Lytte Aktiviteter for Middle School

Lytte Aktiviteter for Middle School


Lytte aktiviteter for middle school i alderen børn er nemme at finde, hvis du ved hvor de skal lede. Der er mange hjemmesider, bøger og undervisningsmaterialer, der er lavet specielt til at lytte aktiviteter. Kom middle school studerende til at lytte, kan til tider være en hård ting at gøre, men hvis det er lavet i et sjovt spil eller contest, så eleverne er mere tilbøjelige til at deltage i aktiviteten. De fleste lærere vil have deres elever til at være opmærksom, mens de taler, og nogle gange klasser ikke ønsker at samarbejde. Lytte aktiviteter kan være en god måde at få klassen til at være opmærksom uden at skulle give ud straffe, såsom tilbageholdelser.

Hvor finder Lytte Aktiviteter For Middle School

Finde lytter aktiviteter for mellemskolen kan være lige så nemt som at få online og gøre en søgning på en hjemmeside som Google.com eller Bing.com. Der er mange forskellige hjemmesider designet til at hjælpe lærerne med deres forskellige aktiviteter i klasseværelset, der spænder fra matematik og videnskab til at lytte. Mange boghandlere også bære bøger om sjove og lærerige ting, som lærere kan gøre i deres klasseværelser. Der kan være en lærer ressource butik i nærheden af ​​hvor du bor så godt, hvis du ikke kan finde nogen lytter aktiviteter online, som du gerne vil bruge i dit klasseværelse. Nogle hjemmesider, der kunne have lytter aktiviteter for middle school børn er som følger:

  • Lærerens Corner.net
  • Læring gennem Listening.org
  • 123 Listening.com
  • Ok Career Tech.org
  • Undervisning Ideas.co.uk
  • Lokale skole Directory.com

Der er også lærerige videoer for at lytte aktiviteter på websites såsom YouTube.com, der kan hjælpe til at give dig ideer eller endda forbedre din egen evne til at lytte. Websteder som Amazon.com kan endvidere foretage bøger eller dvd'er, der kan hjælpe dig med at planlægge aktiviteter i klasseværelset baseret på at forbedre lytter færdigheder. Det er vigtigt at have gode lyttefærdigheder i gymnasiet og midt skole, fordi hvis en studerende misser, hvad en lærer siger, han eller hun kan få en lavere karakter på en test. At lytte er en vigtig færdighed at have hele resten af ​​den studerendes liv såvel.

Ideer til aktiviteter i klasseværelset

Når du planlægger at tale om din mellemskole klasse om at lytte, at have en sjov og engagerende aktivitet vil bidrage til at holde opmærksomheden af ​​de studerende på dig, i stedet for hvad det er, at de måske distrahere sig selv med. Realiseringen af ​​et spil til en lyttende aktivitet vil også holde børnene underholdt, især hvis de ved, det er en konkurrence spil. Belønning spillets vindere med slik eller små præmier kan være med til at motivere eleverne. Her er nogle spil ideer til at få eleverne til at lytte eller at forblive stille:

  • Giv mundtlige instruktioner i hele klassen, såsom at bede de studerende til at tegne et dyr i et bestemt hjørne af et ark papir, så belønner de studerende med den mest korrekte papir i slutningen af ​​klassen.
  • Playing "den stille spil", hvor læreren udfordrer de studerende til at se, hvor længe de kan alle gå uden at gøre nogen støj, vinderen er den sidste barn til at tale eller gøre støj.
  • Lad eleverne stå i en linje og hviske en sætning i øret af den studerende i fra dem, hvis sætningen er korrekt på det tidspunkt, den når slutningen af ​​linjen, så spillet var en succes.

Selv om det kan synes svært til tider, at få de studerende til at være opmærksom, er meget vigtigt. Spil eller sjove aktiviteter kan hjælpe eleverne til at lytte og kan gøre tingene mindre stressende på læreren så godt. Aktiviteter, der hjælper eleverne lærer at blive bedre lyttere kan være sjovt og til gavn for den fremtidige undervisning indsats.