Må Fitness Gadgets virkelig gøre dig tabe sig hurtigere?

For mange, teknologi er uundværlig for at få organiseret, opholder informeret og holde kontakten med venner og familie - men kan det også hjælpe dig med at tabe? Svaret er et firma "det afhænger af."

High-tech fitness skærme bliver grundpillerne i fitnesscentret, selv gør en fremtrædende udseende på den seneste sæson af NBC "The Biggest Loser". Selvom langsigtet forskning tydeligvis ikke eksisterer endnu for denne nye genre af vægttab hjælpemidler, de bare kan hjælpe dig sparke dit træningsprogram i overdrive.

Må Fitness Gadgets virkelig gøre dig tabe sig hurtigere?

Hvad forskningen siger

Faktisk forskningen hidtil viser masser af løfte. I en undersøgelse af næsten 200 overvægtige og svært overvægtige voksne, forskere ved University of South Carolina konstateret, at mennesker, der bar et fitnesscenter monitor og deltog i en gruppe vægttab program mistet omkring tredobbelt vægten af ​​dem, der deltog i programmet uden at bruge en gadget.

"Løbende egenkontrol fra bærbar teknologi med real-time feedback ... kombineret med en gruppebaseret intervention kan give optimale vægttab," konkluderer undersøgelsen.

Hvad Gadgets Gør

Hvis du ikke har set disse krop skærme endnu, her er den lowdown. De små enheder måler statistik som kropstemperatur, sved, puls og gang og løb skridt til at kvantificere alle dine fysiske aktiviteter i løbet af dagen. (No brand har alle disse funktioner, så sammenligning-shopping er et must.) Nogle har visuelle, og de fleste forbindelse til din computer eller smartphone til at give dig en række data. Du kan også tilslutte softwaren med kost apps til at spore dine kalorie mål og oprette tilpassede planer.

Hvis du var undrende, den anordning, der anvendes i undersøgelsen var det SenseWear af BodyMedia, der stropper til overarmen (Link og Core er de nyeste modeller fra mærket). Ja, du har brug for at bære det hele dagen for optimal nøjagtighed - og ja, vil folk spørge om det, når du bærer ærmeløse shirts. Hvis afvejningen er ikke det værd, kan du være bedre stillet med Nike FuelBand eller Jawbone Up, som ligne futuristiske armbåndsure eller Fitbit Zip, hvilke klip diskret til din lomme.

Disse vil overvåge kan give de oplysninger, du har brug for vægttab succes, og kunne motivere dig til at tage trappen på arbejde eller gå rundt om blokken på din kaffepause. De vil dog ikke gøre arbejdet for dig - så du skal ikke bruge dine hårdt tjente penge tænker du køber vægttab i en kasse.

Nøglen til Weight-Loss Success

Nøglen til at tabe vægt er, og har altid været, spise færre kalorier, end du forbrænder. Du skal oprette en 3.500-kalorie underskud at miste en pund, så en daglig underskud på 500 kalorier oversætter til et tab på et pund om ugen. Den bedste måde at opnå dette er ved at reducere fødeindtagelse og flytte din krop mere, som begge tager engagement og indsats.

Når det er sagt, kan det være svært at vide, hvor mange kalorier du brænder på din løbetur, eller hvis denne rulle på middag vil skubbe dig ud over kanten af ​​dit mål. Således kunne et fitnesscenter skærm endelig hjælpe dig over din vægttab skure og nå din ideelle størrelse.

Må Fitness Gadgets virkelig gøre dig tabe sig hurtigere?

Sådan passer Fitness i din arbejdsdag