Luksus rejse på et budget i La Jolla

Med miles af sandede kystlinjer, millioner dollar hjem, og designer butikker, er det nemt at se, hvorfor La Jolla er en legeplads for de rige og berømte. Men på trods af optrædener, behøver du ikke kendis-status for at nyde en fantastisk ferie i La Jolla. Her er hvordan at besøge og udforske La Jolla på et budget.

Luksus rejse på et budget i La Jolla

De eftertragtede Torrey Pine Area

Kendt for PGA kvalitet golf og naturskønne vandreture langs La Jolla Bluffs, dette område langs den nordlige kyst er et ønsket sted for rejsende. Uanset om du ønsker en plads tæt på Torrey Pine golfbaner eller blot ønsker panoramaudsigt over havet, bo på Hilton La Jolla Torrey Pines. Dette elegante hotel tilbyder luksuriøse faciliteter til en lav pris. Tag i en fantastisk udsigt over golfbanen og havet fra din private balkon eller slappe af ved den tropiske pulje til at arbejde på din California tan.

Find Shopping Deals i landsbyen

Selvom det er nemt at max ud dit kreditkort på de trendy butikker og indkøbscentre i La Jolla Village, kan du finde tilbud, hvis du ved hvor de skal lede. Kvinder bør stoppe ved Lorna Jane eller Pink Zone for billig mode og god service, mens Fashion Stork er stedet at finde tilbud på herretøj. Francescas smykker butik tilbyder overkommelige stykker for at få tilbehør til ethvert outfit.
Hvis du planlægger at gøre en masse shopping, ophold tæt på begivenhederne på Empress Hotel of La Jolla. Centreret i landsbyen og et par blokke fra stranden, er dette budget-venlige hotel tilbyder komfortable værelser, opmærksom service og en gratis morgenmad.

Ophold og spille på stranden

Strandene er højdepunktet i enhver La Jolla ferie og er helt gratis at besøge. Sammen med nogle solcreme og et håndklæde, så glem ikke dit kamera. Du ønsker at fange din familie spiller i vandet og de spektakulære solnedgange, der lyser over horisonten.
Book et værelse på Best Western Plus Inn By The Sea og gå til stranden i din fritid. Dette hotel er så elegant indrettet, vil du ikke tro værelsespriser er så billige. Samtlige værelser har egen balkon med udsigt over afslappende poolområde eller byen.

Prøve californiske køkken for Billige

Der er masser af splurge-værdig restauranter i La Jolla, men hvis du tæller småpenge, her er et par steder at nyde det lokale køkken.
El Pescador, et fiskemarked og café i landsbyen, er en lokal favorit til frisklavede fisk tacos, sauterede muslinger og surdej brød. Gennemfør dit besøg på kysten med en ordre af California ruller eller hummer mac og ost ved hoften og sjov Sushi på Rock restaurant.
For en mere intim middag, bestille en romantisk bord på Barolo restaurant. Den italienske billetpris omfatter kalvekød, kammuslinger, ravioli, og hjemmelavet gnocchi med pesto.
Planlægning af din drømmerejse til luksuriøse La Jolla? Del dette indlæg, og gå til Hipmunk at lære mere om budget hoteller i La Jolla.
Forfatter Bio:
En tidligere journalist, Tammy Banfield er freelance rejseskribent der elsker vaskning nettet for de bedste rejseoplevelser. Tammy har skrevet om mere end 2.000 hoteller og har rejst meget i hele Canada og USA.