Lycan Werewolf Mask

Lycan Werewolf Mask


Takket være den enorme popularitet af Underworld, Twilight og True Blood, Lycan varulv masker er alle de vrede. Mens die-hard fans måske diskutere centrale punkter i udseende, bør du gå videre og få masken, som du føler passer bedst til din bæst indenfor.

Lycans vs. Varulve

Selv om udtrykket "Lycan varulv" er ikke ukendt, sticklers vil insistere på, at disse er, i virkeligheden, to forskellige væsener. Udtrykket "Lycan" næsten udelukkende anvendes i underverdenen franchisen og de ​​vigtigste attribut, der adskiller dem fra almindelige varulve er at de kan forvandle efter behag i stedet kræver en fuld måne til at hjælpe dem.

Når du ikke at henvise til de skabninger i Underworld, forskellen mellem Lycans og varulve egentlig drejer sig om navnet oprindelse - Latin snarere end tysk. Hvis nogen er på udkig specifikt til en Lycan varulv maske, hvad der menes, er, at de ønsker at klæde sig som en af de beboere i Underworld. Dog bør enhver god varulv maske arbejde lige så godt.

Lycan Werewolf Mask

Hvis du er indstillet på en Lycan varulv maske, kan et meget omfattende én findes på eCrater. Disse er meget detaljerede masker, beregnet til at dække hele hoved og hals. De har realistiske tryne, gule øjne og snerrende for at vise dødbringende hugtænder. I begge brun, lysebrun eller blond, har de ægte udseende pels og ansigtstræk. Disse masker er meget dyre og kun egnet til seriøse Cosplay shows eller anden sådan begivenhed, samt film eller teater.

En alvorlig Underworld fan kan også prøve at søge efter de faktiske rekvisitter fra filmene, der kan bruges som kostume masker - selv om de mere sandsynligt ville blive holdt som samleobjekter. Søg sites som Horror sniped til bærbare rekvisitter. Du kan også finde et varierende udvalg på eBay.

Lav din egen Lycan Mask

Hvis du er seriøs omkring en Lycan kostume, er du sandsynligvis interesseret i at gøre en. Du kan læse om hvordan man fan lavet en Lycan kostume på jægerens Lair. Du skal også være sikker på at gennemse medlemslande instrukser på Instructables, hvor du vil finde tips fra mange mennesker, som har gjort fremragende varulv masker og fuld costumes.You kan også få detaljerede visuelle instruktioner fra en række kunsthåndværkere You Tube. Afhængigt af hvilken slags udseende, du forsøger at opnå, kan dette projekt være ligetil, eller det kan tage uger at gennemføre. Der er mange ulve at vælge imellem - det er bedst at se alle de videoer først at hjælpe afgøre, hvilke du gerne vil kopiere.

Grundlæggende varulv Masker

Hvis efter refleksion, en Lycan kostume er ikke helt, hvad du er ude efter, er der mange af høj kvalitet varulv masker fra at vælge mellem. Ved fuldmåne Masker, kan du vælge mellem tre farver latex masker i kunstskind. Maskerne har indvendige komfort bands til at holde dem på plads, og alle hugtænder er fuldt blottede. Du kan bære dem på egen hånd eller som en del af en komplet ulv costume.At Halloween Kostumer, kan du få en mørkegrå maske i kunstskind, der passer over hovedet og har en elastisk strop til at holde det på plads. Pelsen kommer halvvejs ned brystet, så du kan få en skjorte åben over det. Du kan få en lignende maske i mørkebrun pels på Mallatt s.

En anden deluxe varulv maske og kostume kan findes på Halloween Online. Dette kan også være en del af et par kostume hvis snarere end at være en varulv, vil du gerne være Rødhætte og den store stygge ulv.Med så mange populære tv-shows og film med varulve, kan en Lycan kostume være en del af en gruppe, kostume, der også vampyrer og mennesker.