Mad Myter debunked: Tilføjelse salt til kogende vand Tilføjer Natrium til Food

Natrium, eller salt, er en meget almindelig mineral, der gør sin vej ind meget af den mad, du spiser, og i de forskellige tilberedningsmetoder, du bruger. Den mest typiske form for natrium du vil støde er den slags du bruger til madlavning, som også er den slags, der har omkring 98% af natriumchlorid i den; Dette er også kendt som raffineret salt. Tilføjelse salt til kogende vand under tilberedningen tilføjer natrium til din mad. Dette kan være særligt skadelig fordi tilføje salt til kogende vand allerede kan hjælpe du overskrider dit daglige, anbefalede indtag af salt. Går forbi denne grænse betyder overforbrug salt, og dette kan føre til eventuelle sundhedsrisici.

Dagpenge på saltindtaget

Dit daglige tilførsel af salt indtag er kun omkring 2300 milligram. Med andre ord, det er lig med cirka en teskefuld bordsalt, så din daglige tilførsel af salt er ganske lidt. Problemerne blive vist, når man tænker på, at mange amerikanere faktisk overskrider denne ret begrænset, dagpenge med mindst det dobbelte. Når du også overveje det faktum, at op mod to tredjedele af voksne faktisk kan betragtes som følsomme over for salt, så kan du se, hvorfor dette er et problem. For disse typer af mennesker, kan højt blodtryk være en risiko, da hypertension forekommer mere aggressivt, når der er en tilsvarende uptick i indtagelse af natrium, som er næsten hele sammensætningen af ​​en krystal af bordsalt. Nogle læger selv anbefale, at folk med følsomhed over for salt kun indtage 1500 mg salt om dagen.

Sandheden om tilsætning af salt til kogende vand

Salt tilsættes til kogende vand ikke for aromastoffer, men først og fremmest til at fremskynde den tid det tager for mad til at lave mad - eller så kokke tror, ​​alligevel. Men det er meget ineffektiv, da den samlede tilberedningstid reduceres med kun få sekunder ved at tilføje salt, ikke nær nok til at begrunde, at salt i din kost unødigt. Så med denne needlessness, er alt hvad du gør, er at tilføje salt til din mad, fordi salt er absorberet i væsken, hvor du koge din mad, på grund af at det er et vandopløseligt mineral. Når du tænker på, hvor meget salt folk normalt smide i en gryde, når de er madlavning ting som pasta, kan du se, hvor let de daglige natrium kvoter kan overskrides bare fra denne madlavning procedure alene.

Mens nogle mennesker - og sandsynligvis mange kokke - ikke vil være klar til at gøre dette, skal du blot fjerne unødvendige salt fra din madlavning proces vil gøre meget i dig styre dine relevante natrium for en dag. Hvis du absolut ikke engang kan bære tanken om afsked med din dyrebare salt som du koge din mad, overveje dette i stedet. Bare koge din mad i usaltet vand, og når det er kogt, tilsæt salt i små mængder til den. Slutresultatet er, at din mad ikke mister nogen smag, men din krop vil være sundere for det.