Mad Myter debunked: Du bør altid Fjern Chicken Skin før spisning

Kylling hud er blot en del af fuglen, ikke? Hvad kan være så dårligt om det, at det skal fjernes? Denne artikel vil diskutere, hvad kylling hud er sammensat af. Det vil også give anbefalinger vedrørende forbruget af kylling hud, hvis du er på slankekur eller har sundhedsmæssige betænkeligheder. Endelig vil denne artikel besvare spørgsmålet - bør du altid fjerne kylling hud, før du spiser?

Chicken Skin

Kylling hud, i sig selv, er virkelig ikke så slemt. Men kylling hud virker lidt ligesom en latex handske - det besidder alle de saft og fedt i kyllingen, mens det er madlavning. Når kyllingen er madlavning, det fedt, der engang var i fuglens krop nu strømmer ud af kødet og bliver fanget i huden - det kan ikke forlade huden, men det kan også gå tilbage ind i kødet . Derfor hud kylling bliver mættet med fedt.

Hvis du er på kur ...

Hvis du er på slankekur, er det vigtigt, at du fjerner huden på kyllingen, inden du spiser den. Som anført ovenfor, indeholder kyllingeskind typisk store mængder af fedt. For at sætte det i perspektiv, et gram fedt indeholder 9 kalorier - på den anden side, et gram protein, hvilket er, hvad kødet af kyllingen er primært sammensat af, indeholder kun 4 kalorier. Derfor gram for gram du får dobbelt så mange kalorier fra at spise huden af ​​kylling, end hvis du skulle fjerne huden og bare spise kødet. Endelig er kylling hud typisk fyldt med tonsvis af natrium og andre krydderier, der kan gøre dig til at føle sig oppustet.

Hvis du ikke er på kur ...

Selv hvis du ikke er på slankekur, er det ikke nødvendigvis den bedste idé at forbruge store mængder af kylling hud. Fedtet inden kyllingeskind er mættet fedt, hvilket kan føre til udvikling af hjerte-kar-sygdom, slagtilfælde, og endda nogle former for kræft. Desuden kyllingeskind normalt indeholder store mængder af natrium. Som diskuteret tidligere, kan natrium føre til abdominal oppustethed - men nyere forskning har også fundet, at er kan føre til udvikling af arteriel og kardiovaskulær sygdom. For optimal sundhed, fjerne kylling hud før du spiser.

The Verdict

Nej, du behøver ikke at fjerne kylling hud hver gang, før du spiser. Men hvis du er bekymret for dit helbred, eller er interesseret i vægttab, er det sikkert en god idé. Husk, at fjerne hud fra din kylling ikke betyder, at du er forvist til et liv i flavorless fjerkræ - prøv at injicere din kylling med urter, krydderier og andre krydderier til at give store smagsoplevelser og saftigt kød. Endelig skal du huske, at det er vigtigt at tage alt med måde. Med andre ord, hvis du vælger at forbruge et lille stykke kylling hud fra tid til anden, vil ikke såre dig.