Lytro Kamera: photoshooting uden at fokusere

Den nye Lytro kamera er en gadget, der vil spare os mange problemer med at tage billeder - oh, og vil spare os mange billeder, som ville være gået tabt andet på grund af den irriterende sløret billede. Desuden kan du gøre en plet af skabe på billedet, du har foretaget. Lyder fantastisk? Nå, de kloge drenge lykkedes det for os.

Lytro Kamera: photoshooting uden at fokusere

Den Lytro kamera er baseret på den seneste "light felt" teknologi, som har al grund til at blive betragtet som den mest revolutionerende én i fotografering. Det forventes, at Lytro kan være den første i den nye generation af kameraer, som giver dig mulighed for at tage dit billede først og derefter lege med det. Kameraet indfanger den scene, du har valgt, at huske farverne og hele komplekset vektor system belysning. Det betyder at du kan flytte fokus i hver taget pic! Det smarte kamera gemmer billederne som animation, ikke som stillbilleder, så du rører billedet, hvor du vil have den fokuserede, og tryk den ind et andet sted på udkig efter den bedste effekt. Så snart du er sikker på du vil have det, du gemmer billedet som JPEG.

Desuden kan du få vist Lytro billeder i 3D, ingen konvertering nødvendig.

Lytro Kamera: photoshooting uden at fokusere

Den gadget selv er en lille firkantet affære måler 4.41 inches med 1,61 ved 1,61, så den passer til næsten hvor som helst. Ingen blitz er featured. Tre farver er tilgængelige - de "Graphite" og "Electric blue" modeller, der lagrer op til 350 billeder og gå til $ 400, og det varmere "Red Hot" version, der koster $ 500 og gemmer omkring 750 billeder.