Måder at bekæmpe off Uønskede Lugter

Sandsynligvis de mest almindelige lugt klager er som følger: dårlig ånde, røg lugt, sprut fra en tømmermænd, kropslugt, mund lugt, og fisk lugter.

Nu vil give dig nogle tips om, hvordan du hurtigt og nemt slippe af med disse ret almindelig lugtproblemer.

For dårlig ånde: den nemmeste løsning til dårlig ånde er en pakke salt. Dette blandet med varmt vand vil hjælpe med at neutralisere surhedsgraden i munden, der forårsager dårlig ånde. Må ikke bare swish den i munden heller gurgle. De fleste bakterier, der forårsager dårlig ånde bag tungen på bagsiden af ​​din mund. Hvis du ikke har nogen salt i nærheden af ​​dig, gurgle varmt vand. Det vil stadig hjælpe befri dig af bakterierne.

For røg lugt: Den bedste deodorizer for anden hånd røg lugten er varm luft. Hvis du er ude i offentligheden, gå på toilettet og sætte dig selv under håndtørrer. Den varme luft hjælper fordampe røg molekyler og vil også hjælpe afhente og bortføre andre røg forårsager molekyler. Hvis du har langt hår, kaste dit hår under det også og derefter sprænge din frakke.

For om morgenen efter tømmermænd lugt: Drik to glas pink grapefrugt juice. Grapefrugtjuice er med til at aktivere de leverenzymer, der gør alkohol metaboliserer hurtigere. Dette alene vil hjælpe spiritus lugt forlade din krop hurtigere. Undgå mørkere drikkevarer også. Disse har tendens til at fremme en større lugt og dårlig ånde.

For Krop Lugt: Der er intet mere du kan gøre end gå til offentligt toilet og dup dine gruber med køkkenrulle. Grab to håndklæder og sætte nogle håndsæbe på hver håndklæde. Derefter våd en af ​​de to soapy håndklæder. Gå ind i en bås, krat dine gruber med vådt håndklæde, og derefter tørre din hud med den tørre sæbe håndklæde. Dette vil dræbe bakterierne, og efterlader dig med nok duft at komme igennem dagen.

For Foot Lugt: Brug cologne eller aftershave på dine fødder, og du vil ikke få andre til at besvime, når du sætter dine fødder op. En skilling størrelse aftershave eller Köln placeres i sålerne eller dine sko bør gøre det trick. Normalt, hvis dine fødder lugter, det er på grund af sko gået dårligt med tiden. Du kan bare ønsker at investere i nogle nye sko for at undgå ildelugtende fødder traumer.

For fisk lugt: Den bedste deodorizer at slippe af med den kraftfulde fisk lugten er en pulveriseret blegemiddel stof som Comet. Hvis du blander lidt af Comet med vand og danner en tynd pasta, gnid at mellem hænderne, og derefter skylles med varmt vand, kan stoffet hjælpe med at neutralisere lugten og fordampe lugt af fisk.

Vi håber, at disse lugt Minimering løsninger kan komme til at bruge en eller anden måde i dit liv!