Lytte til musik via din sko - Stiletto Højttalere

Nu ville det have været noget virkelig betagende, hvis du bare kunne pop off elegante dine stiletter, sætte dem ind i din bærbare computer og gå amok til at smadre tune du hentede på søndag ... Men nej, det er blot almindelig talere viste sig ved GadgetShop. Alligevel kan du være i stand til at narre nogle til at tro, du er i vane med at holde dine sko på dit skrivebord for de er formet som stiletter.

Lytte til musik via din sko - Stiletto Højttalere

Disse sjove højttalere kaldet Gimme melodier er designet til at give dine øjne en pause ved roaming omkring et skrivebord fyldt til bristepunktet med alvorlige (og dyster)-ser gadgets som de vil modregne med deres aparte form og ren rosa blissfulness. (De har netop løftet sløret en rød-farvet model også for dem, der likes'em lysere.)

Den pseudo-musikalske fodtøj var ikke meningen at give dig det exquisiteness af hi-fi-lyd, men de højlydte stiletter vil gøre fint arbejde til din computer og vil gå med enhver medieafspiller er udstyret med et 3,5 mm jack eller en USB-port. Det vil sige, indtil du forsøger at bruge dem til at gå.