Må Facial Cleansing Børster arbejde?

Clarisonic, Olay, og Clinique er velrenommerede mærker, der producerer moderne gadgets til udrensning ansigtshuden. Har du brug for en børste til ansigtet? Vi besluttede at evaluere de "professionelle" og "ulemper". Den Clarisonic børste er inkluderet på listen over must-have produkter blandt berømtheder, skønhed bloggere og kosmetologer. Der er dog en række eksperter, der er ikke travlt med at anbefale denne kosmetisk innovation til alle. Hvor er sandheden?

Må Facial Cleansing Børster arbejde?

Hvad er en ansigtsbehandling udrensning pensel?

Dette er en elektrisk tandbørste, som anvender den samme teknologi som den elektriske tandbørste. Det vibrerer og roterer, hvilket giver rengøring bevægelse. Selvfølgelig en ansigtsbehandling børste har blødere og blidere børster end en tandbørste.

Ifølge en undersøgelse fra 2006 foretaget af skaberne af Clarisonic pensel, resultatet af at bruge denne pensel består i at blødgøre komedoner og udskillelsen af ​​sebum og snavs fra porerne i huden. Børsten fjerner rester af makeup og døde hudceller.

Gavn eller skade?

Elektriske facial børster er placeret som en gadget til rensning i stedet afskalning. Og så kvinder velkommen til at bruge dem to gange om dagen, mens vaske deres ansigt i morgen og aften. Producenter tilføje, at børster kan bruges hver gang rense huden - også uden rengøringsmiddel. Men som det fremgår af resultaterne af test, børsten renser ikke også, men exfolierer så godt. Sådanne hyppige peeling gør mere skade end gavn for huden, især i tilfælde af tør og sart hud.

På den ene side, peeling er en god ting for huden. Det er en kendsgerning. Fjernelsen af ​​det øverste lag af døde celler fra hudens overflade fører til en fornyet, lys, glat hud med en endnu tone. Exfoliation reducerer også fine rynker og udjævner huden. Derudover procedure er nyttig for huden, da den forbedrer indtrængningen af ​​hudplejeprodukter og øger effektiviteten af ​​cremer og sera. Desuden er det holder huden porer ren og hjælper med at forhindre acne. Kort sagt, er nogle fordele opnås. Hvorfor er hyppig peeling skadeligt?

Sammen med de døde celler, er det beskyttende lag af huden også elimineret. Intensiv eksfoliering udsætter lag af huden, der ikke er klar til at komme op til overfladen, og det afspejler sig i den rød og irriteret hud med en smertefuld reaktion. Huden uden en beskyttende barriere er udsat for infektion og dårlig heling; som et resultat, bliver den til en konstant sår i stedet for at blive fornyet og klar.

Må Facial Cleansing Børster arbejde?

Hvor ofte bør pensler anvendes?

Det er klart, at der er behov peeling, men man skal følge den korrekte frekvens af proceduren. Og det hele afhænger af din hudtype:

Hvis din hud er ganske tyk, kan den elektriske børste bruges to gange om dagen, uden frygt for bivirkninger. Af den måde, er det mænd, der har den tykkeste ansigtshuden, og så nogle mærker producerer børster til mænd.

Hvis huden er tør eller følsom ville perfekt regelmæssighed peeling være 2-3 gange om ugen. Men det er vigtigt at overvåge den individuelle reaktion af huden til børsten. For nogle mennesker, peeling to gange om ugen er for stor.

Normal hud kan afstødes 3-4 gange om ugen, og i nogle tilfælde - hver dag.

Således som producenten siger, elektriske tandbørster er gode for de fleste af os. Men der er tilfælde, hvor brugen af ​​pensler skal stoppes eller i det mindste suspenderet:

Hvis en elektrisk børste anvendes i kombination med rensemidler, der indeholder AHA eller BHA (alpha hydroxy eller beta-hydroxysyrer), er det ofte fører til ekstrem exfoliation, som er skadeligt for huden. Hvis dine hudplejeprodukter indeholder disse syrer, bør du også bruge penslen med yderste forsigtighed. Ved de første tegn på hudirritation, bør anvendelsen af ​​børsten stoppes.

Når der rosacea. De fabrikanternes websteder børste indikerer, at dette produkt kan anvendes i tilfælde af rosacea, som det fremgår af deres forskning. Men der er en udtalelse fra en uafhængig hudlæge. Dr. Leslie Baumann, offentliggjort i sin artikel på Yahoo Sundhed; Hun insisterer på, at brugen af ​​ansigtets børster bør undgås, hvis kvinderne har følsom hud, acne, og rosacea.

Hvad gør facial udrensning børster godt for ansigtet?

Producenter af elektriske børster til hud løbende overvåge effektiviteten af ​​deres produkter. Og resultaterne af deres forskning er ofte meget imponerende. For eksempel har den Clarisonic producent udført laboratorieforsøg, som viste, at børsten fjerner resterne af makeup 6 gange bedre end manuel rengøring. Dette giver grund til at tro, at elektriske børster er mere effektive til fjernelse af oliebaserede samt vandafvisende produkter.

Generelt er den gode nyhed er, at svarene fra professionelle kosmetologer for det nye produkt er for det meste positive. At studere hjemmesider kendte kosmetologer, ikke en eneste skarpt negativ reference kan findes. Og de brugere, der har prøvet det Clinique børste pegede på de positive resultater i mere end 90% af tilfældene.

Må Facial Cleansing Børster arbejde?

Hvilke konklusioner?

Så er det værd at bruge penge på en dyr skønhed gadget? Efter alt, elektriske børster er ikke billig (Clarisonic koster $ 99 og Clinique koster mere end $ 120). Desuden er købet ikke begrænset til børsten selv, og du bliver nødt til regelmæssigt ren og ændre caps.

Svaret på dette spørgsmål kan være individuel. Hvis du har meget tør og følsom hud, kan den skrælles med glykolsyre, at din hud bliver mere vant til. Men hvis du hører til dem, der sjældent har problemer med huden, og også elsker at prøve nye ting - den elektriske facial udrensning børste er dit produkt. Men kun hvis du selv tage sig af din hud og reducere hyppigheden eller stoppe med at bruge børsten, når de første tilfælde af hudirritation.