange vi kan bringe vores opmærksomhed tilbage til åndedrættet, der bygger indre ro og selvtillid.

En anden måde at få fat i dine tanker er at analysere de meddelelser, du giver til dig selv. Hvis du finder dig selv sige noget negativt, såsom "Jeg er sådan en taber," bevidst fortælle dig selv at stoppe. Brug positiv selv-snak og erstatte negative udsagn med positive bekræftelser. Vi lære folk, hvordan at behandle os ved den måde vi behandler os selv.

Den største forhindring for teenagere at overvinde er at undgå sammenligningen fælde. Stop sammenligne dine indvolde til en andens ydersiderne. Hvis nogen har noget, du ønsker du havde, i stedet for at være jaloux, tilføje det til din ønskeliste og sige, "Det er for mig!" Når du skifter din energi fra jalousi til hensigt, bliver du en magnet og tiltrække flere store ting i dit liv.

Prom sæson kan være særligt hårdt på teenagere med lavt selvværd. Hvad vil du foreslå?

Indstil en intention og beslutte lige nu, at det vil være en stor prom sæson og den bedste tid i dit liv indtil nu. En hensigt er noget, du planlægger at gøre eller opnå. Med fokuseret opmærksomhed og koncentreret energi, alt kan du drømmer du kan opnå - så længe du tror.

Lyder let ret? Tænk igen. Problemet er, at de fleste mennesker tilbringer al deres tid på at tænke og fokusere på det, de ikke ønsker.

Hvad kan forældre gøre for at hjælpe teenagere med selvværd og personlig tillid?

Velmenende forældre kun ønsker det bedste for deres børn. Men desværre forsøger at købe selvværd altid bagslag, og kun skaber en følelse af retten i stedet for empowerment. Resultatet er afhængig selvværd og når vi får vores selvopfattelse fra ting, vil det aldrig være nok. Det næste skridt er uafhængig selvværd og lære at være OK, uanset hvad du har stået på eksternt. Men det ultimative mål er indbyrdes afhængige selvværd, og det er, forståelse, hvem du er, hvad du gør godt, og hvordan det, du gør godt tjener world.Parents kan hjælpe deres teenagere udvikle denne følelse af selvværd ved:

  • Hjælpe dem til at opdage, hvad der gør dem unikke og hvordan de kan bruge deres egne gaver, evner og talenter til gavn for andre.
  • Modstå trangen til at sammenligne deres barn til andre.
  • Oprettelse af en fejlsikker hjem ved co-skabe spilleregler og konsekvenser, så teenagere er en del af processen og løsningen.
  • Øve ubetinget kærlighed ved at sige "der er intet du kan gøre eller sige, som vil gøre mig tage min kærlighed væk."
  • Hjælpe dit barn finde lektion i enhver udfordring eller opfattet fiasko.

Er samfundsengagement såsom en efter skole job eller frivilligt arbejde meget værdifuld for teenagere selvværd?

Absolut! Helst vi har mulighed for at prøve noget nyt, vi strække os selv og opbygge vores selvtillid muskler. Vi bygger selvværd ved at tage risici og lære at stole på os selv og vores evner. En anden fordel til efter skole job eller samfundsengagement er mulighed for at interagere med andre, som rejser selvværd til niveauet for indbyrdes afhængighed ved at se, hvordan det, vi gør fordele andre.

Hvilke regelmæssige aktiviteter kan teenagere blive involveret i at hjælpe deres selvværd?

Ordet "regelmæssig" er nøglen. Etablering ritualer og den daglige gentagelse og praksis succes færdigheder vil hjælpe med at opbygge fundamentet og vaner til en levetid på præstation.

Hvordan kan teenagere selvværd påvirke deres liv efter gymnasiet?

Vores valg enten føre os hen imod vores mål eller væk fra dem. Vores valg er baseret på vores tro og vores tro er simpelthen tanker, vi har spillet igen og igen, og har accepteret som vores sandhed. Ved at blive bevidst om og opmærksom på vores tanker og arbejde hen imod selvbeherskelse i at udnytte kraften i vores sind, vi kan være, gøre eller har noget, vi ønsker i livet.

Jo tidligere vi forstå disse principper og anvende dem i vores liv, jo mindre vi bliver nødt til at aflære senere. Når vi sidder fast i sædvanlige negative mønstre af frygt, bekymring og stress jo sværere bliver det at genvinde vores følelse af magt og glæde.

Ved at plante frøene af mulighed tænke i teenageårene tidligt vi hjælper dem med at skabe et liv, som de absolut elsker. I stedet for blot at acceptere hvad der kommer sammen, nutidens teenagere har beføjelse til at manifestere overflod, lykke og trivsel og som et resultat de vil have magt til at ændre og helbrede verden.

Tak, Kathleen Hassan!

LoveToKnow Teens tak Kathleen for at dele hendes indsigtsfulde rådgivning om måder at bygge selvværd. For mere information om Kathleen vedhæftede tips og råd, besøg KathleenHassan.com.